Scirocco
Ecufast
Bmc intake
Turboback Supersprint
Forge dv
S3 intercooler
Ep3 Type R
K-Pro
Toda Headers
Gaz Kelebeği
Kilit
Full Custom Exhaust
Hafif jant
http://m.youtube.com/watch?v=rb2b_czh8oQ
http://m.youtube.com/watch?v=8-xPNh8ghzk
Printable View
Scirocco
Ecufast
Bmc intake
Turboback Supersprint
Forge dv
S3 intercooler
Ep3 Type R
K-Pro
Toda Headers
Gaz Kelebeği
Kilit
Full Custom Exhaust
Hafif jant
http://m.youtube.com/watch?v=rb2b_czh8oQ
http://m.youtube.com/watch?v=8-xPNh8ghzk
iki aracada masallah kornalar guzel calinmis :)
Maşallah semih çok güzel gidiyor araban
Typerda fena değil ama nefesi yetmemiş:D
Semii maşallah Kardeşim Allah kaza bela vermesin.
rocco uzunda gecerek ezber bozmus.
masallah araclara
masallah 2 arabayada gercektende guzel olmus zevklı olmus :) semıh abı cok guzel gıdıyor gercektende masallah
Güzel deneme olmuş maşallah araçlara
vites yukseldikce hacim konusmus dicem ama. rocco 1.4 160 lik olanlardanmiydi mod lamadan once guzel gidiyo maasallah iki aracada
Rocco maşallah yüksek süratde cc konuşmamış...
masallah ikisinede :)
Her iki aracada maşallah, bende uzumanın sonunda tyepR ın geçeceğini bekledim, ama ezber bozdu rocco. Çelişmeli bir deneme olmuş.
maşallah araçlara..
Semi mal ciğerli aga Uludağ kebap sayesinde araba bu formunda :D
deneyen araçlara maşallah rocco yu ayrıca tebrik etmek gerekli fakat typer da sanki yolunda gitmeyen bişeyler var
her iki aracada tebrikler güzel speclerde güzel arabalar açıkcası sonuçtan memnun oldum :) type r 'ın kafa çıkardığı hız aralığı kaçla kaç acaba? rocco dsg mi? birde roccoda dp var mı varsa kaçlık?
Maşallah araçlara Typer ın sonlara doğru açılması gerekirken geriye düşmüş sıkıntımı var acaba Typer da....
maşallah her iki aracada. bende uzun sona tayyar ı bekledim ama gol olmadı :D
Maşallah roccoya hangi tayyar bu deneme yapan
ikisine de maşallah rocco baya hızlı, o speclerde typer ciddi yürür..
Herkes tektek tesekkür :) aracımda dp var 63 komple egsozum.
Neden typerda sorun olsun.nerden cıkarıyosunuz? Ben 4ten 5 atıyorum cok gitmeden typer 5te limitore gırıyor.4. Viteste 220 km hız yapıyorum.bence bu sekılde dusunenler saglam giden rocco gormemişler.denemedeki typer gayet saglıklı ve bilinçli ellerde.size bide k-prosuz daha stock bi typer videosu cekiyim onuda izleyin ozaman :)
bu specte rocco izlemedim yalnız tsi'ın neler yapabildiğini defalarca izledim. bence sonuç gayet doğal görünüyor. kabaca ; 2000cc hondanın 3.2 m3 ile yürümesi neyse 1.4 rocco'nun 2.0 honda ile yürümesi odur..
Güzel video olmuş ama normal olan bir durum yok o specteki scirocco normal şartlarda kprolu Ep3 ile böyle gidemez o parçalarla iyi şartlarda Ep3'ün 100-200 12.5,13 çıkartır..
Bildiğim kadarıyla sizin specteki sciroccolarda 16-17 sn civarı çıkartıyor?
O yüzden siz iyi giden scirocco göremişsiz normalde olması gereken bu demek yerine biz denedik sonuç böyle oldu demek daha doğru olur.
iki aracada masallah...
Kankacığım maşallah arabamıza çok güzel gidiyor . Yarış sonrası üstünü açıp piyasa yapman ayrı bir zevk tabiii ....
Senin konularını çok seviyorum abi adrenalin hat safhada :D
Olum neden geriden gelip geçiyosun ayıp değil mi böle mi öğrettik sana TDI mı bu :D
Type-r da sorun var.
Hey masallah baskan roccomuz ok gibi
maşallah rocco çok iyi yürüyor
İyi dilekler icin tesekkürler herkese
Bende öle dedim kesin sorun vardır typerda :) bu beni alakadar etmez brolar cagırdılar gittim yarıstım yapıcak biseyim yok.ama gördugumuz uzere bursada en iddali ep3 lerden kendisi :)
Bu parcalarla bu kadar gider t Yper asıl rocco nun daha gideri var şuan enjektörler %55 kadar acık beyin sökülerek yazılım yapıldığından tam daha acık değil 1 aya kadar yolda giderken ayar yapılabilmesi için. Bağlantı kaplosu geliyor ve yakıtla beraber çok daha iyi güçler çıkacaktır ..
Ve şuan 97 oktan ile böyle yakıtlı denenirse rocco çok daha iyi gider
Kanka aşşağı yukarı bir değer verdim Enes'in ba typer bu videodaki arabadan sadece emme manifoldu fazlası vardı 11.9 çıkartıyordu.Hani ben daha 16-17 saniye çıkartan kprolu sağlıklı bir ep3 görmedim.
O parçalarla 13 civarı çıkartanda sciroccoda görmedim alayı 16-17 yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
Egzos bilyası dağıtmış kanka :D
Yanlıs anlasılmak istemem o parcalarla tayyar geçer ezer demiyorum.kanımca daha başa baş gitmesi gerekir diye düşünüyorum. Sanki duvar oluyo bi süre sonra.
Rocco ya maşallah yakın olsak bende denemek isterdim :)
Hangi araçtı bu typer ?