Öncelikle deneme tamamen dostça,kardeşce hiç bir iddia üzerine olmadan olmuştur.Yağışlar başlamadan son denemelerimizi yapalım dedik ve çıktık yola.Bir Takım duyumlar aldım ve tanık oldum FA Cupra cörtledi,bitti haha huhu falan gibi:) Hiçbirzaman çirkinleşip cevap vermedim.Umarım bu video bir cevap olmuştur:icon_tup:
Erbin Kardeşime kırmayıp denediği için teşekkür ederim.
Denemeler 2 ye 2 olmuştur.Teke Tek'te denedik fakat video yok malesef:(
serhan kardeşim maşallah cuprana :icon_tup: iki aracada maşallah :)
05-10-2013, 08:29
Gko
maşallah 2 aracada çok çekişmeli olmuş :)
05-10-2013, 08:56
alican59
Kardeşim Öncelikle Bu Tür Konuşmalara Son Verdiğini Düşünüyorum.Ve Cupra Stock Hali İle Gerçekten Muhteşem Yürüyor.Bu Video'da FA Cupra Bitti Cörtledi Diyenlere Kapak Oldu Sanırım.Mahşallah Cupraya Gümbür Gümbür Yürüyor Valla.... :icon_tup:
05-10-2013, 09:19
FeaTuRiNG
Serhan maşallah :)
05-10-2013, 09:39
kelalper
Stock arabaya cörtledi pörtledi mi diolar. Oha.
05-10-2013, 09:58
MertSerhanÖ.
Alıntı:
Firattoptas Nickli Üyeden Alıntı
serhan kardeşim maşallah cuprana :icon_tup: iki aracada maşallah :)
saol abi:)
Alıntı:
Gko Nickli Üyeden Alıntı
maşallah 2 aracada çok çekişmeli olmuş :)
teşekkürler saolun:)
Alıntı:
alican59 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Öncelikle Bu Tür Konuşmalara Son Verdiğini Düşünüyorum.Ve Cupra Stock Hali İle Gerçekten Muhteşem Yürüyor.Bu Video'da FA Cupra Bitti Cörtledi Diyenlere Kapak Oldu Sanırım.Mahşallah Cupraya Gümbür Gümbür Yürüyor Valla.... :icon_tup:
kardeşim çok saol bu video yeter herkese:icon_tup:
Alıntı:
FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı
Serhan maşallah :)
saol halil abi:)
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Stock arabaya cörtledi pörtledi mi diolar. Oha.
1.5 ay öncesine kadar dp egzos filtre dv falan vardı fakat yazılım olmadığı için kesme falan yapmaya başladı.bende söktüm herşeyi kış modu devam dedim ama yanlış anladı heralde insanlar:)
05-10-2013, 10:02
guwen_ar
Serhancim nazar degmesin downpipe ve kutu ici olmadanda ayni gidio senin bu arac :D
Stock polo gti lardan 4 boy hizli olunca stock olsanda tabikide yok cortledi yok portledi muhabetleri donmesi normal.yuklu olmana gerek yok ayni modelden hizli ol yeter :D
Bu arada erbinede masallah zaten arabasi bilinio :icon_tup:
05-10-2013, 10:12
MertSerhanÖ.
Alıntı:
guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı
Serhancim nazar degmesin downpipe ve kutu ici olmadanda ayni gidio senin bu arac :D
Stock polo gti lardan 4 boy hizli olunca stock olsanda tabikide yok cortledi yok portledi muhabetleri donmesi normal.yuklu olmana gerek yok ayni modelden hizli ol yeter :D
Yav gidiyo abi iste dp falan gerek yok adam hep gergin:D:D valla saol abi yapicak bisey yok isteyen istedigini desin cupra bukadar yapabiliyor suanki sartlarina gore.konusanlarin kendi araclarini gorelim helal diyelim bizde:icon_tup::)
05-10-2013, 10:23
racer50
Alıntı:
masallah araclara ancak stock cupra stock polo gti ya 4 boy fark atamaz:)atıyorsa atın vıdeosunu görelim:)))
Maşallah stok cupra gibi gitmiyor. Parçalar hala üzerinde gibi :D nazar değmesin. Daha fazla bişey yapma bence gayet verimli şu an.
05-10-2013, 10:34
MertSerhanÖ.
Alıntı:
chare Nickli Üyeden Alıntı
cupra ibiza cupramı? leon cupramı?
2013 ibiza cupra
Alıntı:
tigerland Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah stok cupra gibi gitmiyor. Parçalar hala üzerinde gibi :D nazar değmesin. Daha fazla bişey yapma bence gayet verimli şu an.
aynen:D saol çok teşekkür ederim knk:)
05-10-2013, 10:34
ferroo
maşallah aracınıza...
05-10-2013, 10:37
MertSerhanÖ.
Alıntı:
ferroo Nickli Üyeden Alıntı
maşallah aracınıza...
saolun teşekkürler
05-10-2013, 10:50
guwen_ar
Alıntı:
racer50 Nickli Üyeden Alıntı
masallah araclara ancak stock cupra stock polo gti ya 4 boy fark atamaz:)atıyorsa atın vıdeosunu görelim:)))
Yalanla dolanla isimiz yok buralarda serhanin ne kadar mutevazi ve durust oldugunu herkes bilir.video kolay is 2 tane farkli polo gti war cikar vidyoyi ceker koyariz.
Sen kendi arabana gore konustun sanirim ;)
05-10-2013, 12:09
racer50
Alıntı:
Yalanla dolanla isimiz yok buralarda serhanin ne kadar mutevazi ve durust oldugunu herkes bilir.video kolay is 2 tane farkli polo gti war cikar vidyoyi ceker koyariz.
Sen kendi arabana gore konustun sanirim ;)
Güzel kardeşim hayal peşinde koşmayın.Ben fabrika verilerine göre yorum yapıyorum.arabanızıda kötülemiyorum
Çekin videonuzu görelim hodri meydan buyrun...
05-10-2013, 12:40
MertSerhanÖ.
Alıntı:
racer50 Nickli Üyeden Alıntı
Güzel kardeşim hayal peşinde koşmayın.Ben fabrika verilerine göre yorum yapıyorum.arabanızıda kötülemiyorum
Çekin videonuzu görelim hodri meydan buyrun...
Fabrika verilerine gore olsaydi bu isler kimsenin denemesine gerek kalmazdi.biz bu isi zevkine yapiyoruz eger boyle bu tur bi iddaa seklinde olsaydi zaten videonun basinda yazdiklarimi yazmazdim.benim icin hic sknti degil stock poloylada denerim gecerim gecilirim sadece zy nin veya diger daha once denedigim arabalarin stock pololarla denemelerine gore yorum yapildi.
05-10-2013, 14:01
serhatayasli
seviyorum bu ibiza cupraları :)
05-10-2013, 14:09
MertSerhanÖ.
Alıntı:
serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı
seviyorum bu ibiza cupraları :)
Cupra baska yaa:)
05-10-2013, 14:23
ken
öncelikle iki aracada maşallah güzel bi deneme olmuş.yaklaşık 1 ay önce arkadasımın aracı olan 208 gti ile 2 aracıda denemiştik burgazda daha sonra 206 rc ile pek de sağlıklı olmayan bi video koyulmuştu ve 208 gti hakkında yanlıs bilgilendirmeye yol acabilcek bir videoydu sanırım bu video ile herşey daha net çünkü FA cupra ile yaptıgımız denemede 208 gti yaklaşık 3-4 boy önde gidiyordu
05-10-2013, 14:49
MertSerhanÖ.
208 gti yaklasik 3-4 boy onde gidiyordu? Peki ogun aracimin kestigini hepimiz orda gormedikmi?
05-10-2013, 14:52
ken
Alıntı:
Desc Nickli Üyeden Alıntı
208 gti yaklasik 3-4 boy onde gidiyordu? Peki ogun aracimin kestigini hepimiz orda gormedikmi?
doğru söylüyosun kardesim gördük ama o gün denemeden sonra sen petrole gelip kendin dedin benim aracım kesmese de gti beni zaten geçer diye
05-10-2013, 14:52
tigerland
:soru:
Alıntı:
ken Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle iki aracada maşallah güzel bi deneme olmuş.yaklaşık 1 ay önce arkadasımın aracı olan 208 gti ile 2 aracıda denemiştik burgazda daha sonra 206 rc ile pek de sağlıklı olmayan bi video koyulmuştu ve 208 gti hakkında yanlıs bilgilendirmeye yol acabilcek bir videoydu sanırım bu video ile herşey daha net çünkü FA cupra ile yaptıgımız denemede 208 gti yaklaşık 3-4 boy önde gidiyordu
Geçilince videolar sağlıksız olur :)
Arkadaşın araçta dsg kesti orda
05-10-2013, 14:54
ken
Alıntı:
erbin 170 e kadar roll yapıyosan bi daha yapma kardesim oyle bi roll yok cünkü istiyosan saglıklı bi sekilde deneriz yeniden cok istiyosan clio rs ile olan videoyu izle youtube da
kesmedi diyen yok zaten biz baska cupralarla da denedik bu aracı kesmese de 208 in gececigini serhan da soyledi zaten
05-10-2013, 15:00
tigerland
Videoyu ekliyim istersen 5 in sonunda bırakyrm sayarsın vitesleri :)
05-10-2013, 15:08
cnatkr
Alıntı:
Arkadaşın araçta dsg kesti orda
Benim denediğim tek cupra serhanınki değil zaten ki kendide söyledi sağolsun dürüst davrandi stock ibiza cupra stock 208 gti gecemez diye.Hala gectiğini söylüyosun.İlk bastiğımız da niye video almadın ? yoksa gecemediğin icin mi? 200 de bıraktık sıkıntı olmus arabanda.Daha sonra yolu bilmiyorum dedim ama bastık gene hafiften viraj oldu saga dogru ve sen dardan girdin bende virajdan dolayı bıraktım.Kimseyi kandırma ertesi gün cagirdik gelmedin daha denemem diye:) Benim arabamın nasıl gittigini burgazdaki herkes gördü zaten.Neyse gelicem zaten burgaza yakın zamanda.video ceker koyarız herkes de görür neyin ne oldugunu.
05-10-2013, 15:13
tigerland
Beni cepten arayıp kaldır dediniz kaldırdım. Ben gelmem vs demedim siz telde biz gelicez dediniZ. Sorun değil buyrun gelin :)
İlk bastığımda kesiciye girdim selektör attım bıraktım. 2. Deneme sonuna kadar basıldı madem sağlıksız sizde bıraksaydınız başkası ile denemeniz beni bağlamaz.
O virajda 170 gibi bıraktım önler teneke olduğu için tutunmuyo.
Değişik mevzu konşmalarla yZışmalar apayrı :)
05-10-2013, 15:18
ken
Alıntı:
Beni cepten arayıp kaldır dediniz kaldırdım. Ben gelmem vs demedim siz telde biz gelicez dediniZ. Sorun değil buyrun gelin :)
İlk bastığımda kesiciye girdim selektör attım bıraktım. 2. Deneme sonuna kadar basıldı madem sağlıksız sizde bıraksaydınız başkası ile denemeniz beni bağlamaz.
hem kendin diyosun 170 gibi bıraktım diye hemde 5. vitesin sonunda bıraktık diyodun kendinle çelişiyosun zaten
05-10-2013, 15:19
MertSerhanÖ.
şimdi öncelikle şunu söyliyim evet 208 beni geçer dedim.o gün hiçbir iddaa olmadan denedik demi biz 208 ile.hatta cut out'u açık kaldı arabanın altına eğilip kapatmayada çalıştık sırf gitmesi gerektiği gibi gitsin diye.fakat denemeden bigün sonra erbinin konusunda cuprayı 4 boy geçiyormuş falan filan muhabbeti oldu.Peki beni bukadar dürütst bulduysanız beni neden o gün o deneme videosuna serhanın aracı kesti ona rağmen bastık gibi şeyler söylenmedi.ben art niyetli biri olsam araba keser kesmez gaz keser çamura yatarım hepsinde devm ettim.sonra 3.denemede dedim artık denemeyelim beyin falan kendini kitlemesin diye.en basiti bende ilk bastığımız video var cupra basar basmaz çıkıyo öne ondan sonra bianda 208 gti geçiyo.tamam hadi geçti diyelim.ama 1 1.5 boy geriden gellip 4 boy önüme çıkması şaşırtıcı.ben o videoyu bile koymadım çünkü maksat denemektir eğlenmektir.
05-10-2013, 15:21
tigerland
Alıntı:
ken Nickli Üyeden Alıntı
hem kendin diyosun 170 gibi bıraktım diye hemde 5. vitesin sonunda bıraktık diyodun kendinle çelişiyosun zaten
Ekliyim videoyu inanmıyosan. Kavga mı etçez şimdi :) olay neyse onu anlatyorum. Ben gelmem demedim. 5 i bitirdim videosuda var. Benzinlikte araç şişti dediniz dedim bekleyelim tekrar çıkalım soğuyunca 4 boy alcaksa dedim
Neyse benden pass siz geçtiniz :)
05-10-2013, 15:22
Volkann
maşallah deneyen araçlara.
05-10-2013, 15:23
ken
Alıntı:
şimdi öncelikle şunu söyliyim evet 208 beni geçer dedim.o gün hiçbir iddaa olmadan denedik demi biz 208 ile.hatta cut out'u açık kaldı arabanın altına eğilip kapatmayada çalıştık sırf gitmesi gerektiği gibi gitsin diye.fakat denemeden bigün sonra erbinin konusunda cuprayı 4 boy geçiyormuş falan filan muhabbeti oldu.Peki beni bukadar dürütst bulduysanız beni neden o gün o deneme videosuna serhanın aracı kesti ona rağmen bastık gibi şeyler söylenmedi.ben art niyetli biri olsam araba keser kesmez gaz keser çamura yatarım hepsinde devm ettim.sonra 3.denemede dedim artık denemeyelim beyin falan kendini kitlemesin diye.en basiti bende ilk bastığımız video var cupra basar basmaz çıkıyo öne ondan sonra bianda 208 gti geçiyo.tamam hadi geçti diyelim.ama 1 1.5 boy geriden gellip 4 boy önüme çıkması şaşırtıcı.ben o videoyu bile koymadım çünkü maksat denemektir eğlenmektir.
serhan sana bi lafım yok zaten kardesim 206 ile eklenen videoda oyle bi muhabbet gecti mi bilmiyorum ama zaten kaldırttık videoyu cunku kendi de biliyo oyle bi roll yok biz senin sözüne güveiyoruz zaten dostça deneme oldugunu biliyoruz ama erbinin 170-180 e kadar olan bi videoyu koyması dostça degildi bizim soylemek istedigimiz bu.
05-10-2013, 15:25
ken
Alıntı:
Ekliyim videoyu inanmıyosan. Kavga mı etçez şimdi :) olay neyse onu anlatyorum. Ben gelmem demedim. 5 i bitirdim videosuda var. Benzinlikte araç şişti dediniz dedim bekleyelim tekrar çıkalım soğuyunca 4 boy alcaksa dedim
Neyse benden pass siz geçtiniz :)
bende pas falan deme erbin 208 i getiricez elbet o zaman videomuzu ceker koyarız bakalım ne olucak
05-10-2013, 15:28
cnatkr
Alıntı:
Evet biz gelicez dedik ve güvenlerle konustugumuzda babaeski de bulusucaz dediler ve geldik.Ben ibrahim abiyle bastım sadece.Seninle ilk bastigımız da ben öndeydim bunu sende biliyosun hatta 5. Vitese atrken sorun yasadın bıraktık.sonraki denemelerde söyledim araba yürümüyo diye inanmadinız.Ben serhanla sadece birkez saglikli basabildim onda da öndeydim zaten sonra ki dnemede sorun cıktı bıraktık.Aynısı Fn2 typer ile denememde de oldu 5 defa öndeyim 6 basisimizda geriye dusuyorum ve sogutup bıdaha basıyoruz gene one cıkıyorum.Beni gecen biri olursa tebrik ediyorum ama böyle seyler yanlıs.Elimde 4 5 farklı arabayla video var ama atmıyorum.Diyorumya ben biliyorum nasıl gittigini geldigimde deneriz sonucu görürüz.
05-10-2013, 15:32
cnatkr
Alıntı:
Serhan yanlıs anlama ben herkese söyledim durust davrandi keske hep böyle denemeler olsa diye.İlk acilan konuya yazamadim cunku üyeligim yoktu.Ama güvenlerede söyledik serhan a lafımız yok diye
05-10-2013, 15:34
MertSerhanÖ.
Alıntı:
ken Nickli Üyeden Alıntı
serhan sana bi lafım yok zaten kardesim 206 ile eklenen videoda oyle bi muhabbet gecti mi bilmiyorum ama zaten kaldırttık videoyu cunku kendi de biliyo oyle bi roll yok biz senin sözüne güveiyoruz zaten dostça deneme oldugunu biliyoruz ama erbinin 170-180 e kadar olan bi videoyu koyması dostça degildi bizim soylemek istedigimiz bu.
neyse dediğim gibi öyle bi muhabbet oldu ben hiçbişekilde yazmadım bile.Ama azöncede dediğim gibi o günden sonra bianda onu görünce açıkcası çok üzüldüm.şuan bu videonun konuluş sebebide belli yaptığım emekler bunca uğraşımın sonucunda insanların arkamdan konuşması aklı sıra dalga geçmelerine bir cevap.Olan olmuş 1 ay öncesinde kalmış keşke tekrar açılmasaydı bu konu.
05-10-2013, 15:38
MertSerhanÖ.
Alıntı:
cnatkr Nickli Üyeden Alıntı
Serhan yanlıs anlama ben herkese söyledim durust davrandi keske hep böyle denemeler olsa diye.İlk acilan konuya yazamadim cunku üyeligim yoktu.Ama güvenlerede söyledik serhan a lafımız yok diye
yok hocam yanlış anlaşılcak birşey yok ben sıkıntımı dile getirdim siz söylediniz olay açığa çıktı sanırım.sadece benim üzüldüğüm nokta birgün sonrasında cupra'yı 4 boy falan geçtik oldu.Ama sende söyledin üyeliğim yoktu diye o yüzden sıkıntı yok hepimiz bir avuç adamız şu camiada özellikle bu bölgede
05-10-2013, 15:40
cnatkr
Alıntı:
neyse dediğim gibi öyle bi muhabbet oldu ben hiçbişekilde yazmadım bile.Ama azöncede dediğim gibi o günden sonra bianda onu görünce açıkcası çok üzüldüm.şuan bu videonun konuluş sebebide belli yaptığım emekler bunca uğraşımın sonucunda insanların arkamdan konuşması aklı sıra dalga geçmelerine bir cevap.Olan olmuş 1 ay öncesinde kalmış keşke tekrar açılmasaydı bu konu.
Serhan sen nasıl araban hakkinda birileri yalan yanlis konusmus ve sende bu videoyu koyuyosan benim de kızmaya hakkım var.Emin ol araban cok güzel gidiyo.polo gti ile bastim aranizda ucurum var:) Bu arada 2 50 basinca araba gücü vermiyo o yüzden ilk bastigimizda geri kaliyo ama 2 70 cok farklı oluyo.neyse sana hic bisey demedim zaten yanlis anlama