2 seans aldik ilk seans full islak 2,si kismen islakti
yari islakta 2.49 u 2 turda aynisini gormusum 1 yanlama bir cimlere cikmama ragmen ideal sartlarda 45 46 yi rahat gorucek, lastik basincinida dusuk tutmusum planlama hatasi sonucu ondanda cok kaydi arac.
ilk seansta yanimda zeki var zktrs:) zulum 8:)
Saolasin abi, 1-2 hata disinda hatasiza yakin gittim denebilir, yani +200luk araclari kovaladik hep ilk virajdan 9 a kadar:D 200sx m3 polo gti vs
07-10-2013, 15:11
HUSNU
Kamera açısı tam kıvamında olmuş . Sürüş ve zaman için tebrikler.
07-10-2013, 15:22
OrcunInce
Serkan 3-4 sec daha var :)
Şaka bir yana makinanın gücüne takılmadan çıkıp sürekli daha iyisi için uğraştığından dolayı tebrik ederim, çok güzel olmuş :)
07-10-2013, 15:28
Gunes G.
Guzel sure, transponder var miydi?
EDIT: Listeye baktimda yokmus, yazik olmus. Ali'yi harasslayacaktim focus 2:49 islakta 115 hp diye :)
07-10-2013, 16:33
Zero
Alıntı:
HUSNU Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben elle tuttum :D guzel Serkan guzel kuruda biraz daha konustuklarimiza dikkat edersen 2.46-47 gelecek hakki o zaten 8de hem cok eglendim hemde oldurmeye tesebbus eden arkadaslardan dolayi cok korktum :D
07-10-2013, 18:17
M3CSL
Alıntı:
Tesekkur ederim. Aksam ugrasmistm ideali bulmak icin. Hem ibre gozuksun hemde tam yolu direksiyonu alsin die
Alıntı:
OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı
Şaka bir yana makinanın gücüne takılmadan çıkıp sürekli daha iyisi için uğraştığından dolayı tebrik ederim, çok güzel olmuş :)
EDIT: Listeye baktimda yokmus, yazik olmus. Ali'yi harasslayacaktim focus 2:49 islakta 115 hp diye :)
Dusunduk takmayi ama sartlar tam ideal olmadigi icin vazgectim.
2, 45 hedefimdi. Sanirsam yaklasicam ideal sartlarda 46 filan olur. 106gti in 2.45 ine gore
dusunursek hic fena gozukmuyor:)
Alıntı:
Zero Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben elle tuttum :D guzel Serkan guzel kuruda biraz daha konustuklarimiza dikkat edersen 2.46-47 gelecek hakki o zaten 8de hem cok eglendim hemde oldurmeye tesebbus eden arkadaslardan dolayi cok korktum :D
07-10-2013, 18:19
M3CSL
Alıntı:
Tesekkur ederim. Aksam ugrasmistm ideali bulmak icin. Hem ibre gozuksun hemde tam yolu direksiyonu alsin die
Alıntı:
OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı
Dusunduk takmayi ama sartlar tam ideal olmadigi icin vazgectim.
2, 45 hedefimdi. Sanirsam yaklasicam ideal sartlarda 46 filan olur. 106gti in 2.45 ine gore
dusunursek hic fena gozukmuyor:)
Alıntı:
Cok eglendik olsun. 8de zulume devam:)) senile olan videoda asil eglence
08-10-2013, 00:55
Sam
Çizgi gittikçe iyileşmiş gibi :icon_tup:
08-10-2013, 01:12
qatrio
pistte bi yerde seni fark edemedim içe kapanırken tam orda oldugunu fark ettim biraz sıkıştırıyomuşum gibi oldu o an abi kbakma seans sonrası göremedim senide bağri burdan yazıyım dedim :) siyah gti bendim
09-10-2013, 00:11
M3CSL
Alıntı:
Sam Nickli Üyeden Alıntı
Çizgi gittikçe iyileşmiş gibi :icon_tup:
:icon_tup:
Alıntı:
qatrio Nickli Üyeden Alıntı
pistte bi yerde seni fark edemedim içe kapanırken tam orda oldugunu fark ettim biraz sıkıştırıyomuşum gibi oldu o an abi kbakma seans sonrası göremedim senide bağri burdan yazıyım dedim :) siyah gti bendim
yok problem degil, 8de sadece hizim kesilmisti oyle aklimda kalmis, olur boyle seyler:D
09-10-2013, 00:38
yearone
Adaş maşallahın var :) Sağlam gittiğin aynadaki süsten de anlaşılıyor. Sağlam G yemiş :D
09-10-2013, 06:46
ukku
Sürücü fena değil de araba biraz yavaş :p
09-10-2013, 08:40
ahm_
Serkan bi kaç yerde aklım gitti baya düz gitmişssin virajı bırakıp:)) süre çok iyi cesaretinde bi o kadar :)) başarılar
09-10-2013, 11:18
rebeloghy
Elinize ayağınıza sağlık :) Lastiklerinizi merak ediyorum sanırım 205*55R16 ölçüleriniz hangi marka kullanıyorsunuz memnuniyetiniz ne derece ? :)
09-10-2013, 12:15
Zero
Alıntı:
rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
Elinize ayağınıza sağlık :) Lastiklerinizi merak ediyorum sanırım 205*55R16 ölçüleriniz hangi marka kullanıyorsunuz memnuniyetiniz ne derece ? :)
Lastikler ku36 ölçülerden emin değilim Serkan yazar.Memnun ama havasını çok iyi ayarlamak gerekiyor sanırım biraz fazla basmak lazım az basınca yanak ve sırtlar esneme yapıyor hissizlik söz konusu birazda.
09-10-2013, 14:49
Sierra Rs
205x55x16 oem ölçü Serkan'ın jantlar sanırım 17s, 215x45x17 diye biliyorum kendi hatam varsa düzeltir.. Tebrikler kanka bu arada :)
09-10-2013, 16:26
azrail
Çok güzel süre çıkarmışsın. tebrik ederim.
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
106gti in 2.45 ine gore
Bana bilendiysen açıkca söyle :)
bu arada benim derecede güncelleme oldu
2,43 geldi bu hafta sonu yağmurlu olan ilk seansta
09-10-2013, 22:16
M3CSL
Alıntı:
yearone Nickli Üyeden Alıntı
Adaş maşallahın var :) Sağlam gittiğin aynadaki süsten de anlaşılıyor. Sağlam G yemiş :D
eyvallah. bende bugun fark ettim g meter iyi esnemis. hizlanmalarda hafif esnemis sadece:p
Alıntı:
ukku Nickli Üyeden Alıntı
Sürücü fena değil de araba biraz yavaş :p
:Dacciik
Alıntı:
ahmrs Nickli Üyeden Alıntı
Serkan bi kaç yerde aklım gitti baya düz gitmişssin virajı bırakıp:)) süre çok iyi cesaretinde bi o kadar :)) başarılar
ilk zekiyle ciktigimiz seansi gorsen hele(yukluorum bu aksam) resmen duz gectik cimlerinde oteki tarafina:D:D
Alıntı:
rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
215 45 17 baya memnunum olagan ustu olmasada.. yolda sogukkende basarili o yonu cok iyi,,
Alıntı:
Lastikler ku36 ölçülerden emin değilim Serkan yazar.Memnun ama havasını çok iyi ayarlamak gerekiyor sanırım biraz fazla basmak lazım az basınca yanak ve sırtlar esneme yapıyor hissizlik söz konusu birazda.
:icon_tup:
Alıntı:
Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı
205x55x16 oem ölçü Serkan'ın jantlar sanırım 17s, 215x45x17 diye biliyorum kendi hatam varsa düzeltir.. Tebrikler kanka bu arada :)
saol panpa
Alıntı:
azrail Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel süre çıkarmışsın. tebrik ederim.
Bana bilendiysen açıkca söyle :)
bu arada benim derecede güncelleme oldu
2,43 geldi bu hafta sonu yağmurlu olan ilk seansta
yok bilenme degil tabikide:D surucu referans, gidiside az cok bilinen araba o yuzden:D. senin surede cok iyi gelmis lastikler degistimi.
09-10-2013, 23:53
Mehmetmert
Çok güzel dönmüşünüz,150 hplik yazılımlı focuslar bile sizin kadar dönemedi....Şu ana kadar gördüğüm en hızlı focus sizsiniz.Eğlendim izlerken :)
10-10-2013, 11:46
azrail
Alıntı:
yok bilenme degil tabikide:D surucu referans, gidiside az cok bilinen araba o yuzden:D. senin surede cok iyi gelmis lastikler degistimi.
Daha öncelerde kötü durumdaki slicklerle çıkıyordum.
Yine yanımda getirmiştim.
Yağmur olunca günlük kullandığım lastiklerle çıktım.
Bir sonrakinde hava güzel olursa yine slicklerle çıkacam.
Slickler tamamen bitene kadar kullanmayı düşünüyorum.
11-10-2013, 14:34
M3CSL
Alıntı:
Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel dönmüşünüz,150 hplik yazılımlı focuslar bile sizin kadar dönemedi....Şu ana kadar gördüğüm en hızlı focus sizsiniz.Eğlendim izlerken :)
Tesekkur ederim.Elimizden geldigince yol tutusa yatirim yapmaya calisiyoruz.
Alıntı:
Daha öncelerde kötü durumdaki slicklerle çıkıyordum.
Yine yanımda getirmiştim.
Yağmur olunca günlük kullandığım lastiklerle çıktım.
Bir sonrakinde hava güzel olursa yine slicklerle çıkacam.
Slickler tamamen bitene kadar kullanmayı düşünüyorum.
Peki yagmura ragmen surenin iyilesmesinin nedeni pistin daha iyi taninmaya baslamasi mi, yoksa yol lastiklerimi daha iyi?
11-10-2013, 15:34
azrail
Alıntı:
Peki yagmura ragmen surenin iyilesmesinin nedeni pistin daha iyi taninmaya baslamasi mi, yoksa yol lastiklerimi daha iyi?
Şimdiye kadar 4 kere çıktım piste. 2.3.ve 4. çıkışlarım nerdeyse aynı.
Lastiklerin iyi olması dereceyi düzeltti.
Havanın serin olması etkilemiştir diye düşünüyordum ancak düzlük performanslarım hemen hemen aynı kalmış.
Ancak söyle basit bir örnek verim
Birinci virajdan sonra araç çok sarıyordu ve önden kayma yapıyordu.
Bu sefer daha rahattım. Az sardı.
1.virajdan 3. viraja kadarki kısımda yaklaşık 1 sn. zaman kazanmışım.
İleride semi slick almayı düşünüyorum.
O zaman dereceyi 39 40 lara düşürürüm diye düşünüyorum.
12-10-2013, 08:18
Sierra Rs
Alıntı:
Şimdiye kadar 4 kere çıktım piste. 2.3.ve 4. çıkışlarım nerdeyse aynı.
Lastiklerin iyi olması dereceyi düzeltti.
Havanın serin olması etkilemiştir diye düşünüyordum ancak düzlük performanslarım hemen hemen aynı kalmış.
Ancak söyle basit bir örnek verim
Birinci virajdan sonra araç çok sarıyordu ve önden kayma yapıyordu.
Bu sefer daha rahattım. Az sardı.
1.virajdan 3. viraja kadarki kısımda yaklaşık 1 sn. zaman kazanmışım.
İleride semi slick almayı düşünüyorum.
O zaman dereceyi 39 40 lara düşürürüm diye düşünüyorum.
Senin sürende her zaman ki gibi çok iyi tebrikler,semi slick, slick lastiğe göre daha mı avantajlı senin aracında Cem
12-10-2013, 16:41
azrail
Alıntı:
Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı
Senin sürende her zaman ki gibi çok iyi tebrikler,semi slick, slick lastiğe göre daha mı avantajlı senin aracında Cem
Teşekkür ederim
Semi slick lastiği günlükte kullanabiliyoruz.
O açıdan daha avantajı.
Yoksa slick lastiği kim istemez :)