İlk drag deneyimimizi Allaha şükür kazasız,belasız,sorunsuz şekilde atlattık.
Güzel bir anı oldu bizim için.
Specleri bılıyorsunuz zaten motor içi tamamen stock,Drag için yaptığımız tek ekleme polyester bagaj oldu.
Debriyaj oem olduğu için mecburen cadde lastikleriyle girmek zorunda kaldık.
Gerçi ısıtarak slick lastıklı araçlar kadar tutunma saglayabıldık ama bu seferde debriyaj çok ısındığı için vıtesler geçmedi.mavi 106 ıle ılk kalkışta baya uğraştım ama bı turlu gecmedı vıtes. 2. kalkışta lastık ısıtmadan kalktım ve vıteslerı yavaş atmak zorunda kaldım. Zaten ne yaparsam yapayım Best time 13.771 yapan NOS lu bı 106 yı geçmeme ımkan yoktu :)
En iyi süremiz 14.158 ile 4. olduk.
Sonuçtan gayet memnunuz:) ilerde kısmet olur yıne katılırsak biraz daha gelıstırebılırız sureyı.
Yardımlarından,bilgi ve tecrübe desteklerinden dolayı PISTON GARAJ Erkut abiye , Kadir abiye , Endere ve beni destekleyen tüm dostlara teşekkürler :icon_tup:
maşallah sesi solugu cok güzel daha iyi süreler cıkaracaktır.
09-10-2013, 12:57
Görkem
tebrikler kardeşim,,emeklerine ve medeni cesaretine hatta el emeği göz nuru bagaj kapağına sağlık :) sürede bence bu speclerde slick lastiği olmayan bi araç için çok başarılı,,,videolar çok keyifli olmuş ibo valla çok keyif aldım :)
09-10-2013, 12:58
EmrahERKAN
Maşallah orada sesine soluğuna hayran kaldığımız araçlardan birisydi
09-10-2013, 13:11
Anti
İbocan tebrik ederim daha iyi sonuçlara da imza atarsın inşallah.
Egzos için bi speyşıl tenks yok mu :D
09-10-2013, 15:39
arsenikli
Maşallah çok daha iyi olucağına inanıyorum
09-10-2013, 16:04
jeffy
Sesi ve Gidişi Stock için fazlasıyla iyi maaşallah.. Mavi 106 akhisarda direk 13-14 te yarışmıştı zaten..
09-10-2013, 16:19
fatiii
maşşallah moruk araba gayet tatminkar debriyaj ve lastik iyileştirmesiyle daha iyi süreler rahat gelicektir
09-10-2013, 16:22
iynn-RS
Alıntı:
SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı
sesi soluğu güzeldi maşşallah
Alıntı:
mert1612 Nickli Üyeden Alıntı
launch sesi iyimiş maşallah seviyorum bu rs i :)
Alıntı:
Volkann Nickli Üyeden Alıntı
maşallah sesi solugu cok güzel daha iyi süreler cıkaracaktır.
Alıntı:
EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah orada sesine soluğuna hayran kaldığımız araçlardan birisydi
Alıntı:
arsenikli Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok daha iyi olucağına inanıyorum
Alıntı:
jeffy Nickli Üyeden Alıntı
Sesi ve Gidişi Stock için fazlasıyla iyi maaşallah.. Mavi 106 akhisarda direk 13-14 te yarışmıştı zaten..
Sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için:icon_tup:
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler kardeşim,,emeklerine ve medeni cesaretine hatta el emeği göz nuru bagaj kapağına sağlık :) sürede bence bu speclerde slick lastiği olmayan bi araç için çok başarılı,,,videolar çok keyifli olmuş ibo valla çok keyif aldım :)
sağolasın görkem. ortam güzeldi valla. en azından kimse "ben denemem , benzınım yok , başım agrıyo , dişim ağrıyo" gibi bahaneler üretmiyor :D:D
Alıntı:
_Anti_ Nickli Üyeden Alıntı
İbocan tebrik ederim daha iyi sonuçlara da imza atarsın inşallah.
Egzos için bi speyşıl tenks yok mu :D
sağolasın hikmet. egzoz çok iyi oldu valla :D
09-10-2013, 17:10
KMR2-GT
sırf senı ızlemek ıcın fazladan 1 saat bekledık o sogukta :D aracına maşallah ılk yarıs ıcın cok ıyı daha da gelişir umarım :)
09-10-2013, 17:34
EEE
meshur olmusum ya
masallah ibram
09-10-2013, 17:41
murat çelik
hey maşallah tıc uçuşlara geçmiş sesine hayranım bu aracın
09-10-2013, 18:00
flexamin
maşallah kardeşim...
09-10-2013, 18:32
emre55
Maşallah gayet güzel, sesine bayıldım ne var son susturucu olarak :)
09-10-2013, 21:27
CasabLanca
TIC RS bu sesle O Ses Türkiye'ye katılsa 4 jüride döner. Maşallah bebeğe :D
09-10-2013, 21:37
Alper_
maşallah canlı izledim tork kendini hissettirdi doğuştan strokerlı :D daha iyi lastikle süre aşşağıya iner..
09-10-2013, 21:44
bLackModeL
Tic rs i bi kez daha sevdik masallah
09-10-2013, 21:48
Errayn
Sen o 2 ye atamadın abi ben tribünde çıldırdım varya :) rollde de dragda da izlemek gayet keyifli maşallah :) keşke o mavi 106 ankarada olsada bi roll yapma imkanın olsa ;)
09-10-2013, 21:49
civic@ef
babandamı dragcıydı :D
09-10-2013, 22:12
MeRtCaN
Alıntı:
Errayn Nickli Üyeden Alıntı
Sen o 2 ye atamadın abi ben tribünde çıldırdım varya :) rollde de dragda da izlemek gayet keyifli maşallah :) keşke o mavi 106 ankarada olsada bi roll yapma imkanın olsa ;)
Mavi 106 Nos luydu sanırım fark etmedın ;)
Seeding yaptım o 106 ile arkasından gelip geçtim sonra benı nasıl gectıgını anlıyamadım :) Adam bıldıgın tıslıyormus :)
maşallah ıbo bir sonra yarıs tutunma ve debrıyaj ısını cozersen daha ıyı sureler cıkar emınım :icon_tup:
09-10-2013, 22:15
civic@ef
kim tıslamıyorki artık memesiz takacam sonunda tüpüme kuvvet
09-10-2013, 22:16
rs2000
Redline TIC RS sesi cok güzel maşallah başarilarının devamını dilerim...
09-10-2013, 22:17
Errayn
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Seeding yaptım o 106 ile arkasından gelip geçtim sonra benı nasıl gectıgını anlıyamadım :) Adam bıldıgın tıslıyormus :)
:icon_tup:
Abi onun farkındayım yav :) adam o sınıfta herkesi geçti süre olarak ama Tıc'da da nos olursa bide öle görmek isteriz İbo abi
09-10-2013, 22:28
iynn-RS
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
sırf senı ızlemek ıcın fazladan 1 saat bekledık o sogukta :D aracına maşallah ılk yarıs ıcın cok ıyı daha da gelişir umarım :)
sagolasin kardesim ya.daha fazla kalkis izlettirmek isterdim ama rakip tıslı pardon dişli çıkti :D
Alıntı:
EEE Nickli Üyeden Alıntı
meshur olmusum ya
masallah ibram
kameraya el salla panpa :D
Alıntı:
murat çelik Nickli Üyeden Alıntı
hey maşallah tıc uçuşlara geçmiş sesine hayranım bu aracın
sagolasin abi.tam uçuşa geciyoduk ikinci yalcın çerit vakkasina kurban gittik :D
Alıntı:
flexamin Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kardeşim...
eyvallah haci
Alıntı:
emre55 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah gayet güzel, sesine bayıldım ne var son susturucu olarak :)
tüp orta susturucu var :)
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
TIC RS bu sesle O Ses Türkiye'ye katılsa 4 jüride döner. Maşallah bebeğe :D
acunu bile döndürürüm :D
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah canlı izledim tork kendini hissettirdi doğuştan strokerlı :D daha iyi lastikle süre aşşağıya iner..
tum turkiye konyadaymis :) sagolasin. insallah isten gucten vakit bulabilirsek katiliriz yine. onemli olan kazasiz belasiz donmek.
Alıntı:
bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı
Tic rs i bi kez daha sevdik masallah
sagolasin :)
Alıntı:
Errayn Nickli Üyeden Alıntı
ne yapalim eraycim kismet degilmis.
lastigi isitalim derken debriyaji cok isittik ,normalde catir catir gecen vites orda gecmedi.
son kalkista isitmadan kalktim bu seferde yolu tutmadi.
saglik olsun. buda bi tecrube oldu bize.
Alıntı:
civic@ef Nickli Üyeden Alıntı
babandamı dragcıydı :D
eski dragcilardan kim kaldi :D
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ıbo bir sonra yarıs tutunma ve debrıyaj ısını cozersen daha ıyı sureler cıkar emınım :icon_tup:
sagolasin mertcan.sizde gtr daha ileriyr goturursunuz insallah.
Gayet eglenceli olmuş :D, fakat drag da daha iyi süreler için motor içine girmek şart.
09-10-2013, 22:39
chiefkadir
Arabanın içini dışını bildiğimiz halde stok olduğuna bazen biz bile inanmıyoruz,Maşallah tosuna:D
Avukat, ünlü olduğun biyana elinde çamaşır suyu heryeri yıkadın ya la :hahaha:
09-10-2013, 22:51
CGTY
Daha gideri var ;)
Maşallah abi, sesi yeter.
09-10-2013, 22:57
mami_makinen
Maşallah rs güzel yürümüş kamera açısıda çok iyi
09-10-2013, 22:58
Driver
vitesler çok kötü ibo senden böle traş vites atışları beklemezdim :D 106 yı bence alabilirrdin güzel bi kalkış ve vites atışıyla kesiciye çk kalmışsın
09-10-2013, 23:16
iynn-RS
Alıntı:
CLIORS Nickli Üyeden Alıntı
Gayet eglenceli olmuş :D, fakat drag da daha iyi süreler için motor içine girmek şart.
alper abi tesekkurler :)
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Arabanın içini dışını bildiğimiz halde stok olduğuna bazen biz bile inanmıyoruz,Maşallah tosuna:D
beni bile sasirtiyo bazen :)
Ace reklam filmi teklifi yollamis avukata :D
Alıntı:
CGTY Nickli Üyeden Alıntı
Daha gideri var ;)
Maşallah abi, sesi yeter.
eyvallah cagatay ;)
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah rs güzel yürümüş kamera açısıda çok iyi
sagolasin abi
Alıntı:
Driver Nickli Üyeden Alıntı
vitesler çok kötü ibo senden böle traş vites atışları beklemezdim :D 106 yı bence alabilirrdin güzel bi kalkış ve vites atışıyla kesiciye çk kalmışsın
haci 106 da nos var. en iyi suresi 13.711 di yarista. vitesler kalkis daha iyi olsa bile gecmeme imkan yoktu. sinif 1. oldu zaten arac.
09-10-2013, 23:21
brs_odbs
maşallah inş. ilerde daha iyi süreler çıkarırsın
10-10-2013, 00:16
penguinhakan
Maşallah İbrahim ,
Allah daha güzel süreler nasip etsin.
10-10-2013, 00:26
Driver
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
alper abi tesekkurler :)
beni bile sasirtiyo bazen :)
Ace reklam filmi teklifi yollamis avukata :D
eyvallah cagatay ;)
sagolasin abi
haci 106 da nos var. en iyi suresi 13.711 di yarista. vitesler kalkis daha iyi olsa bile gecmeme imkan yoktu. sinif 1. oldu zaten arac.
2. video öle demio sonlara doğru geliosun bende ondan dedim başta biraz tutunsan sonlara doğru koparabilirmişsin zaten sen iyi vitesle iyi kalkışla kendi sürenide geliştirirdin
10-10-2013, 06:38
snan1910
Maşallah ibrahim abi Tıc Rs bambaşka :)
10-10-2013, 08:24
EEE
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Abi soranlara özel solusyon dedim, ifşa ettin çamaşır suyu diye "ace" aldım 2.88 verdim kipadan
10-10-2013, 09:25
keskinli_ali
ibocum maşşallah inşallah çok daha iyilerini yaparsın
10-10-2013, 09:44
RsErdi
maşallah maşallah güzel bir deneyim olmuş senin için iyi yarışmışsın herşeye rağmen ;)