997 Turbo
twin gtx30r
97 oktan 1,4 bar
stock motor :)
Gtr lar 620 beygir civarlarındaymış
997 Turbo VS GTR - YouTube
997 Turbo
twin gtx30r
97 oktan 1,4 bar
stock motor :)
Gtr lar 620 beygir civarlarındaymış
997 Turbo VS GTR - YouTube
997 çok iyi hızlanmış Maşallah :)
cam car duruyor sandım :)
Dik iPhone çekimi. :) GTR'daki GoPro görünütüsü olaydı iyidi. Cumartesi yada bu gün Maslak dönüşü gördüm mavi 997TT'yi. Harika bir araç.
997 akşamdan kalma kendine gelip birden uzamış gibi. :) Maşallah.
bugün bugün ayar yaptık gazladık acık :D
savas motorsports ıs basında :) 997 yı canavar yaptı savas abı :D
oha gtr ses muazzam gtr olsun 30 bg olsun :)
Guzel yurumus,tebrikler... Gayet basarili...
997TT ve GTR da yurt ici videolarimiz cok mike ;)
Ya video ile biraz alakasiz bisey sorucam, benim aracimda yazilim, egsoz ve methanol kit var..simdi bu arac kac hp oluyo ? Bana solenen methanol acikken 600 hp ? Dogrumudur bu..
1 hafta felan önce mahmutbey gişelerinin orda görmüştüm gtr ferrari lambo felan vardı sanırım o gün çekilen bi video :)
600'e yakin deger cikar tAbi yakit ve wastegate ile.
Stok turbo ve bazi parcalar ile 640 mumkun ama saglikli olmayacaktir orta vadede...
Porsche arkadan tekme yedi bir anda :D
Bu arabayı gördükçe kanım çekiliyor :)
Cok para harcamadan core exchange-cooler-intake eklemesiyle 660 civari gule oynaya,keyifli kullanirsin.
Daha yuksek gucler icin sanzimana girmen gerekiyor ve orta vade icin motorda bazi parcalarin degismesi sart...
mavi 997 yi aplusun orda birkaçkere gormuştum muthiş duruyordu
arkadan gelip geçerken cam car gaz kesiyo sandım bir an ama oyle değilmiş sanırım :D
Ozgun,sende biliyorsun bunlari. Naftalin kokusu mu sarsin ;)
2007-2009 ve 2010 dan 997TT videolarim cok. Kimi roll/100-200 yada pist.
Gtr ise gecen seneden kalanlar var...
Edit: gecen sene 3,9sec alip 3,4sec biraktigim 997TT var ama sifirdan ben yapmadim,o klansman disi...
murat abi senin bir rollingine sahit oldum o gün bugündür ağzım sakat geziyorum çenem tutuldu :) turbo type r ile denemiştin :)
Y pipe ve RS kelebekleri artik hava filtresi gibi ilk yapilanlar oldu ;)
Cok ugrastim 997TT ler ile,defter kapandi ama yeri cok ozeldir bende...
İlk ciktigi zamanlar 7 sec alti rekordu,sonra 2008 de 6 sec alti rekordu,simdilerde uctuuu gitti rakamlar...
Işınlandı resmen :)
maşallah kazasız belasız . klasman şampıyonlar ligi :)
6,2-6,3 arasi yapar sizin arac -1 - -2 egim araliginda...
Tahmin olmaz ama sanirim 6,8 civaridir duzde Olceriz bu hafta sonu,5 dakikalik is hatta bende 458 e birsreyler yaptim,onada bakmis oluruz...
997 yürümüyo resmen depar atıyo maşallah.
Konuyu kirletmeyelim Hakan. Telde konusuruz. Detaylar kolay,gunu kararlastirip hallederiz ;)
Rengi falanda çok ayrı güzel duruyo hastasıyım porsche ye off offff
997 muazzam hızlanıyor maşallah
Hiç bir şey yapılmasaymış da rengi yetermiş zaten :) Dik video olmayaydı daha bir keyifli olacakmış :)
997 umutlandırıp delmiş resmen
siyah gtr öne çıkınca kopup gidicek zannettim :) 997 geldi geçti maşallah hepsine..