Printable View
Çok güzel olmuş.ellerinize sağlık..
Cok eglenceli olmus :)
zevkle izledim yine çocuklar çok komikti :)
Göndermeli, anlatım dili rahat bir video olmuş :)
Keşke video süresi biraz daha uzun olsaydı :), zevkle izledim..
yine akıcı bir video olmuş.zevkle izletti.
pölo iyiydi :) keyifle takip ediyoruz :)
Link alabilrmyz
şu laf çok doğru 140 lık bi polo olsa aşağı yukarı aynı randımanda gider espnin bırakmayışı / asfalt kalitesi
bu yağ yakma olayı nedır yahu cozememısler hala ? cozuldu denıyordu...
Düz yol gazcısı arttı :)
Dumpvalfler revolar oh bas düzde :D
Wala sewiyorum bu arkadaslari yine muhtesem ve eglenceli bi tanitim videosu ;)
O deilde 2013 gti larin yag yakma sorunu hala soz konusu mu ya ?
Çok eğlenceli olmuş ellerinize sağlık
Arabayi cok guzel tarif etmissiniz bravo tam manasiyla ozet gecmissiniz.Yalniz ben ilk 1000km 3000i hic gecmeden 600-700u kademeli artarak gazlamali 2000km civari kullandim hala bir eksiltme yok orasi biraz sans mi desek bilmiyorum ki daha ilk rodaj yagi bildigim kadariyla en cok eksiltmesi gereken zaman.Ukku nun bir lafi var modernlesmis guvenligi artmis 106 diye o lafa cok katiliyorum.Birde esp biraz gec devreye giriyor izin veriyor bir sure eglenmeye siz biraz zorladiniz heralde :)
Arkadaki araç sahibinin gülüşü çok acı :D
Elinize sağlık, keyifle takip ediyoruz.
Çok keyifliydi buda, severek takip ediyoruz :)
çok başarılı bir anlatım olmuş
Her zamanki gibi olmus bu adamlari seviyorum yaa gelsinler sabaha kadar muhabbet ederim :D sabaha karsi yanlamaya cikariz her kavsakta sifir cizeriz bence teklifimi degerlendiriniz :D
evet yine eğlenceli ve bizim dilimizde bi anlatım olmuş tebrikler :) polo gti la ilgili olaraksa dsg çok başarılı bi şanzıman bile olsa hala ben GTI sınıfı bir arabanın manuel şanzımanlısı neden yoktur anlamış değilim ;)
Ahh keşke istanbul'da olsaydım benim aracımı da test etseydiniz :) agziniza sağlık :) baya eglendim :)
20 dakikalik videolara alismistik :) pesinden ibiza cupra gelse karsilastirmak icin cok guzel olur :)
Sol üstte arabaya ses veren bir modül olduğundan bahsediliyor bunun ne olduğunu bilen var mı?
ph1 172 lik rs testiniz varmi ya merak ettim :D
(ph2 172 ile olan videoyu biliyorum )
10 dk sıkılmadan izleyebildiğim sayılı inceleme videolarındandır. Emeğinize sağlık:))
çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)
Elinize sağlık,
Eğlenceli, aydınlatıcı ve akıcı olmuş
Yalnız arka koltukta oturulurkende kemer takmayı unutmayın lütfen.
Keyifli bi degerlendirme olmus ama hatalar var.
Ornegin far yukseklik ayari yok demissiniz, var ama otomatik, o yuzden konsolda gormuyorsunuz :)
Korna konusu araca ozgu bi problem olabilir, benim arabamda tum mors alfabesi islenebiliyor :)
Direksiyona ve gaza fazla sert davraniyorsunuz, arabanin kabiliyetini tam gormek icin daha narin olmalisiniz. Esp tadinizi biraz da o yuzden kacirmis.
Son olarak arka koltukta emniyet kemeri takmiyor, bir de trafikte gazliyorsunuz. Sizin gibi topluma emsal olacak kimseler icin pek hos gorunmuyor.
Basarilarinizin devamini dilerim.
Aziyim. Kontra veriyim. Savasiyim. Oyle bir araba degil sozu dogru olmus..
jcw yada fiesta st rcz testi filan olsa 10numara olur:)
Keyifli bir inceleme olmuş, 207rc testiniz var mı?
Keyıflı anlatım ve yıne yag yakıyor,yazık ...
Böylesine iddialı bir hot hatch'de esp'nin tamamen kapatılamması çok garip, ş.içi asfaltında ve bu boktan yollarda benzer ve daha fazla güçte ki tüm araçlar videoda anlatılan tepkileri yaşatıyor. Ama pist kullanımı vs daha performanslı durumlarda esp baya törpülüyor kullanımı gördüğüm kadarıyla.
Videolarda incelemelerde yol tutuşunun iyi oluşundan bahsediyorlar hep ama esp'nin tamamen kapatılamaması var olan bir zaafın elektronik olarak kontrol altına mı alınmaya çalışılmış diye düşündürüyor bana
Özgür emin ol gti ve cupra sınıfının yol tutuş konusunda liderleri. Elektronik dif. kilidinin de bunda etkisi var tabii. Yeni nesil araçlarda esp kapanmıyor pek, yazılımla kapatıyor insanlar. Megane rs mesela, normalde kapatılamıyor ama o da yılına göre yol tutuş konusunda referans kabul edilebilir.
Bu sınıfta suzuki swift sport varken gti ve cupra lider olamaz (yol tutuş konusunda) :) bunu ben demiyorum sadece, bir çok dergi ve cupra, polo gti sahibi olup da arabama binen arkadaşlarım söylüyor.Esp tamamen kapatilabiliyor benim aracımda ve cupra ya göre acaip konforlu :)