-
TURKO-Megane...Euro 2008...
-
Mükemmel ya :)
Maşallah valla süper duruyor gerçekten :)
-
-
tebrıkler gercekten mukemmel yapmıssın : )harıka gorunuyor : ) ellerıne saglık..
-
mukemmel olmus gercekten elınıze saglık
-
Maşallah..Çok başarılı...
-
hosgeldin fuarda beraberdik cok temiz iscilik var masallah
-
ankarada yarışta gormustum benım arabanın onunde duruyodu hoşuma gıtmıstı maşalllah
-
Alıntı:
yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı
hosgeldin fuarda beraberdik cok temiz iscilik var masallah
abi sende iiki bi fuara katildin..adam geleli cok oluyo bikactanede konusu var zaten :)
her senefuara katilmiyomussun gibi yazip durma:D
bu arada dizayn basarili:)
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
abi sende iiki bi fuara katildin..adam geleli cok oluyo bikactanede konusu var zaten :)
her senefuara katilmiyomussun gibi yazip durma:D
bu arada dizayn basarili:)
fuarda derken ayni standtaydik mus u biraz fazla hersene katiliyorum ilk degil yani 2007/2006/2005/2004/2003/
-
işçilik gayet iyi özellikle kaput çok güzel :icon_tup: kazasız belasız
-
okanın eef ve bu... gerçekten muhteşem...
-
-
Maşallah işçilik gerçekten çok güzel , dizayn da güzel olmuş kazasız belasız :)
-
görüntüye bir yorum yapmayacam ama merak ettim bu halde dolaşırken hiç ceza yedin mi?
-
Goruntu degısık durmus hos olmus yani...tebrikler...:)
-
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
görüntüye bir yorum yapmayacam ama merak ettim bu halde dolaşırken hiç ceza yedin mi?
hayır yemedım...neden yorum yapmadığınıda açıklarsan sevınırım merak ettım cunku yorumsuz kalma nedenını?
-
sağolun arkadaşlar yorumunuz ıcın, turnuva esnasında aklıma gelen ınce bı detaydı ve eğlenmek amaçlı birkaç gunlukte olsa yaptık...:)
-
-
çok güzel düşünmüşsün polislerin sorun çıkartacağını düşünmüyorum...
-
Alıntı:
diyadin9900 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel düşünmüşsün polislerin sorun çıkartacağını düşünmüyorum...
iki kez cevırdıler bu halde sadece gulduler ve bu araba turkıyedemı yapıldı dıe sordu hatta bır tanesı,sağolun tekrar :)
-
Helal olsun sana ne diyimki kardeşim valla helal olsun.
Çok güsel düşünmüşsün ve bunu çok değer verdiğin arabana yansıtmışsın.
HeLaL oLSuN:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
-
Cok degisik bir düsünce ve cok güzel olmus :)
Reklamlarda oynar yakında otomobilin :)
-
Alıntı:
mehzent Nickli Üyeden Alıntı
hayır yemedım...neden yorum yapmadığınıda açıklarsan sevınırım merak ettım cunku yorumsuz kalma nedenını?
o kadar emek verip uğraşmışsın, yorum yapıp canını sıkmayım dedim.. güle güle kullan..
-
Maşallah araç gerçekten çok güzel..Yapılan işlemlerde çok hoş durmuş.. :)
Yanlız stopları bence değiştir..3D'nin 5 katı olmuş..Arkadan geliyor baya bi :)
-
MEGANe 2 bendede var bendemı yapsam:P:D
-
valla çok ii düşünmüşsün abi helalin var çok hoşuma gitti ama burlarda olsan kesin tokatlarlar:icon_wack :bravo:
-
antalyada bizde yaptık polis amcamlar aferim böyle türk bayrakları yapıştırın arabanıza diyorlar:)
-
Alıntı:
dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
antalyada bizde yaptık polis amcamlar aferim böyle türk bayrakları yapıştırın arabanıza diyorlar:)
valla helal olsun polis amcamlara :D:D
-
Alıntı:
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı
o kadar emek verip uğraşmışsın, yorum yapıp canını sıkmayım dedim.. güle güle kullan..
Yok canım neden canımı sıkıyım sonucta ben yaptıklarımı zevk ıcın yapıorum ınsnalara sunmak ıcın deıl,yapacağın yoruma sadece tesekkur ederdım tabıkı hakedılen bı yorumsa....:icon_tup:
Tesekkur edrım,sende gue gule kullan...:)
-
:icon_tup:uuuuuuffffff gecerli olmus sevdim ama ilk 11i cıkaramadım abi bide tam yukardan foto alsak :D ama önden harbiden cok felaket bi durusu var ön tampon cok gecerli olmus hele arka stoplarına ve servetin sticere bittim
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Cok degisik bir düsünce ve cok güzel olmus :)
Reklamlarda oynar yakında otomobilin :)
İlginçbi değerlendırme valla, sağolasın...Ama bı teklıf gelmedı henuz :)