Starda eski leyla ile mecnun ekibinin yeni dizisi basladi cok inceden inceden salliyolar harika olmus yine seyredilmeli
Printable View
Starda eski leyla ile mecnun ekibinin yeni dizisi basladi cok inceden inceden salliyolar harika olmus yine seyredilmeli
işler güçler gibi başladı olaylar sadece başlangıç noktaları leyla ile mecnun temalı olmuş.
Leyla ile Mecnunu izlememistim sanırım cok sey kaçırdım bu diziyi takil edeyim bari :)
Hadi bakalım ömürlü olsun yeni dizimiz :)
Beyaz Show ile aynı anda olması sıkıntı
güzel gene kafalar aynı gider gibi :) , şuna takıldım dizi bitti aç kaldık geyiği var birinde köşk diğerinde yat ne ararsan var :D
aga dizinin finali bombaymış. Böyle bir finali izletmeyen TRT'ye sinirim bin kat arttı :S
Trt manyak bi finali iç etmiş :ofk:
Evet, finali tüm o güldüklerimizi yıkacakmış. : )
Pehh ne finalmiş be. Ayıp şu diziyi hiç ettiler ya. Senaryo tıkanmıştı artık sıkmaya başlamıştı ama heriflerle aramızda duygusal bağ oluşmuş :)
bence finalin böle anlatılması daha bi güzel oldu , uygulama da nasıl olurdu bilemiyorum ama gene kötü bitirceklermiş :)
NTV deler şuanda ...
kadro sağlam, senarist manyak :D
Leyla ile mecnunu aratmıyacaktır eminim,
bu arada finalde bizi bitirecekmiş, iyi ki olmamış dedim :D
bence böyle bir final normalde yokdu zaten bilinçli bu dizide böyle bir final sundular.. dizi devam etse eski rutininde bence devam ederdi..
final şok etkisi yarattı. şu hadi bile fena duygusal. final yapabilselermiş kim bilir nasıl olurdu
leyla ile mecnun u askerlik nedeniyle 80. bölümünde falan kalmıştım , sonra geldim izliyim tekrar falan diye de eski kafası cidden yoktu , 80 den önce de az çok baymaya başlamıştı bence böle değişiklik iyi gelecek bunlara :)
Kaliteli iş yapan adamı ne olursan ol durduramazsın...
Çok iyi :)
İşler güçlerde olsa ertesi gün ne iyi olurdu be :)
2. fragman bomba :)
ben ızleyemedım :( beyler ızleyebıleceğim bir site varmı ?
Ben de Özledim 1. Bölüm Full ve Hd İzle - Startv.com.tr
Merakla bekliyordum, Burak Aksak yanıltmadı.
Yavuz'un hiç gitmesemiydik demesi sonda ampül yanması falan keyifle izliyoruz :)
Tv de tek izlediğim diziydi Leyla ile Mecnun, bugün bunun yayınlandığını geç gördüm bu saate kadar izledim yine harika bir iş çıkartmışlar, dizinin finali gerçekten yıkım olacakmış keşke devam etseydi de yıksaydı gerçekten büyük keyfle izliyodum diziyi artık bunu izlemeye devam edicez züürt tesellisi gibi olacak :)
Bende şimdi izledim. 3 dk lık final ancak bu kadar etkileyici olabilirdi.
Burak Aksak @burakaksak ;
kendi çölünde kaybolanlar, çekemedikleri senaryo sayfalarından gemiler yapıyorlar. vedamızı ettik. bundan sonra bol kahkahalı günler gelir.
Merak ettim netten bi bakayım.
Şimdi izledim bende özellıkle serkan ile ali nin kireç burnun da buluştuğu ve final sahnesının anlatıldığı sahne benı duygulandırdı tüm bölümlerini izlemiştim dizinin.Gerçekten ben de özlemişim bunu anladım :)
resmen adamlar parka gitti diye dizi bitirildi.. sürekli kanal değiştire değiştire hatta zaman zaman yayından kaldırılıp geri dönen kurtlar vadisi bitmedi, tüm kanallar kapılarını açtı devam ettirdi.. 3 senelik diziyle gelmeyin bize yeni senaryo bulun dediler ama LM ekibine öyle mi? nası bi memlekette yaşıyoruz cidden nefret ettim iyice
hiç gitmese miydik acaba repliği çok iyiydi final çok iyiydi üzüntüden gebereceğimi bilsem de izlemek isterdim o finali.. ki daha detaylı olurdu ismail abinin babasını neden beklediğini vs de öğrenirdik.. ne babası di mi sonuçta akvaryumda bi balık..
bi de final düzmece olmuş diyenler var yorumlar okudum sağda solda.. ismailin yanına alınan balık şekerpare.. onun da gözlerinin kocaman olması da bilinçsiz yapılmış değildir heralde di mi.. ne kadar kocaman gözleri vardı diye anlatıyodu ya hep
Finalin böyle bitişi taa 70 küsürlü bölümden belliymiş. Twittterda bi arkadaş yazmıştı.
Çok güzel kurgulanmıştı dizi yazık oldu.
Final felaketti ama. Yeni bölümler eğlenceli olcak ama belli :)
türkiye de dizi yapabilen bi elin parmağını geçmeyecek ekip var. bunların yaptıklarını gördükçe hala bişeyler olur diyorum bizden.
Sanırım bize nazar değdi ! efsaneydi :)
mecnunun finaldeki o duruşu aklımdan çıkmıyo abi ya
Bende ozledimi daha izleyemedim Leyla ile Mecnunu ilk gunden beri izliyodum tv de izledigim 2-3 diziden buriydi baskada izlemem finali izledim dun gece harbi ohaa dedim o sacma sapan dizilerin senaristleri 1 defa 3/1 ni izleseler kendilerini gelistirmek adina yaptiklari en guzel sey olur
L&M'nin sonunu merak edenlere senarist'in ağzından :)
https://www.youtube.com/watch?v=ABFRbm13wyI
Leyla ile Mecnun o finali yapsaydı.Millet komaya girerdi sanırım.İzlerken bile insanın boğazı düğümleniyor.
Dahi anlamindaki de ayri yazilir.
senaryo yu yazan arkadaşa helal olsun tr'deki iyi işlerden birine imza attılar.
Yeni dizileri daha da iyi olur inşallah.
hak ediyorlar
L&M finali burun sızlatan cinsten olmuş
sizin de hala içinize taş oturmuş gibi bir his var mı ?