-
'06 Siyah Opel Corsa Boya koruma + Motor Temizliği
-
-
MaşALLAH çok güzel iş çıkartmışsınız. Siyah araç kullanmak gerçekten zor.
-
Daha önceki uygulamalarınızıda takip ediyordum ama sizin HBB Ali olduğunuzu bilmiyodum :D
Hayırlı evlatmışsınız.. Corsa hayat bulmuş ;)
-
Alıntı:
S.Saka Nickli Üyeden Alıntı
MaşALLAH çok güzel iş çıkartmışsınız. Siyah araç kullanmak gerçekten zor.
evet siyah araç oldukça zor. bide bir bayanın altında olunca :)
Alıntı:
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı
Daha önceki uygulamalarınızıda takip ediyordum ama sizin HBB Ali olduğunuzu bilmiyodum :D
Hayırlı evlatmışsınız.. Corsa hayat bulmuş ;)
benimkisi terzi sökük ilişkisi gibi. 1.5 senedir böyle biniyorlar arabaya. dedim hayrım dokunsun azcık. arabanın simleri ortaya çıktı :)
bu arada HBB artık bende değil :(
-
Alıntı:
aliergun Nickli Üyeden Alıntı
evet siyah araç oldukça zor. bide bir bayanın altında olunca :)
benimkisi terzi sökük ilişkisi gibi. 1.5 senedir böyle biniyorlar arabaya. dedim hayrım dokunsun azcık. arabanın simleri ortaya çıktı :)
bu arada HBB artık bende değil :(
Biliyorum ama en azından halen hayatınızda bi corsa mevcut :D
konu dağılmasın maş. diyelim tekrar :icon_tup:
-
Elinize sağlık .Annenizin aracı gülünce eline sağlık demesi yeter..Yakında arkadaşları sorarlar arabayı mı boyattın diye (benimkine sormuşlar da uygulamadan sonra ) :)
-
Emeğine sağlık Ali çok güzel olmuş :)
-
eline saglik cok guzel olmus
motor olayini bende yapacagim
sadece motor icine kullandigin malzemeler alt tarafta yazilar mi ?
-
Ali, eline sağlık, güzel çalışma olmuş. :)
P.S : Tampona rötüş yapmadın mı ?
-
Ertesi gün gidip benzinlikteki fırçalı yıkama otomatına sokmasın :D hahshasdh cinnet sebebi
Eline sağlık Ali'cim onnumara olmuş :)
-
rotuslara nooldu? elinize saglik :)
-
2. Mesajı gündüz fotoğraflarıyla güncelledim. Sonuç artık daha net görülebilir :)
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık .Annenizin aracı gülünce eline sağlık demesi yeter..Yakında arkadaşları sorarlar arabayı mı boyattın diye (benimkine sormuşlar da uygulamadan sonra ) :)
Aynen öyle çok beğendi. Bu bizim arabamı diyor garibim :) Valla beklerim öyle birşeyler :)
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Emeğine sağlık Ali çok güzel olmuş :)
Teşekkürler :)
Alıntı:
Pug Nickli Üyeden Alıntı
eline saglik cok guzel olmus
motor olayini bende yapacagim
sadece motor icine kullandigin malzemeler alt tarafta yazilar mi ?
Motor için Meguiars Super degreaser ile kirleri çözüyorum. O arada fırçalıyorum. Daha sonra basınçlı suyla duruluyorum.
Bu esnada motor soğuk oluyor tabi birde elektronik aksama dikkat ediyorum.
Parlatma içinde mat görüntü sağlasın diye %50 Sulandırılmış ATAS Plak 2 kullanıyorum.
Alıntı:
therev Nickli Üyeden Alıntı
rotuslara nooldu? elinize saglik :)
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Ali, eline sağlık, güzel çalışma olmuş. :)
P.S : Tampona rötüş yapmadın mı ?
Eyvallah abicim sağolasın. Rötüş işini yapamadım. Elimdeki siyah boya arabanınkine göre koyu kaldı. Corsa daha çok patlıcan rengine çalıyor. Yarın açıksa rötüş boyası yaptırıcam sanayide :)
Alıntı:
B.Battal Nickli Üyeden Alıntı
Ertesi gün gidip benzinlikteki fırçalı yıkama otomatına sokmasın :D hahshasdh cinnet sebebi
Eline sağlık Ali'cim onnumara olmuş :)
Valla sıkı sıkı tembihledim.Burda bir meguiars şubesi var oraya götür dedim. Fakat bugun fotoğraflardan önce o şubeye gittim arabayı yıkattım.Abiler sağolsun ilk kaba suyunu alırken silecek gibi olan slikon dalgalardan kullanmışlar. Güneşte ince ince uzuun uzuun çizgiler görünüyordu :/
-
-
-
çok iyi görünüyor elinize sağlık...imrendim açıkcası :)
-
-
Alıntı:
aliergun Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah abicim sağolasın. Rötüş işini yapamadım. Elimdeki siyah boya arabanınkine göre koyu kaldı. Corsa daha çok patlıcan rengine çalıyor. Yarın açıksa rötüş boyası yaptırıcam sanayide :)
/
Bostancı Oto Sanayide Töre ticaret var, sprey şişeyede dolum yapabiliyorlar.
Doğanbey Cad. No:22
0216 575 28 10
-
Tebrikler super olmus..
Bende bir zamanlar epey hevesliydim bu islere.. Polisaj vs birsuru urun aldim fakat sizin gibi sonuclar elde edemedim:mad:
Yapilmasi gereken seyleri detayli bir sekilde anlatacak konu acabilir misiniz?
-
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Bostancı Oto Sanayide Töre ticaret var, sprey şişeyede dolum yapabiliyorlar.
Doğanbey Cad. No:22
0216 575 28 10
Rötüş yapmak kısmet olmadan araba satıldı :)
Alıntı:
bomonti Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler super olmus..
Bende bir zamanlar epey hevesliydim bu islere.. Polisaj vs birsuru urun aldim fakat sizin gibi sonuclar elde edemedim:mad:
Yapilmasi gereken seyleri detayli bir sekilde anlatacak konu acabilir misiniz?
teşekkür ederim. Bu konuyu burda paylaşan kişiler olmuştu. sabit başlıkları ve eskiye doğru konuları takip etmeniz lazım.
bunun dışında turkiyede detailingle ilgili forumlar var. oraları takip edebilirsiniz. ama burdan link vermem doğru olmaz.
-
çok güzel olmuş elinize sağlık :) bende de siyah bi araba var temizledikten 5 dk sonra tavan komple toz uğraşması zor. bigün bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum da hayırlısı :
-
ali maşh guzel olmuş, bizim kırmızıda bi uygulama istiyo ama vakit bulup ilgilenimiyoruz bilee:)
-
eline sağlık. güzel iş çıkmış.