ıkı aracada kocaman maşallah navara gecenın bombası olmuş :)
28-10-2013, 21:38
Alper_
navara azman olmuş maşallah hepsine..
28-10-2013, 21:50
i-vtec07
maşallah araçlara navara fena :)
28-10-2013, 21:51
gökh@n_gr
type-r sesini özlemişim ilk video ilaç gibi geldi :)
28-10-2013, 21:58
mmtrıza
Maşallah navaraya :D
28-10-2013, 22:05
Kahn23
Type-R'lar arı gibi vızıldıyor ;) navaranın gidişi harbiden iyiymiş...
28-10-2013, 22:16
Selcuk_RoL
Baktim ROL106 ya rakip yok dedimki navarayi hizlandiralim bayada bi hizlandi valla:Deline saglik Alper abi(ECUFAST) massallah herkeze bora abimin o guzel elleri ile yaptigi biftekten bir kez daha yeme hakki kazandik:D
Bu arada harun kankamin ayagina PPR kaan kardesimin aklina fikrine eline koluna saglik
Hikmet ustayida adamligindan dolayi ayri bi tebrik ediyorum sikintisiz adam bulmak zor artik bu ortamlarda *****:)
28-10-2013, 22:17
Vlkn
Maşallah araçlara.
28-10-2013, 22:25
orhan_guney
maşallah araclara.
28-10-2013, 22:25
yan53
Selçuk neden söylermiyorsun ROL'ün motoru navaraya koyduğunu ayıp diilmi bora abide güzel bi abimiz :) en azından ona söleseydin bulaşmasaydı
28-10-2013, 22:26
Burak
Type-R'ların gürültüsü hasta olunmayacak gibi değil.
28-10-2013, 22:26
sweap07
masallah navaraya typerlara dicek soz yok zaten allah kaza bela vermesin
28-10-2013, 22:37
SDR_07
Sesler harika Harun iyi koşturuyorsun canavarı bütün araçlara maşşallah
28-10-2013, 23:08
mami_makinen
Maşallah araçlara
28-10-2013, 23:25
meh66
Masallah cok guzel denemeler olmus kazasiz belasiz
28-10-2013, 23:31
chiefkadir
Güzel denemeler olmuş maşallah araçlara
28-10-2013, 23:43
sword
Maşallah araclara kacırmışız üşendim gelip izlemeye..
28-10-2013, 23:50
Frid
tayyarlar yapışık ikiz gibi gidiyor :D
navaraya tünnel de olmamış :D
maşallah araçlara.
29-10-2013, 00:06
gokcell13
3 e aynı anda atmalarına bittim.Maşşallah cok guzel olmus.Orada olmak vardı.
29-10-2013, 00:14
Fatih YİGİT
Maşallah güzel denemeler olmuş tc typer i izledikçe bi typer da benim yapasım geliyor onun gibi yürümez ama idare etmeye çalışırız Allah kaza bela vermesin.
Navara cidden sıkı yürümüş :):)
29-10-2013, 00:56
ibrahim
tüm araçlara maşallah tc nin sesini duydukça nabız atışlaım değişiyor özlemişim gidişini sesini kazasız belasız kullan harun
Navarra adalet yapmis :D
Bora abi ? Aksam seni nasil yanliz biraktilar yawww :hahaha:
29-10-2013, 06:17
kelalper
Navara type R denemesi nasıl oluyor :D
29-10-2013, 06:52
Patisever
harika olmus cekimler tc ciddi yürüyor gerçekten hikmet ustada super bir kişilik hiç bu ortamların adamı değil gibi sakin :) navara denemeside bora abi madara olmussun be görememiştik :) ama eğlence süper ahh ahh nerelerde red s2k özletti kendini
29-10-2013, 07:01
BoraRS
Sormayın fena madara olduk :) Selçuğum geçebilir beni onun yeri ayrı ama başkası geçerse bozulurum :D Bu arada benim Passat çok güzel yürüyen bi arabadır. Yani bu şu demek Navara çıldırmış gibi gidiyo :) Bi ara ibre 180km oldu baktım hala yakalayamıyorum tamam dedim pes :) Bi akşam yemek yiyelim bi de benim Range Rover ile denemek istiyorum Navarayı. 4.4 V8 :D
Kekutim beni yanlız bırakabilirler mi olm :) Ben kaçtım kızın yanından :D
29-10-2013, 07:06
BoraRS
Alıntı:
kelalper Nickli Üyeden Alıntı
Navara type R denemesi nasıl oluyor :D
Kanka ben gördüm hatta videoya bile çektim. FN2 de 4 kişi varken Navara ciddi tutunuyo.
29-10-2013, 08:35
Kekuti*
Abi 2 demi bastin yine dogru soyle :D :D
29-10-2013, 08:50
Selcuk_RoL
Alıntı:
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı
Sormayın fena madara olduk :) Selçuğum geçebilir beni onun yeri ayrı ama başkası geçerse bozulurum :D Bu arada benim Passat çok güzel yürüyen bi arabadır. Yani bu şu demek Navara çıldırmış gibi gidiyo :) Bi ara ibre 180km oldu baktım hala yakalayamıyorum tamam dedim pes :) Bi akşam yemek yiyelim bi de benim Range Rover ile denemek istiyorum Navarayı. 4.4 V8 :D
Kekutim beni yanlız bırakabilirler mi olm :) Ben kaçtım kızın yanından :D
:icon_tup: abim benim uzun zaman sonra guzel eglence oldu valla usenmedik ordan patkut adamlari izliycez derken dustuk yola:D
29-10-2013, 09:00
sinansimbil
vayy bee kaçırmışım ortamı :) maşallah bütün araçlara neşeli bi gece olmuş
29-10-2013, 09:01
sinansimbil
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Baktim ROL106 ya rakip yok dedimki navarayi hizlandiralim bayada bi hizlandi valla:Deline saglik Alper abi(ECUFAST) massallah herkeze bora abimin o guzel elleri ile yaptigi biftekten bir kez daha yeme hakki kazandik:D
Bu arada harun kankamin ayagina PPR kaan kardesimin aklina fikrine eline koluna saglik
Hikmet ustayida adamligindan dolayi ayri bi tebrik ediyorum sikintisiz adam bulmak zor artik bu ortamlarda *****:)
ben varım ya yavrum :D gellll bana gellll
29-10-2013, 09:50
Selcuk_RoL
Alıntı:
sinansim Nickli Üyeden Alıntı
ben varım ya yavrum :D gellll bana gellll
Eyv kanka denk gelirsek zaten basariz biliyorsun:icon_tup: ama oncelik N/a araclarin:)
29-10-2013, 10:07
Redbull
Bora bey hem rolling yapıp hem video çekmek nasıl bir duygu :):)
29-10-2013, 10:14
Redbull
Deneyen araçlara maşallah
TC, DD denemesi uzunda ne oluyor?
DD Typer'ın specleri nelerdir?
29-10-2013, 10:52
Hikmet Gönül
oncelıkle ıyı dıleklerınız ıcın ayrı ayrı tesellurler..
ve o aksam orda bulunan oncelıkle selcuk,harun.kaan,cagrı olmak uzere herkese tesekkurler...
ıstanbula gelme amacım deneme maksatlı dııldı oncelıkle.ama gelmısken denemek ısteyen varsa denemek ıstedık.
dd nın speclerı;
11.5 cr toda conta kelfort 179a egz.vs..
tc tek kısı tek koltuk
dd ıkı kısı ıkı koltuktur..
donuste kı denemelerde arkadası ındırıp selcugun navaraya ( bu arada ıyıkı navarayla denememısım :)..) bındırıp denedık.. dd ıkı koltuk tc tek koltuk olduk.
sımdı tek kolduk teke teke olarak harunla bugunlerde tekrar bı denememız olacak.
herkese keyıflı forumlar...
29-10-2013, 10:54
Selcuk_RoL
Alıntı:
Hikmet Gönül Nickli Üyeden Alıntı
ve o aksam orda bulunan oncelıkle selcuk,harun.kaan,cagrı olmak uzere herkese tesekkurler...
ıstanbula gelme amacım deneme maksatlı dııldı oncelıkle.ama gelmısken denemek ısteyen varsa denemek ıstedık.
dd nın speclerı;
tc tek kısı tek koltuk
donuste kı denemelerde arkadası ındırıp selcugun navaraya ( bu arada ıyıkı navarayla denememısım :)..) bındırıp denedık.. dd ıkı koltuk tc tek koltuk olduk.
sımdı tek kolduk teke teke olarak harunla bugunlerde tekrar bı denememız olacak.
Usta ayagina saglik sayenizde kulagimizin pasi silindi:icon_tup:
29-10-2013, 11:01
Patisever
Alıntı:
dd nın speclerı;
tc tek kısı tek koltuk
usta biz teşekkür ederiz aracın durusu yürüyüsü sesi muntazam keyif verdi bize senin zaten hiç konusmuyorum durusun tavrın bir esnafda olması gerektiği gibi ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler her zaman bekleriz
29-10-2013, 11:24
cakaragol
Alıntı:
dd nın speclerı;
tc tek kısı tek koltuk
abicim seningibi dost kazanmak
Beni mutlu etti ayagina sahlik herzaman deneriz nedemek abicim cok zevkli oldu kazasiz belasiz 250 lilere ciktik yan yana kavacikta bide yine haberlesirix abicim iyi bak kendine abı buaraada vıdeolar teke tek hberın olsun ztn umranıye sapagında ındırdık burda donus olan vıdeo dar aklıdna kalmasın