-
USDM AE101 Corolla Restorasyon
-
-
maşallah çok çok beğendim kazasız belasız
-
maşallah kazasız belasız.harika görünüyor.:)
-
Kocaman bir maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Gördüğüm en iyi ae101'lerden biri. Her şeyiyle 4 4'lük. Hayran kaldım.
-
cumartesi günü biz okanın orda oturuken gelmiştin çok şık duruyor geçekten maşallah bizdede bir tane var ae101 çok sorunsuz ve zamanının ötesinde araçlar..
-
Ne zamandır açacağız konuyu ancak bu akşama kısmet oldu, maşallah kankama :)
Yeryüzündeki en sevdiğim AE101 :)
-
-
Maşallah çok güzel olmuş gerçekten, emeğinize sağlık. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)
-
daha iyisi yok maaşallah çok emek var :)
-
-
-
Kaporta işine önce kendiniz başladınız sonra da ustanıza mı bıraktınız ?
Maaşallah. Biraz daha detay var mı ? Yalıtım konusunda vs vs...
-
Maşallah gerçekten mükemmel olmuş :) kazasız belasız
-
Alıntı:
gökberk Nickli Üyeden Alıntı
Kaporta işine önce kendiniz başladınız sonra da ustanıza mı bıraktınız ?
Maaşallah. Biraz daha detay var mı ? Yalıtım konusunda vs vs...
Konuyu Cem'in profilden ben açtım açıkçası kanka, kaporta işi komple usta tarafından halledildi, akabinde yan taraftaki dükkanda boyası yapıldı zaten.
Yalıtım işi için ise, baumax'tan bitüselfi beraber aldık Cem'le, ben Edirne'ye döndüm izmir'deki arkadaşlar ile araba boyaya hazırlanırken bir gece girişip hallettiler. Hatırladığım kadarı ile sadece kapı içlerine yaptı Cem yalıtımı ki o bile ciddi fark etti, sonuçta senin arabadan da bilirsin ki Japonlar, özellikle 2000 model öncesi olanlar yalıtım konusunda çok özürlüler :D
Detay derken ne istiyorsun söyle bana :D Ki Cem de kendi girdiğinde (yarın artık) yazar atladığım noktaları :)
-
-
Maşallah allah kaza bela vermesin. Çok güzel olmuş gerçekten
-
Herkese cok tesekkur ederim iyi dilekleri icin..:) levo sanada cok tesekkurler kanka.. zamansizliktan birturlu acamadim konuyu:)
-
Maşallah kazasız,belasız güzel araç
-
Sen sımdı actın ya bu konuyu arabayı satarsın abicim :)
Maşşallah :) bu arada aracın cigerinide unutmayalım ..
-
Cınımm sen buna ristoreyyşınn demişsin ama bu resmen bir riikriieyyşıınn (recreation).
Mazallah kardeşim:)
-
-
Maşallah,güle güle kullanın.Yanlış hatırlamıyorsam aracınızda headers vardı.Bir video olursa makbule geçer.:)
-
Maşallah ok gibi duruyor.Allah kazasız belasız binmenizi nasip etsin.
-
Maşallah Cem.. Tamam araban yavaş ama farklı olduğu kesin :D Bi ara gel de deniyelim :P
-
maşallah yav çok beğeniyorum bu yeşili
-
merhaba;
aracınızdakı coilover lardan memnunmusunuz ? biraz bilgi verebilirmisiniz ?
-
Maaşallah çok güzel olmuş.
-
-
Alıntı:
ae101 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese cok tesekkur ederim iyi dilekleri icin..:) levo sanada cok tesekkurler kanka.. zamansizliktan birturlu acamadim konuyu:)
rica ederim kanka, benim de zamanım yoktu biliyorsun yoksa yazın açmıştık konuyu :icon_tup:
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Cem.. Tamam araban yavaş ama farklı olduğu kesin :D Bi ara gel de deniyelim :P
adam daha bayramda oradaydı, sen nerdeydin :p
Alıntı:
BATUHANGOKDAG Nickli Üyeden Alıntı
merhaba;
ben yaziyim, 5cm Ap yaylar vardı öncesinde coiloverlardan sonra konfor ciddi şekilde iyileşti (normale döndü resmen).. pist üzerindeki farkı da Cem yazar yol tutuş yorumu olarak :)
-
Alıntı:
BATUHANGOKDAG Nickli Üyeden Alıntı
merhaba;
5lik ap lerden sonra coilover ciddi manada konforlu geldi bana;) pisttede bir kac virajdan sonra sertlesiyor ve tam manasi ile yol tutuyor.. ben gayet memnunum babam bile cok begendi ne taktin sen bu arabaya kendine gelmis dedi:) taner erbaya coilover konusunda bana yardimci oldugu icin ayrica tesekkur ederim;)
-
Maşallah abicim çok güzel oldu. Bende de vardı fotoğrafları eski telefonda kaldı bakayım bi eve gidince :)
Görüşemiyoruz ne zamandır. Bi pilavlı yapalım tekrar ? :D
-
maşallah maşallah 41 kere
-
-
Masallah cok begendim kazasiz belasiz insallah
-
maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin
-
Gerçekten çok güzel olmuş, çiziksiz, eziksiz güle güle binin.
-
Şu ana kadar gördüğüm en güzel ae101 diyebilirim, maşallah :)
-
10 üzerinden 10 maşallah ae101 kazasız belasız inş..
-
bu aracı hiç beğenmezdim bakış açım değişti gerçekden çok güzel görünüyor maşallah