Arkadaslar yakin bi arkadasim park halinde duran lux bi araca carpti hasardan baska her hangi bisey yok alkol soz konusu deil fakat hasar buyuk sigorta bunu ne kadar yani kac liraya kadar karsilar ?
Printable View
Arkadaslar yakin bi arkadasim park halinde duran lux bi araca carpti hasardan baska her hangi bisey yok alkol soz konusu deil fakat hasar buyuk sigorta bunu ne kadar yani kac liraya kadar karsilar ?
15 bin liraya kadar karşılıyor olması lazım
25 bin karşılıyor
Ben 10 bine kadar biliodum da yanlis bi bilgiymis buyuk ihtimal.carptigi aracta tahminimce 25 bine kadar hasar cikabilir.
poliçenin tarihine göre değişir. 22.500 ila 25.000 arasında ödeme yapar..
Çarptığı araç nedir?
Trafik poliçesinin yetmediği durumda kaskosuna muracaat ederler.Tabiki kasko limitleri dahilinde.
Hangi firmadan police yaptiysa degisir acip policene bak yazio zaten orda
27.500 kadar karşılar poliçede yazar ne kadar karşıladını.
25 bin şuan ve geçmiş olsun, cana gelmesinde gerisi helledilir, bir şekilde.
Ufak bi kazada dediğiniz kazada 25.000 TLlik hasar veriyorsanız Allah büyük kazadan korusun sizi.
Abi geçmiş olsun hayırdır kim yaptı ?
Benim axa policede 25.000 gözüküyor.Sigortaya göre değişiyor diye biliyorum.
beyler makarayı başka yerde yapın soru sorulmuş cevap yoksa boş yorumada gerek yok.
Bu tarz kazalarda mı 25k yoksa genel olarak ödenecek tutar mı bu ?
Poliçede yazan rakamlara pek güvenmeyin derim.kardeşim şirket aracıyla BMW ye çarpmiştı 5 yıl önce daha borcunu yeni bitirdi.iyice araştırın kendinizi sağlama alın.allah kolaylık versin.
25.000 tl ye kadar trafik sigortanız öder, üstünü ya cepten ödersiniz yada kaskonuz var ise ihtiyari mali mesuliyet teminatınızın limitleri dahilinde karşılanır.
Yeni kanuna göre 20.000 tl üzeri cepten ödenir..
bide sigorta şirketleri çok uyanık her yerden kesmeye çalışıyor.. Bu rakam aşağıya iner..
malesef hiç karşılamaya bilir çünki sizin yaptırdığınız zorunlu malli tarafik sigortasıdır ve kara yolu için geçerlidir otoparklar karayolu olarak geçmediği için birçok sigorta masrafı karşılamaz
Arkadaslar verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.
Olay biraz daha farkli gelismis. X arac sag seritte ilerlemekte , Y arac sol seride gecerken hakimiyeti kaybetip X araca vuruyo ve 2 si birden hemen yolun kenarinda ki tel örgüyü aşip 2 farkli araca vuruo.alkol ve asiri hiz soz konusu deil.
Bunu ne sekilde sigorta karsilar ne olur ne biter tam olarak bilmiorz
zarar verdiğin araç başına maksimum 25.000 tl
toplamda verebileceğin maksimum hasar 50.000 tl
5 araca 10 ar bin tl hasar da verebılırsın
2 araca 25 er bın de olabılır.
umarım anlatabılmısımdır
bırsuru yontem var aslında.
karsı taraf arabasının onarılmasını ısteyecek.
trafık sıgortasıda ne kadar uyguna kapatırsam kardır dıcek.
trafık sıgortası orjınal parcanın muadılı var ıse verebılır.
karsı aracın sahıbı orjınal parcayla toplanmasını ıstıyorsa eger kaskosunu devreye sokucak .
kasko ısın ıcıne gırdımı
senın trafık sıgortanın karsıladıgı rakamdan sonrasını kasko karsılayabılır.
kısacası herturlu karsı tarafı zarara sokuyorsunuz sucu gunahı yokken sımdı bırton ezıyet cekıcek.
yapıcak bırsey yok her ıkı tarafada gecmıs olsun.
anlasmalı sekılde yapılırsa daha uyguna bıle cıkabılır.
tamamıyle sıgorta sırketı ve gıdecegı servıse baglı bır durum.
2 sene önce başımıza gelmiişti nakliye şirketimiz var şöförümüz aşırı hız ve dikkatsizlikten trafik durduğunda duramayıp tam 6 arabaya vurmuştu 2-3 tanesini arayıp hasarlarını cebimizden karsıladık diğerleri kabul etmedi hatta bi range sahibi kaskom var benim sen ne yaptırcaksın filan diye de terslemişti daha sonra aracı perte cıktı ve kaskosu 120bin TL olan aracına 102bin TL vermiş geri kalanını da beni arayıp benden istemişti fakat kabul etmedik tabiki.neyse o gün bizim kaskomuz yoktu ve trafik sigortası arac basına 15bin kaza basına 35 bin TL veriyodu. toplam 64bin TL masraf cıkardılar 35000TLsini sigorta verdi geri kalan 29 bin TLsini de nakit verdiğimiz için 26bin TL olarak ödedik ve kapandı cok şükür. sizinkide öyle olucaktır.