Apple Store TR - Apple Store (Türkiye)
Herkese hayırlı olsun. Fiyatları incelemenizi tavsiye ederim.
Printable View
Apple Store TR - Apple Store (Türkiye)
Herkese hayırlı olsun. Fiyatları incelemenizi tavsiye ederim.
Turkcell'den bile ucuza veriyorlar Iphone'ları :)
Fiyatlar çok iyi. Özellikle iPhone'larda. Yurtdışından cihaz getirip satanlar bile 5S için pasaport kayıtsız 2000TL istiyolardı.
2.063,04 TL havale fiyatı. 1 hafta önce arkadaşım aldı 2600 e :D şuan isyanlarda haaha
Fiyatlar çok iyi baktım :)
hemen sipariş vermeyi düşünüyorum ama acaba biraz beklesemmi ? garantisi apple store olacak değilmi birşey olursa orası yapacak
ben bu aksam kontratlı alıcam turkcellden burdan almak dahamı mantıklı sımdı ?
Bim aylar önce 1950 TL'ye satıyordu :D
Şakası bir yana güzel bir haber, fiyatlar da makul seviyede.
Zorludaki riıl şop açıldımı peki ? Bunlar sadece onlayn ordır içinmi ?
İnanamıyorum 1 ay önce Vatan'dan İphone 4'ü ben 1000-TL'ye aldım.Adamlar 4S 1300-TL'ye veriyolar isyan edilmeyecek gibi değil
asıl merak ettiğim şu iphone 5 lerin üst tuş basma problemi vardı benim telefonumdada yavaş yavaş basmamaya başladı ve şuan hiç kullanılmıyo telefonum yurtdışı çıkışlı ben bu telefonu burdaki apple store'a götürüp verebiliyor muyum?
Hadi hayirli olsun karaborsacilara kapak olsun
Hala pahali ilerde biraz daha dusecek
iPhone tüketimi korkunç boyutlarda olan ülkemize store'un bu kadar geç açılması konusunda fikri olan var mı ? Neyin stratejisi bu acaba ?
burayı bu fiyatlara biz türkler yıkarlar . yıkarlar :D
Cihazlar herhalde kayıtlı geliyordur ama bir sorun olduğunda kimi muhattap alıcaz apple ın web sitesinmi
iPHONE lar ülkemizde zaten gereksiz yüksek bir fiyata sahipti. İnş bu store ile beraber fiyatları gerçekten olması gerektiği gibi biraz daha aşağılara çekilir.
4s harici fiyatlar ucuz değil ki
yeri nerdeymiş dükkanın
Mac fiyatları ucuz değil.
Vatan 2-3 hafta önce Retinasız macbook proları 2450 den sattı 10 taksit. Burda 2800 kusur. Retinalarda 3200tl civarı. Retinaların 2800TL olması lazım..
Ama güzel tabi bu şekilde konfigüre ederek alabilme imkanı vs.
oh be.. Sitedeki çay tabağı efsane :D
İphone ipad Mac fiyatları yine ucuz arkadaslar
Bunlar yeni nesil işlemcilere sahip macbooklar
Aksesuarlar dahil herseyin fiyatı cok cok daha ucuz