10 Kasım 2013 Pazar gunu saat 9:30 da
Anıtkabir de ATA mıza Saygı Buluşması Düzenliyoruz
Saat 8.45 de Anıtkabir de bulusuyoruz
gelmek ısteyen arkadaslar bana veya Ahmet abı vts power a ulasabılırler
Printable View
10 Kasım 2013 Pazar gunu saat 9:30 da
Anıtkabir de ATA mıza Saygı Buluşması Düzenliyoruz
Saat 8.45 de Anıtkabir de bulusuyoruz
gelmek ısteyen arkadaslar bana veya Ahmet abı vts power a ulasabılırler
gelirim inşallah :) anıtkabire gelemezsemde bruncha gelebilirim bir aksilik çıkmazsa
Bende ayarlayabilrisem haber veririm :)
Bayraklarımızla orda olalım arkadaşlar. Ataya saygı birlik olma zamanı...
Çok güzel düşünmüşsünüz tebrikler, umarım katılım yüksek olur.
bende gelmeye calısacagım..
orda olmak isterim inşallah bir aksilik çıkmassa :)
ben gelirim
çok guzel tek yurek olalım bugun
6 degıl en az 60 kısı olmamız gerek bence
geliyorum ...
Adamsınız..
çok iyi düşünmüşsün mertcan. ben ayrı bir grup ile orada olacağım inşallah.
çok iyi düşünmüşsün Mertcan,,inşallah katılım yüksek olur,,,maalesef ben pazar günü çalışıyorum :( yinede organizasyon için çevremdekileri ayarlamaya çalışıcam ,,,belki ilerleyen saatlerde bende aranıza katılırım ;)
saat kac gıbı dagılırz cunku ogleden sonra ızmıre yola cıkacagım ona gore gelebılırım
sorun olmazsa bende ordayım
Edit: yarın dershane kursundan dolayı gelemiyorum
bende gelebilirim
Şimdiden sizi ve katılan herkesi tebrik ederim. İnşallah katılımınız çok yüksek olur.
Bir mani olmazsa ben de gelmeyi planlıyorum.
kusuruma bakmayın ama arac konvoy şeklındemı olcak ..
bizde ailecek orda olacağız inşallah
Anıtkabirde olucam bende ama başka bir grupla, sonrasında brunch a biyerlerinden katılabilirim
Her türlü orda olacağım...
Aksilik olmaz veya trafikden gec kalmam disinda kesinlikle ordayim
Yapılan olay gerçekten çok güzel düşüncesi bile önemli bu tarz şeylerin. Bende istanbuldan bir arkadaş grubumla orda olacağım ama araç ile ilkkez 10 kasımda anıtkabire geliyorum. aracı nereye çekmek en makulu olur sanırım içerde yer bulamayız birde etrafta çok trafik olur mu? bilen arkadaşlardan destek rica ediyorum :)
Gelmek isterim lakin aracım yok, "ufak tefek boya işleri var" olmazsa taksiyle gelirim, yada tanıdık birileri gelirse araya kaynarım, genede gelirim.
Saat 9.30-10.00 dan önce içeri giremezsiniz, protokol töreni var, yüksek güvenlik alınacak, sadece devlet erkanı ve askeri personel o saatlerde içeride olacak, ancak dışarıda bekleyebiliriz. (ailecek gelemezsek tek gelirim) o yüzden ortak bir noktada buluşup halka açık ziyaret saatini beklemek gerek.
Bi aksilik çıkmazsa bende gelicem.
ısten ızın alabılırsem bende ordayım ıns :)
helal olsun,adamsınız..
batmanda olmasaydım gelirdim kesin bayrağı adam akıllı asıp gezmek nasip olmadı bir türlü şu işim yüzünden..
Bu hafta sonu Atamızı ziyarete gittik , 10 kasımda da orada olacağım.
Hava da güzelken güzel bir kare yakalamıştım umarım beğenirsiniz.
http://img198.imageshack.us/img198/1900/o1ua.jpg
Uploaded with ImageShack.us
sizlerle tanışmayı çok istiyorum ancak sabah 8.30 gibi büyük ihtimalle orda olamam :(
ordayız böyle bi günde herkesi görmek istiyoruz aramızda.
dost düşman kim olursan ol yine gel..
Anıtkabir'de olacağım ama daha önceden verilmiş bir söz nedeniyle büyük ihtimalle aranıza katılamayacağım..