Arkadaşlar 2009-2011 arası c180 amg düşünüyorum araçla ilgili performans yakıt konfor ve piyasası hakkında bilgi sahini olanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Printable View
Arkadaşlar 2009-2011 arası c180 amg düşünüyorum araçla ilgili performans yakıt konfor ve piyasası hakkında bilgi sahini olanlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
Yakıtı bıraz fazla ama tavsiye kesınlıkle :)
kaputu her kaldırdığında asfaltı görüp ulan bu arabaya 1.6 motor koyulurmu ? hadi koydun yakıtı neden fazla diye kendine cevapsız sorular sorabilirsin. ama konfor vs. olarak gayet güzel piyasası ise işlek bi caddede 5 dk arabaları izle en kötü 5 tane görürsün 4ü beyaz olur :))
Alınırsa kesinlikle 1.8 cgı tercih edilmeli yakıtı fazla ama 1.6 kompressöre göre daha az 7 ileri olanlar uzun yolda baya az yakıyor ben olsam c220 cdı alırdım
1,8 motor 7 ileri şanzımanlı al.
1.6 lar için herkes çok yakıyor diyor.Ş.içi kaç litre yakıyor bunlar ?
Bu 1.6 ile 1.8'i dışarıdan bakınca birbirlerinden ayıran detaylar vs. var mıdır?
Performansı tatmin edici dolu trafikte denemiştik fazla basamadık ama ona rağmen çok tatmin ediciydi yol tutuş ve frenleride yine baya iyidi bence alınır :)
en güncel en az yakan 1.6 turbo ama sanırım sizin belirttiğiniz yıl aralığında üretilmedi
Arkadaslar 7 ileride samzumanda sorun yasayan cok dusuk hizlarda cok kararsiz kaliyo ve vites gecislerinde sarsintilar olabiliyir o yuzden 5 ileri 7 ileriden performans olarak ustun tartisilmasiz yakut yonunden ise 7 ileri + bu sorunu çozmek icin şanzumani en guncel versiyonunu araca serviste yukletmek lazim umarim yardimci olmustur.
kısa ve net "yakar"