-
'04 Vivid Blue Honda Civic Ep2 Sport
-
Maşallah kazasız belasız..
-
Maşallah kazasız belasız kullanın
-
Maşallah rengi çok güzel. Bunlara makyajlı farları direk uyuyorsa 1 takım farlık işi var. Yay vs kolay iş onları saymazsak :)
-
araç otomatik vites mi maşallah rengi canlı duruyor
-
maşallah çok temiz duruyor allah kaza bela vermesin kardeşim.
-
Alıntı:
fdoganb Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah rengi çok güzel. Bunlara makyajlı farları direk uyuyorsa 1 takım farlık işi var. Yay vs kolay iş onları saymazsak :)
Tyc'nin makyajlı farını sipariş verdik 3 hafta sonra inşallah başlıyor değişim.
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
araç otomatik vites mi maşallah rengi canlı duruyor
aynen hocam araç otomatik vites sağolasın.
Alıntı:
halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok temiz duruyor allah kaza bela vermesin kardeşim.
Allah razı olsun, cümlemize.
Sağolun arkadaşlar Allah daha iyilerini size nasip etsin.
-
Hayirli olsun. Rengi filan gayet guzel. Ayrica makyajsiz olmasi daha guzel. Nerdeyse tum EP'ler Type-R gorunumunde. Forumda 2001 Typer vardi konusu. O arac makyajsizdi ve gercekten de cok guzeldi. Sadece Mugen spoiler, 5'lik yay, on ek gibi islemlerle dunyasi degisir derim.
Ayrica fari almissiniz ama keske far masrafina bi-xenon yaptirsaydiniz bu farlara. Hem daha performansli hem de farkli olurdu. :)
Kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle.
Bu arada kule gergisi gibi bir urun takmayi dusunurseniz aracim icin aldigim ama taktiktan sonra kaputun kapanmamasindan oturu sokmek zorunda kaldigim, EP3 ve EP2 uyumlu OMP kirmizi kule gergisi var. Aldigim rakamim asagisina verecegim elimden ciksin diye.
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli olsun. Rengi filan gayet guzel. Ayrica makyajsiz olmasi daha guzel. Nerdeyse tum EP'ler Type-R gorunumunde. Forumda 2001 Typer vardi konusu. O arac makyajsizdi ve gercekten de cok guzeldi. Sadece Mugen spoiler, 5'lik yay, on ek gibi islemlerle dunyasi degisir derim.
Ayrica fari almissiniz ama keske far masrafina bi-xenon yaptirsaydiniz bu farlara. Hem daha performansli hem de farkli olurdu. :)
Kazasiz belasiz binmeniz dilegiyle.
Bu arada kule gergisi gibi bir urun takmayi dusunurseniz aracim icin aldigim ama taktiktan sonra kaputun kapanmamasindan oturu sokmek zorunda kaldigim, EP3 ve EP2 uyumlu OMP kirmizi kule gergisi var. Aldigim rakamim asagisina verecegim elimden ciksin diye.
Sağolun. Yahu bir türlü alışamadım şu farlara, bir çok makyajlı parçayı tedarik ettim artık çok geç :D İç kısma da el atacağım ancak şuan için kaporta işlerinin bitmesini bekleyeceğim ama aklımdasın olur da satılmaz kalırsa yazarım sana.
-
Maşallah kazasız belasız :)
-
Maşallah kazasız belasız..
-
-
maşallah çok temiz duruyor, satmayı düşünürmüsünüz ? :D
-
maşallah kazasız belasız çokta çirkin değilmiş :)
-
maşallah araca, kendi farlarına mercek yapsanız çok daha güzel olurdu, kazasız belasız inşallah.
-
47000 de maşşallah.Nasıl gözümden kaçtı bu makina :) typer marşpiyel şart :D
-
Kazasız belasız binmek nasip olsun. Maşallah.
-
Sağolun arkadaşlar, Allahtan bir mani olmazsa bi 3-4 sene satmayı düşünmüyorum. :)
appler de geldi, sağol melih :D
http://imgim.com/img-20131115-wa0000.jpg
-
Şimdilik böyleyiz detaylı fotolar, logo ve ufak tefek eksiklikler giderilince yüklenecek :)
http://i.hizliresim.com/K4bW0Q.jpg
-
tampon resmen evrim yaratmış :) maşallah
-
eyvallah, şimdi daha çok sevdim aracımı, eski hali itici geliyodu nedense
-
Evolution XI olmuş tampondan sonra maşallah :)
-
bence şimdi satmayı düşünmelisiniz hem artık piyasası bitiyor bunların elinizde patlar bence satın :D
-
http://img22.imageshack.us/img22/4975/civicep.jpg
panjur elden geçmeli çok boğmuş aracı , panjur parlak siyah boyanıp, kırmızı typer logo ile kendine gelecektir. Maşallah aracınıza.
-
Alıntı:
M.A.D Nickli Üyeden Alıntı
bence şimdi satmayı düşünmelisiniz hem artık piyasası bitiyor bunların elinizde patlar bence satın :D
valla çok aradım bu aracı Allahtan mani olmazsa uzun bir süre benimle :D
Alıntı:
fdoganb Nickli Üyeden Alıntı
Evolution XI olmuş tampondan sonra maşallah :)
eyvallah :)
Alıntı:
Ers Nickli Üyeden Alıntı
Logo falan alındı ufak tefek işleri bu haftasonu bitireceğim inşallah. Detaylı fotoğraf paylaşırım benimde aklımda bu tarz bi araç yapmak var zaten.
-
Alıntı:
TigeR Nickli Üyeden Alıntı
tampon resmen evrim yaratmış :) maşallah
+1:icon_tup:
maşallah
Alıntı:
ahahahah:hahaha:
-
-
maşallah bi ep3 jant birde coil eksigi kalmiş çok güzel olmuş cok begendim..
bu kasalarda bir 4 bijonlular var biraz daha çiplak duruyor , birde 5 bijonlular var marşpiyelli falan gibi?
kazasiz belasız tekrardan
-
Masallah gule gule kullan kardesim kazasiz belasiz
-
Bunun neresi çirkin abicim ya :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
-
Alıntı:
salimcinisli Nickli Üyeden Alıntı
maşallah bi ep3 jant birde coil eksigi kalmiş çok güzel olmuş cok begendim..
bu kasalarda bir 4 bijonlular var biraz daha çiplak duruyor , birde 5 bijonlular var marşpiyelli falan gibi?
kazasiz belasız tekrardan
eyvallah coil, yay artık birşeyler takacağım benim araç 4 bijon o nedenle type-r jantı değil de bronz bi jant düşünüyorum bakalım. Marşpiyel falan almıştım ancak uymadı, değiştireceğim bakalım nasıl olacak sağolasın :)
Alıntı:
okn84 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah gule gule kullan kardesim kazasiz belasiz
eyvallah okan sağolasın :)
Alıntı:
LowSlow Nickli Üyeden Alıntı
Bunun neresi çirkin abicim ya :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
çirkin diyorum nazar değmesin diye :) sağolasın
-
bence bu aracı elden çıkarın çok ince biyerden tüyo aldım büyük risk varmış piyasa alt üst olcakmış :D
-
Alıntı:
bence bu aracı elden çıkarın çok ince biyerden tüyo aldım büyük risk varmış piyasa alt üst olcakmış :D
Adam satmıyor işte şansını deneyip durma sayın MAD :D
-
maşallah renk on- numara tampon ve farlar olayı bitirmiş
-
Maşallah. Her ne kadar makyajsız kalması taraftarı idiysem de böyle de gayet güzel olmuş. :)
-
maşallah konuyu yeni gördüm. kazasız belasız..
-
-
-
4x100 typer jantının aynısı var ondan bulun ;)
-
Alıntı:
Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı
4x100 typer jantının aynısı var ondan bulun ;)
Abi nerde var ben aylardır bakıyorum bulamadım bulsam alacam valla ( fiyat ucuk değilse tabi )