Burmester 3D surround ses sistemi ve egzos sesi muhteşem :icon_tup:
Printable View
Burmester 3D surround ses sistemi ve egzos sesi muhteşem :icon_tup:
arabadan asalet akıyor ya :)
şu hayata alman gelmek vardı...
1 milyon verdigi :D mutluluk :D
çok çok iyi be :) yeni s serisi cidden kusursuz :)
ailecek gazlamalık araba istiyenlere :D
S klasse amg çok farklı bi dünya :)
995 bin lira mı. ben yatmaya gidiyorum . anca rüyalarda buluşuruz.
gerçi rüyamda da transit sürüyorum.
Ş.içi yakıt tüketimi şaka gibi
farklı bi kafası olsa gerek bunun .. en lüx deri/kumaş neyse .. en klas kaplamalar .. en baba müzik sistemleri .. geniş geniş koltuk mesafeleri .. gemi boyutunda otomobil .. drift bile yapabiliyorsun :D
Güç hız konfor daha ne olsun arabadan kalite akıyor
63 serılerıne her zmn bı zaafım var.. :)
Bide link olsaydı .
1 milyon'un 600,000 TL'sinin vergi olduğunu bilmek de başka güzel..
Yeni S gercekten cok guzel :) 63 e zaten diyicek laf yok yildizin farki her zaman olucaktir
arabami bu ya aşk bu aşk
Akıyorr akıyor paçalardan akıyor kalite & klass.. Almanlara hastayım fetişim var monako..
salına salına nasılda asil bir şekilde tatlı tatlı virajda arkası atıyor..
parasını bir köşeye koyarsak güzel alet tabiki s kasa ve amg daha ne olsun mercedes sedanda sanırım bunun artık üstü zirvesi yokdur.. belki cls amg olabilir..
hani biz hep trim trim diyoruzya aracın içini izlerken dikkatli bakın ne demek istediğimizi anlıycaksınız her yerinden buram buram kalite akıyor..
evladiyelik araç al torununa bırak..
bunlar mercedes içinde hakiki alman kalitesiyle üretilen bence son mercedesler..
Ev alma araba al demisler..
1M ne be yuuh. Bi de müzik sisteminin fiyatı komikmiş. Yarısına aktif döşersin her enstrüman sana çalar. Ama araba harbiden asil duruo.
Almanlar yenilince biz de yenildik, gülünce niye gülemiyoruz :P
maşallh araba güzel Sonucta mercedes yani :D ben olsam 760li alırdım o kadar param olsa 7 serisi tam bana hitap ediyo :) Connecting site... 1 milyon tl yi geçiyo fiyatı :(
http://www.stanceworks.com/wp-conten...nz-airride.jpg
Tilkinin dönüp dolşacağı yer kürkçü dükkanı bir gün ürettikleri efsane kasalara geri retro şekilde dönücekler...
ya tasarlıycak bir şey bulamıyınca yada tipsiz tasarımlarından dolayı satamayınca.. :)
o ses sisteminin aynısını dahada kalitelisini wireless blue options da dahil 6-7 bin tl den fazla tutmaz herhangi bir araca sonradan yapmak.. hani brax dan falan yüriyim desen en fazla 10 bin tl tutar..
ben müzik sistemi değilde motorun sesi o salına salına gitmesi ve iç trim malzeme kalitesine bayıldım..
bu adamın hareketlere hastayım ya ahahah :)