yenı buldum ben belki bilenler vardır
youtube tum hızıyla yenıden karsınızda k tunnel çok bayıyodu:)
inidirn programı tum yapmanız gerek bu;)
Printable View
yenı buldum ben belki bilenler vardır
youtube tum hızıyla yenıden karsınızda k tunnel çok bayıyodu:)
inidirn programı tum yapmanız gerek bu;)
teşekkürLer indirdim direk hiç bişe yapmadan girdim eLine sagLık :D
aynen calıstı serkan bı ıse yaradın he
harbi he on numaymıs :D
herkesın bayram gunu bugun:):)
kopyalayın heryere mıllet rahat etsın:)
iyiymiş harbi,çat diye girdi.
Anasayfası bana pek güvendirici gelmedi açıkcası.
battı balık yan gider artık
:D
Biz şimdi kobay oLduk yani :D
abi bi beceriksiz ben çıktım..:) bende niye olmadı
http://www.antisansur.com/yardim.html
burayı bir oku istersen.
http://groups.google.com.tr/group/su...fa07f13aefdc77
çoğu forumda paylaşılmıs program sanırım..
googlede aratınca çok sey cıktı:)
bı sureden berı uygulanıyor gibi soruncıkmaz sanırım..
resident shield,
hangi programindir bu?
AVG 8.0 Free
patLadik desene :D
indirmeyin...:D
Alıntı:
Suspicious File
geçti bolu pazarı :D
İndirdim son sayfayı okumamıştım sonra virüslü olduğu görünce kurduğum gibi sildim :D
bırı bişii solesınn yaw ındırelımmıı ındırmeyelımmıı:beuj::beuj:
kur kur bişey olmaz :D bende tıkır tıkır çalışıyo hatada vermedi hiç bişey alarmda ötmedi
Avira AntiVir kullanıyorum birşey bulmadı.
Trojan olarak gördüğü başka birşeyde olabilir sitelere erişim için port veya dns ayarlarını değiştiriyorsa bazı virus programları trojan olarak algılayabilir
Trojan horse SHeur.BXCG definiton'lı zararlı bir dosya bu arkadaşlar, hayal görmeyin :) illa bilgisayarınıza birşey olacak diye birşey yok, bilgisayarınızdan bilgi çalınıyor bu programla, eğer istenirse de bilgisayarınıza remote olarak zarar verilebilir ama sürekli bilgi çalmak varken neden zarar versinler ki ? İnternetten bir eft/havale yaparken ya da kredi kartı borcu öderken zınk diye hesap bilgileriniz gidebilir, herşey bu kadar basit değil lütfen ;)
Diğer programların da hepsini denedim kullandım test ettim(AntiVir, ESET NOD32, Norton,...vs vs vs) en gerçekçi ve en güvenilir olanı AVG'dir, mesleğim icabı bu konuda da biraz bilgi sahibiyim ;)
Saygılar,...
programi siLdim de şimdi format atmam mi gerekLi ?
Hayır, AVG 8.0'ı internetten ücretsiz olarak indirin-kurun ve sisteminizi taratın o gerekli işlemleri yapar...
İlla AVG 8.0 dememin sebebi sanırım diğer antivirusler bunu yakalayamadığı için kursanız da bulamıyacağı için bir onarma gerçekleştiremiyecektir o sebeple...
şidmi ayvyı yedim işte ben bu bilgisayardan banka işlemlerimi yapıodum:S silsemdüzelirmi
sayfa görüntülenemiyor dio sorun var galiba ?
antisansur.com
Registrant:
hatice uccmaz
merkezz
izmir, 545545
Turkey
Registrar: DOTREGISTRAR
Domain Name: ANTISANSUR.COM
Created on: 17-SEP-06
Expires on: 17-SEP-08
Last Updated on: 11-JUL-08
Administrative, Technical Contact:
, hatice domain2@reg2c.com
merkezz
izmir, 545545
Turkey
542.54545455
422.445445
Domain servers in listed order:
NS1.FASTMELODI.COM
NS2.FASTMELODI.COM
eyvah ya diğer sayfalara bakmadım böyle birşey olmaz diyerekten keşke baksaymışım
AVG i yüklüyorum...
ben avg ye güvenmiyorum,çok uzun süre kullandım avg'yi daha sonra değiştirdim.avg'nin uyarı vermediği 100lerce şey çıktı.
ama içim rahat olsun diye silicem:D
O virus programlarının trojan horse olarak gördüğü dosyaları sxe-injected ( Counter-Strike anti hile programı ) ın 3 farklı sürümünde virus ve trojan olarak algılıyordu. O mantıkla düşünücek olursak Counter-Strike oynayan herkesin şuan bilgisayarından bilgi çalıyor sxeyi yazanlar köşe oldu ? Millet çatır çatır versiyon güncelliyor. SHeur.BXCG gibi bir çok dosya adı vererek trojan horse olarak adlandırılıyor bunun için virus programına biri tarafından o dosyanın zararlı veya zararsız worm olarak bildirilmesi yeterli oluyor. Bende birçok anti virus programı kullandım bunun hayal görmekle bir ilgisi yok bukadar çok pimpirikleniyorsan format atarsın her uyarılan dosyadan şüphelenirsek internete bağlanamayız
ya bende yukledm 10 numara 5 yıldız calıstı noluo abı bırı aıcıklama yapsn sılelımmmı kalsnmı anasını satıyım
ben senin dediğini anlıyorum, o kadar da CS oynamışlığız var beraber o lafım sana değildi :) ama ben gene de o riske girmem antivirus doğru mu algılıyor yanlış mı anlgılıyor diye, sonuçta bilgisayarda özel ve tehlikeli bilgiler saklayıp, işlem yapan birinin bu riski göze alması pek mantıklı gelmiyor, sadece arkadaşlarımı uyardım... port-dns ya da proxy gibi işlem yapan programları genelde trojan olarak algılar antivirüslerin çoğu ama bu program,sitesi hiç gözümü tutmadı, üstüne de bu uyarıyı alınca ben kaldırdım sistemden, arkadaşların da kaldırmasını ÖNERDİM... Açıkcası referansı çok iyi olmadıkça ya da source code'unu kendim görmedikçe hiçbir software'i install etmem bir Software Engineer olarak :)
ben karışmam kanka karar sizin :)
Özgür'üm Löw Yardır'ım; AVG 7.x serisi evet öyleydi ama AVG 8.0 gerçekten başarılı...
Saygılar,...
bu program Treewalk gibi aynı işlevimi yapıo ??
kaspersky key'leri patlıyor devamlı sıkıldım,avg'ye mi geçsem yine :D
yaaa noluyo beyler söyleyin msuprayı başka nası izlicem
www.ktunnel.com
www.vtunnel.com
bu adreslerden birine girip "begin browsing" tuşuna bastığınızda youtube'a girip her zamanki gibi youtube'u kullanabilirsiniz...