Bunun tam olarak ne oldugunu bilen var mi .fake gibi de durmuyor hani. Cok enteresan geldi.
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! | Video | Yaşam | Sansürsüz Haber
Printable View
Bunun tam olarak ne oldugunu bilen var mi .fake gibi de durmuyor hani. Cok enteresan geldi.
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! | Video | Yaşam | Sansürsüz Haber
örümcek adam mı la o :D
sanki mum ışığında yapılan gölge oyunları gibi ama gerçekse ürkütücü..yakalayan iyi yakalamış
Sabah izlemiştim, şimdi gece gece izlemiyim. :D İlginç bişey ya. Ama ışık oyunu olabilir diye düşündüm ben.
Video fake gibi geldi bana ama gerek müzik ve video daki gibi havanın karanlık olmasından dolayı ürkmüş durumdayım şuhan evde sabaha kadar uyumam sanırım :D
Arkadan da dayamışlar gerilim müziğini. Aman beyler, bacaklarıda uzun uzun hareket ediyor, Rusya'dan buraya gelmesi çok uzun sürmez. : ))
(bu mesajımdan sonra bi daha haber alamazsanız...)
Böyle bir konu hatırlıyorum :D
bu tip şeyler hep rusyadan çıkıyor ne hikmetse.
yıl olmuş 2013 her seferinde bu görüntüleri tost makinesiyle çekiyorlar.
ayrıca biri yorumlamıştı videonun fake oluşunu gölgelerin düşmemesi falan diye kesin sahtedir yani..
niye bu tarz esrarengiz yaratıkların görüntüsü hep hesap makinesi ile falan çekilmiş oluyor.
bizim amcaoğlu değilmi o ya :D
Bence işe daha bir inandırıcılık katıyo ondan dır şimdi profesyonel kamerayla çekseler izleyenler aaa bak yarım saat kamerayı kurmuş falan bu fake tir sanki biliyomuş onun çıkıcağını falan derler diye cep telefonu kamerasıyla çekiyolar görür görmez hemen sarıldım telefona havası katmak için :hahaha:
Müzik çok fena ama hee
Gece gece izlemicem, konu yarina kalirsa sabah izlemeyi dusunuyorum. :)
la hayatımda bunun kadar fake video görmedim :D
fakedir adamın penceresinden geçiyor bu karaltı ne akü deyip çıkan olmadı :D
olay daha başlamadan videonun açık olması zaten fake olduğunu ortaya çıkarıyo kanımca. gecenin o saatinde ne diye çekiyon orayı diye sormazlarmı adama
Bir ara da kaynağı belli olmayan sesler vardı. Forumca kafayı yakmıştık devreleri :)
Sesten zaten belli tamamen fake bi video yaratıkta dalsım mübarek,
nasıl bir ayak açıklığı var ise 3 adımda binanın zemine geldi :) örümcek adam olsa kıskanır üzülür valla :D
kedidir kediiii
dişimi erkekmi acaba ?
Yarım saattir izleyip izlememe arasında gidip geliyorum erkekliğime tüküriyim lan :D
İnanmayın böyle şeylere zaten dikkat ederseniz bu tür videolar hiç bir zaman net değildir zor bela seçersin iddia edilen şeyi
kedidir kedii
edit benden önce demişler bunu
o zman hırsızdır hırsız
gölgenin aşağıdaki ışık kaynağına yaklaştıkça netleşmesi kimsenin dikkatini çekmedimi.
rusyada hala adamlar 3310 la geziyor herkesde iphone5 yok öyle düşünmemek lazım ki orası sanırım siteler/bloklar tarzı birazdaha alt seviye bir yer... Kaldıki gece çekimi... Neden Rusya ? Birkere rusya toprak olarak 17 milyon km2 lik bir alana sahipler.. Bizim 783 bin km2 oldugunu düşünürsek adamların dünya yüzeyi baya bir geniş (25 katımız gibi..) :D İkincisi düzlük alanlar ovalar yani yerleşim harici çok alan var... Uzay gözlemleme konusunda amerikan bile gelişmiş durumdalar.En azından ilk uzayla teması yapan insanlar...
RUS BİLİM ADAMLARI UZAYLI GÖRDÜK
Daha öncede parlementolarında bile gizli oturumlarda dünya dışı yaşamla ilgili toplantılar yapıldıgını açıkladı bazı milletvekilleri.. Hatta gizli dosyalarınızı ortaya çıkarın dendi..
Rusya: Uzaylıların Yeryüzünde Olduğunu Açıklayın
Russian Prime Minister Confirms The Existence Of Intelligent Extraterrestrial Life | Collective-Evolution
Bazı spekülasyonlar rusların yıllar evler dünya dışı varlıklarla temas haline geçtiğini söylüyor..
Rus ordusundan 'uzaylı' açıklaması - Milliyet Haber
Yani bizde hala "kızlı erkekli eğitimi kaldırıcaz" derken adamlar uzayın içinde dönüp duruyor araştırmalar yapıyor allah bilir neleri saklıyorlar... Ha bu demek değil ki bu görüntü gerçek o ayrı bir konu sadece neden "rusya" diyenlere cevap olarak yazdım.
Gölge insanlar ;
1970'li yılların başlarinda rusya da bir çok yerde görülmeye başlamişti.
4 tane sebebi belirsiz ölüm ile olay tamamen boyut değiştirmiş.
ashdufh yok lan öyle bişey :D
van gölü canavarı rusyada objektiflere yakalandı..
açıklıyorum .
http://images3.wikia.nocookie.net/__...7667-droc1.jpg
Thanks fukushima
ama görülmüş :D
bi abimizin yorumu ;
kamera pencere canının arkasındaymış.camda yürüyen örümceği çekmişler sanki karşı apartmanın duVarında yürüyormuş gibi olmuş :D
akıl dolu da olsa saçma bi yorum :D :D
böyle videolar da hep Ütüyle ya da tost makinesiyle çekilir, bi türlü denk gelemedik ıphone 5 i olan samsung galaxysi si olan birine.
Fazla bilim kurgu izleyen heyecanlı bir grafikerin işinden başka bir şey değildir.
P.zevenkler 1080p araba videosu çekip koymasını biliyorlar, yaratık olunca vga kamera :)
fakein oğlu...