-
61 KB 667 Komple revizyon.
-
Allah sabır versin inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır her şeyiyle
-
Hadi Allah kolaylık versin kardeşim :) cıncık gibi olacak inşallah bittiğinde..
Trabzonda ne taraftasın?
Lastikleri çamurlukların içine alacak birşey yap jantlarımı değişirsin camurluk mu actırırsın öyle bişeyler mutlaka yap kardeşim:)
-
Allah yardımcınız olsun takipdeyim kolay gelsin
-
Sağ olun Trabzon Akçaabat'tan, çamurluklar ayarlanacak. Jant lastik satılıktır sıfır ayarında.
-
Alıntı:
Tofask61 Nickli Üyeden Alıntı
Sağ olun Trabzon Akçaabat'tan, çamurluklar ayarlanacak. Jant lastik satılıktır sıfır ayarında.
ey gidi mersinde ne geceler gecirirdik vakti zamanında :D
Allah sabır versin kardeşim, daha iyi bi jant kombinasyonu ile daha oturaklı olacaktır.
Örnek olması açısından ;
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...73591698_n.jpg
-
http://k1311.hizliresim.com/1h/t/uw3l8.jpg buna yakın olacak koni jant sevmiyorum ya 6 kol jant olacak yada 15 jant.
-
Zaten tofaşa yakışan jantlar ( bence ) bu ikisi sadece :)
-
Şuan üstündeki olan jantlarıda burda çok beğeniyolar bugün araç elektrik tesisatı sökülürken bi kişi sordu fiyatını 1.100'e alacak gibi.
-
#7. mesajdaki araç çok iyi
inşallah gönlünüze göre olur
kolay gelsin şimdiden
-
-
Ve aleykümselam
Allah gönlüne göre versin kardeşim,tez zamanda istediğin gibi olur inş :)
-
Alıntı:
buna yakın olacak koni jant sevmiyorum ya 6 kol jant olacak yada 15 jant.
bence bu görünüş harika olmuş 5 kolda olur onlarda çok yakışıyo
-
Eyvallah sağ olun, tavsiyeleriniz için teşekkürler.
-
Şimdiden sabır diliyorum. Fakat bu kadar çürük neden var merak ettim doğrusu :)
-
Şimdiden kolay gelsin diyelim Maşallah :)
-
Alıntı:
Ssamet Nickli Üyeden Alıntı
Şimdiden sabır diliyorum. Fakat bu kadar çürük neden var merak ettim doğrusu :)
8 senedir araç bizde çürükler küçüktü fakat yaptırmayınca burasıda bol nem bol yağış olması nedeniyle sonuç ortada :)
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Şimdiden kolay gelsin diyelim Maşallah :)
Sağ ol, Teşekkür ederim :)
-
-
Bizde Trabzondayız bizdede tofaş vardıda 16 inç sürtüyordu ve araç leylekti,şuan ki jantlarıyla basılınca hem az da olsa konforlu olur ve cidden yakışır fikrimce.Allah sabır versin,kolay gelsin :)
-
Allah kolaylık ve sabır versin.
-
Allah kolaylık versin kardeşim
-
Herkese teşekkürler, aracı fazla basmıcam önlerden basıcam biraz kafa yerde misali :)
-
projenizde istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız inşallah restorasyon zor iş.. forumda bunun gibi birçok restorasyon konusu var hepsi birbirinden mükemmel sonuçlar aldılar.. umarım sizinkide en az onlar kadar doğru adımları bol kötü sürprizleri az olan bi restorasyon olur ;) ve sonuç olarak nacizane bikaç tavsiye eğer altı kolla basılcaksa aracınız bence dip basık olmalı sonuç itibariyle sekmeyen doğan yada şahin olmaz diyorum ben ;) böbrek taşı düşmanı olmalı ayrıca tüm bunların yanında gövde renginde ankara karlık m çıta logosuz panjur bana göre 2000 kasa aynaları son olarak ta bi kaput maskesşyle nokta olur düşüncesindeyim ;) biraz çok yazdım ama artık idare et kardeşim ;)
-
Öncelikle sağ ol abicm.
Büyük ihtimal 15 jantla kafadan basık sürmeyi düşünüyorum.
Ankara karlık hoşuma gitmiyor.
Logosuz panjur düşünüyorum.
Siyah yan aynalar tampon altı ızgara'sı siyah olacak.
-
Allah kolaylik versin . Sen de "YERLANBIR" mi yapicaksın doğanı :)
-
Allah kolaylık versin kardeşim.
-
yaşı gereği pası bol ama Allah sabır ve kolaylık versin umarım beğeneceğiniz bi iş çıkar ortaya :)
-
kARDEŞim ALLAH kolaylık versin bu 6 kol ve 5 kolları önden içeri almak için trabzonda hangi işlemi yapıyorlar diskin arkasında bir somun var o sökülüyor vs bilgi aldım net bişey söylermisin bilgin varsa
-
Alıntı:
aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı
Allah kolaylik versin . Sen de "YERLANBIR" mi yapicaksın doğanı :)
yerlanbir e karşıyım kardeş zarardan başka bişey değil :)
-
Alıntı:
yerlanbir e karşıyım kardeş zarardan başka bişey değil :)
Bobrek tasi dusuruyor onlar :)
-
-
-
-
Allah yardımcın olsun kardeşim yanlız #7 adama doğan aldırır harbiden...
-
Kapak yüzeyinden birazcık alabilirsiniz. 06 pistonda olur ancak hepsi bir diğerini yapmanıza sebep olacak :)
Allah kolaylık versin
-
-
masallah Allah kolaylık versin :)
-
Herkese teşekkür ediyorum sağ olun, şimdilik 0.6 piston üst kapak taşlama volant taşlama bronz balata headers 48lik düz boru granada karbüratör düşünüyorum.
-
kolay gelsin, güzel proje takipteyim :)