http://www.techturkey.com/forum/otom...tech-20-a.html
konudaki araç kendi aracımdır 3 sene kullandım 74 000 de aldım 96 000 de sattım...Bu sure zarfında yağ bakımı dışında sadece akü değiştirdim.Manuel şanzumandı herhangi bir sorun yaşamadım...nubuk koltuklar berbat durumdaydı ki ben ilk başta km si oynanmış diye bu aracı esgeçmiştim daha sonra 50 000 deki başka bir araca baktığımda koltukların daha kötü olduğunu gördüm ve normal birşey olduğunu anladım alır almaz resimlerde gördüğünüz gibi e92 bmw dakota deriye kaplattım..Yaptığım en doğru hareketti..
Compact ı hala çok severim zamanında 150 000 de ci alabilirken bu aracı tercih ettim en baş sebebide km si düşük ve donanımı yüksek diye.....Yine olsa yine aynı şeyi yaparım...Kmsi düşük düzgün bakılmış bir compact yüz güldürür görüntü olarak çok hoş hafif bir basıklıkla canlı canlı çok iyi durmakta..Fotoğraflar yanıltabilir ilginçtir fotojenik bir araç değildir :)Ben 1 yıl kırmızı 1 yılda mavi olarak kullandım...
içi dışı kesinlikle M paket olmalıdır..hatta şu anda düşük kmli bir 325 manuel compact denk gelse alırım :)