Arabamın debriyajı acayip kaçırıyor o yüzden biraz üstlerde bastım beni şaşırttı bu haliylede 2-55 civarında bastım
toledo ; yazılım, büyük enjektör 150+ civarıdır
e200; full stock
My Movie - YouTube
edit; 220 ye kadar bu şekilde devam ediyoruz
Printable View
Arabamın debriyajı acayip kaçırıyor o yüzden biraz üstlerde bastım beni şaşırttı bu haliylede 2-55 civarında bastım
toledo ; yazılım, büyük enjektör 150+ civarıdır
e200; full stock
My Movie - YouTube
edit; 220 ye kadar bu şekilde devam ediyoruz
Mersoda ki her türlü yeriz diyor hala :)
masallah kardesım ıyı gıdıyo kzasız belasız :)
Aracın güzel gidiyor da mersoda herhangi bir sorun var mı ? Çok yavaş geldi bana hızlanması. Gerçi 97-2000 arası kasaysa normaldir
onur aracına maşallah kazasız belasız , yalnız merakımı mazur gör , bu mersoyla fark böyle iken , gerçekten polo gti geçiyorsun yani ? Çok daha uzak bir noktada olurdu gibi geldi bana yanınızda bassa
merso w210 , 163 hp olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Maşallah araçlara
deneme nerde oldu?
benim sürekli kullandığım yol.mersedes kimin?
ersel köylümdür,ben yakınlarıma kuzen derim sürekli ordan kalmıştır aklında.çeto ile denedinmi opc ile?
maşallah toledoya çok iyi gidiyor:icon_tup:
Toledo'ya Maşallah kardeşim kazasız belasız..
boşuna benzin israfı olmuş w210 kompressor manda gibi araba yerinden kalkmıyor 150 hp herhangi bir dizel araç karşısında hiç şansı yok zaten.
Ben 13 sene bindim, hatta aynı motora sahip w209 clk ya da 2 sene bindim. E kasa 1.5 tonun üzerinde ve manda gibi bir araba.
Kaça kadar bastınız bu arada ? kompressör 230 a kadar tıkanmadan çıkar çünkü sağlıklıysa.
maşşallah aracınıza , mersocu amca çok inançmış ama :D
maşallah araçlara güzel deneme olmuş. yazılımlı pd130la denemek lazım toledoyu bence :)
W210 1500kg civarında olması lazım. Gayet normal sonuç.
Onur yazilimi guncellesen ufak tefekleri halletsen daha iyi olcak
Aradaki güç farkı dediğin sende yazılım ve enjektör var. 150hp + diosun. kg farkını güç değil tork kapatır ama senin torkun çok daha yüksek. Senin bu dediğine göre aradaki sonuç normal değil senin araban üzerindekilerle olması gerektiğinden çok daha mı hızlı. Efsunlu falan mı? Onu mu demeye çalışıosun. Anlamadım.
150 kg fark ne demek bir onu öğren ondan sonra benimle polemiğe girersin. Type R larda 29 kg lık arka koltuk 2 boy fark edio. Ben yukarıda demişim ki 1500 kg daki bir araba için gayet normal sonuç sen demişsin ki aradaki güç farkı o farkı kapatır. Peki o zaman. Mercedesin önde gitmesi ya da senin yanında gitmesi gerekirken sen nasıl oluyorda 5 boy önde gidiyorsun. Bana bunu bi açıkla güzel kardeşim. Her boku biliosunuz ya bana bunu bi açıkla o zaman. Ben normal derken sen anormal olduğunu iddia ediosun. Nesi anormal o zaman. Bana laf salatalığı yapma o engin bilgilerinle şu yazdıklarıma cevap ver.
yanlış anlama ama kelalper doğru söylüyor sonuç normal. Yani aradaki güç farkı diyosun 163 hp araç senin araban 150+ diyosun + manuel vites mb nin şanzımanı aşırı yavaş otomatiktir muhtemelen.
Bi bitmediniz amk.
2004 astra coupe 2.2 147hp manual aracım vardı.
Arkadasımdada 97 otomatik 186 olanı vardı..
Aramızda 1 boy farkı 230 a kadar koruyabılıyordu.Coupe önde oluyordu.
230 lardan sonra kompressor gecıyordu.Astra zaten 235 te kesıcıye gırıyordu.
Guncellendıkten sonra motor gucu 163 oldu dıye bılıyorum. (Yanlısta aklımda kalmıs olabılır)
163 lukse sonuc normal.
186hp olansa bence toledo guzel yurumus.
Ama bu karşılaştırmada şahsi fikrim toledo tork ve hafıflıkten dolayı avantajlı.