http://www.chevrolet.com.tr/pdf/offe..._2013_12_1.pdf
Fiyatlar cok makul seviyeye inmiş.
Printable View
http://www.chevrolet.com.tr/pdf/offe..._2013_12_1.pdf
Fiyatlar cok makul seviyeye inmiş.
Gerçekten ciddi indirim yapmış adamlar ikinci el piyasasından bile düşük seviyelerde kimi araçları
aslında bence hak ettikleri fiyat listesi olmuş bu cruze'a 58 bin vermek ?
Dün kardesimin calistigi isyerindeki koordinatorun aracini teslim etmisler. Adam 100k'ya aldi bgn indirim acikladilar. Adamda hakli olarak sikayette bulunmus..
Cruze aklıma yattı aslında ama 2016 dan sonra napıcam onu düşünüyorum captivada süper indirim olmuş ama yanlış zamanlama :D
Cruze satıcaktık 2010.Sıctık.
1.4 turbo en ust oaket cruze 42.000 lira fiyat super. Yalniz 2.el satanlar ne yapicak xok zarara girecek valla
Bünyesinde Chevrolet markasınında bulunduran bir firmanın 2.el departmanında çalışan biri olarak söylüyorum,bugünkü indirimle 2.el satıcak olanlar hüsrana uğradı.
Liste fiyatı 30.000 olan Spark 21.500 e kapış kapış gitti :)
Abi bu cok yanlis birsey ama yazik deilmi simdi arac sahiplerine cruiseun ikinci eli 2011 model desen 30 bine dustu dogal olarak bunu kredili alan eden var yazik bence
bu neyin kapatması beyler,ben anlamadım olaydan haberim yok ?
Cruze modelinin dizel seçeneği yok sanırım. Ve de harbiden 58 bin TL Cruze mu olur.
Fiyatlar iyi gibi...
Peynir ekmek gibi stokları tüketir bu fiyatlara.
şuan sıfır alan kazanır s2000 gibi oda sıfırken 80 bindi şimdi 100 bin stok bitince piyasa kaldığı yerden devam edicektir diye düşünüyorum chevrolettede
dizel yok mu dizel alınır gibi duruyo
cruze 1.4 sport bildiğin göz kırpıyor :D
Bende sıfır polo, clio, fiesta gibi modellere bakıyordum. Aklıma girdi birden. 1.4 turbo 140 modeli nasıldır? Yakıt konusunda sıkıntılı idi 1.6 ama 1.4 turbo nasıl bilen var mı?
Bana bir çıkar yol gösterin (Chevrolet İçerir)
Birçok kişi sıkıntıya girecek durduk yere.
Spark alınabilir vela Aveo sedan dizel 5 sene kullan sat ne olacak günümüz teknolojisinde dandik araçları bu markalarda göremeyiz bence gideri var yani.
yarın erkenden gidiyorum chevrolet'e. vallahi bu fırsat kaçmaz. kışın eşşek niyetine kullanmalık aveo'lara falan bakarım; 140'lıklardan işime geleni alabilirim. opel 10 sene bakar, mağdur etmez...
oyyy,araç alacak olan zerre durmasın, kaçmaz bu fırsat,
geçen ay astra j aldım bende, şuanda olsa hiç durmam cruze alır geçerim.
cruze hb 31 bin ne demek yaa?
Biz zaten zararı '' hep aynı araçlara binmeyelim herkes kazansın marka önemli değil araç önemli'' dedik diye yaptık.. Ben renk seçeneği ile beraber aracımı geçen sene 31.00 e aldım. Şimdi sıfırı 28 e geliyo renk ile beraber..
Negüzel demekki evlat oldu evlenince hanıma veririm artık ! Birdaha başka markalarmı Töbe..
Opel - VW - Honda - Bmw vs. vs. ana markalardan vazgeçmem dilim yandı...Arabamdan soğudum
Aveo güzeldir alınabilir 'Eşşek niyetine' çok sağlamdır. Parası çok olanlara kaçırılmaz fırsat
Zarar sorun değil abi kader kısmet herşey gerçektende satılığa koyup sıfır Cupra yada ibiza FR alacaktım para ayarlıyordum. Demekki bu kalacak ona başka çözümler düşünülecek gerçekten kader kısmet.
sparkın otomatik olanı var mı kampanyada?
Binecek olan icin problem yok da satmak isteyen icin sıkıntı gercekten. Bence stoklar hemen tükenirse piyasa düşmez. Ama birkac ay bu fiyattan arac satılırsa düşecektir.
@aTaBeY; senin zararına kimse sevinmez kardeşim, emin ol. "eşşek niyetine" kelamı, aracın kelepir haldeki fiyatına bakılarak söylenen bi sözdü. yoksa aracı küçümseme gibi bi durum yok. bak ben 2 ay önce kadar özel siparişle kıçı kırık a3'e 120.000 saydım. şimdi satsam, zararımı sen düşün. kimse bilmez 140'lık olduğunu, side assist olduğunu vs...
fiyat indirimine ve zarar kısmına da fazla üzülme, herşey kısmet dediğin gibi. vallahi billahi ne araçlardan ne zararlar ettim... Rab'bim ne istemişse o çıkıyor karşımıza. aracını da güle güle kullan birader, sıkma canını. ;)
Cruze alacaktım direkten dönmüşüm :)
Ha şimdi almamış olsaydım sıfırını düşünürdüm.
nasip astra j ymiş.
Kapış kapış satılır bence sıfırlar.
10 gun once 55 milyara sifir.cruze. alan arkadasim var su an kendisi sinir krizleri geciriyor .s
Yok ben asla zararıma sevindiniz vs. demedim polemik çıkarmak değil derdim. Sıfır 'gündelik Araçlar' genelde zaten zarar eder nadirdir üstüne koyan. Bizimki biraz fazla oldu sanırım. Ben sadece eşşek niyetine binilmek içinde fazla lüks gördüğüm için aracımı biraz alınmıştım sorun yok. Hani okadarda değil manasında. SAygılar cümleten
benım araca ılan verdım valla satılırsa gıder bı hb cruze alırım canavar gıbı :)