-
Army vehİcle before & after
-
harika olmus bee ici harika.. Allah kaza bela vermesin
-
jantları ve rengını begendım Maşallah
-
maşallah araca, koltuklar özellikle çok hoş olmuş.
-
ağa çok iyi olmuş maşallah :) kazasız belasız
-
döşemeler çok hoş olmuş , Allah kaza bela vermesin maşallah
-
herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleri için ;)
-
bir clio daha fazla güzelleşemez heralde maşallah :)
-
Maşallah çok güzl ve kalite olmuş :icon_tup:
-
çok tşekkür ederim emeğimizin karşılığını aldık inşallah
-
of diyorum cliolara karşı antipatim vardı ama bu araç bunu yıktı diyebilirim nokta atışı yapılmış bende bi far yıkama ile araç daha artistik olur :)
-
Alıntı:
samet59 Nickli Üyeden Alıntı
of diyorum cliolara karşı antipatim vardı ama bu araç bunu yıktı diyebilirim nokta atışı yapılmış bende bi far yıkama ile araç daha artistik olur :)
düşündüm fakat tampon delmek fıskiye mekanizması vs ler uğraştırıcaktı bende olmasada olur dedim kaldı öyle :) ayrıca teşekkür ederim :)
-
1.6 16v ler benimde aklımdadır her zaman. Güzel dokunuşlar yapmışınız aracınıza.Güle güle kullanın
:)
-
Ben koltukların rengini beğenmedim çok renkli durmuş
Arabanın dışı özellikleri son fotodaki jantlar çok güzel
-
Son jantlarla bence nokta olmuş. Maşallah.
-
iyi kötü tüm eleştrileriniz yorumlarınız için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim :)
-
Çok güzel olmuş. Maşallah
-
Alıntı:
MCC Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş. Maşallah
teşekkür ederim sağolun
-
Eski bir Clio'cu olarak gerçekten çok güzel olmuş aracınız. Çamurluk sinyallerini beyaz ve kaliperleri iç döşeme ile aynı renk yaparsınız hoş durabilir :) Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler.
-
ellerinize sağlık araç mükemmel olmuş aracın rengi ıhlamur yeşilimi birde jantlar megane mk1e uyarmı bir fikriniz varmı? bu arada kazasız belasız sürüsler
-
Maşallah abi zımba gibi makina.
-
Alıntı:
Eray Arslan Nickli Üyeden Alıntı
Eski bir Clio'cu olarak gerçekten çok güzel olmuş aracınız. Çamurluk sinyallerini beyaz ve kaliperleri iç döşeme ile aynı renk yaparsınız hoş durabilir :) Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler.
çok teşekkür ederim bu fikri düşündüm aslında hatta bir adımda ileri gidip monogramlarla ayna kapaklarınıda son jantların rengine boyamayıda ekledim ama henüz kısmet olmadı :)
-
Alıntı:
Engin G. Nickli Üyeden Alıntı
ellerinize sağlık araç mükemmel olmuş aracın rengi ıhlamur yeşilimi birde jantlar megane mk1e uyarmı bir fikriniz varmı? bu arada kazasız belasız sürüsler
jantlar mk1 megane lara olmakta 4x100 hatta satabilirim de :) araç ıhlamur çiçeği evet :) teşekkür ederim
-
araç yapılan işlemlerle gayet şık durmuş gerek iç mekan gerek jant-renk uyumu maşallah aracınıza
-
Alıntı:
Etu55 Nickli Üyeden Alıntı
araç yapılan işlemlerle gayet şık durmuş gerek iç mekan gerek jant-renk uyumu maşallah aracınıza
teşekkür ederim sağolun.
-
Döşemeler çok renkli geldi. Ama araç gerçekten hoş olmuş.
Kazasız belasız olsun.
-
Alıntı:
sky clio Nickli Üyeden Alıntı
Döşemeler çok renkli geldi. Ama araç gerçekten hoş olmuş.
Kazasız belasız olsun.
teşekkürler sağolun :)
-
Koltukları görünce vaayyy dedim kendi kendime jantları görünce bi sessizlik oldu en son ki jantları görünce hıhhh tamamdır dedim :D maşallah kazasız belasız çok kaliteli
edit: artı olarak yan çıtalar ve ön arka tampondaki siyah kısımlar jant rengi veya bi ton koyusuna boyanabilir megane 2 lerdeki ibi hoş duracaktır
-
Harbi iyi olmuş son fotoyla nokta olmuş gerçekten
-
jant ve renk uyumu çok güzel emeğine sağlık:)
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
Koltukları görünce vaayyy dedim kendi kendime jantları görünce bi sessizlik oldu en son ki jantları görünce hıhhh tamamdır dedim :D maşallah kazasız belasız çok kaliteli
edit: artı olarak yan çıtalar ve ön arka tampondaki siyah kısımlar jant rengi veya bi ton koyusuna boyanabilir megane 2 lerdeki ibi hoş duracaktır
düşünülebilir aslında ama bende daha çok monogram ve ayna kapakları diye düşünmüştüm güzel dilekler ve fikirler için teşekkür ederim :)
-
Alıntı:
sedat2626 Nickli Üyeden Alıntı
Harbi iyi olmuş son fotoyla nokta olmuş gerçekten
hava muhalefeti ve vakit darlığından pek sağlam bir çekim yapamadık inşallah yakında çok daha iyi fotolar gelicek inşallah ;)
-
Alıntı:
idrisgürbüz19 Nickli Üyeden Alıntı
jant ve renk uyumu çok güzel emeğine sağlık:)
teşekkür ederim ;)
-
valla son fotoğraf nokta olmuş maşallah..
-
-
-
Koltukların maliyeti ne kadar tuttu acaba bende kangoya istiyorum böyle birşey :)
-
gördüğüm en güzel clio diyebilirim maşallah kazasız belasız :)
-
son jantlar ne güzel olmuş kanka 41 kere maşallah
-
koltuk döşemesi
Alıntı:
blade_berkay Nickli Üyeden Alıntı
Koltukların maliyeti ne kadar tuttu acaba bende kangoya istiyorum böyle birşey :)
özelden atıyorum