akü alıcam arkadaşlar.satış sonrası hizmeti iyi olan profesyonel olarak çalışan bi marka tercihimdir.fiyatı önemli diil..
Printable View
akü alıcam arkadaşlar.satış sonrası hizmeti iyi olan profesyonel olarak çalışan bi marka tercihimdir.fiyatı önemli diil..
Varta bence. Ben fiyat performans olarak mutlu tercih ettim. Kampanyada olduğu için 60 amper 135 tl'ye aldım.
İnci, Yiğit, Varta, Bosch, Esan.
vallaha fiyatını bilmem ama performansı ve satış sonrası memnun etmedi beni.varta bakım bakalım varmı şikayet falan araştıryım biraz
yiiğitin sahibi siteye üyeymiş galiba
AC Delco yazmıştım ama yanlış olduğunu hatırladım.7 sene giden aküm Yuasa markaydı.
Şimdi bu sonuçta kul üretimi bazen hatalar olabiliyor kimse öyle olsun istemez sıkıntıya düşmenizi yani mühim olan arıza yaptığında muhattap bulabilmen Dar ters 45 ah mi kullanıyorsun ?
ben size pm attım sen buraya yazmışsınız.dar tip 45 galiba bakarım ama
BENİM DE İHTİYACIM VAR ASLINDA
BOSCH AKÜ İSTANBUL- ÜNSALLAR
70 AMPER ALSAK NE OLUR ? SAKINCASI VAR MI ? SUVLARA TAVSİYE EDİYORLARMIŞ 70 AMPER
Tartışmasız varta bütün arabalarımızda kullaniyoruz bir kere bile yolda bırakmadı.
Inci akü bayisiyiz, bugüne kadar müşterilerimizden hiç bir probIem gelmedi bize.
yiğit akü +1
İnci akü sanırım Mutlu akünün alt firması gibi bişeydi. Avensiste Varta kullanıyoruz 4 sene rahat gitti hiç bi sorun yaşamadık geçenlerde değiştirdim tekrar Varta aldım
kesinlikle varta tavsiye ederim
Bende bugun İnci aldım. Mutlu ile fıyatı aynıydı fakat sanayıde hemhemen kımse tafsıye etmedı
bende konu açılmışken bır danışayım.
Yenı aku aldım delphi, eski aküm zayıf aku dıyordu bır suredır ancak hıc mars vs problemı yasamıyordum neyse yenı aku takıldı araçta 2 gun kaldıktan sonra tekrar zayıf aku uyarısı aldım. Gittim servise, aküde degıl araçta problem olabılecegı soylendı. Elektrıkcı mars dinamosunun normalinden fazla elktrık cektıgını soyledı bana hıc mantıklı gelmedı daha 2 yasında araba ne alaka böle bı sorun olsun, aküde problem olabılır mı?
Bana da lazım akü tavsiyesi. :D Arabayı çalıştırsın yeter,bugün arabayı çalıştırdım siteden çıktım stop ettim 2 dk sonra çalıştırayım dedim çalışmadı. :D Karda kışta dışarda kaldı araba. Araç 2007 Citroen C4,ilk aküsü galiba. Uygun fiyata ne alabilirim marka olarak bilgisi olan var mı?
Kutlu 12 V 60 Ah
Bu markayı daha önce duyan var mı?
Yuasa tavsiye ederim
varta ıyıdır su an alıcak olsam tercıhım varta olur
70 Amper Black Dynamic Varta akü var abi bende.
Ufak da müzik sistemi var. Geçen sene kışın almıştım.
140 TL'ye. Goodless Comie'nin de dediği gibi CCA yani şu soğuk marş akımı 640Amper'miş.
Sizin konuları görünce korktum 15 gündür marş basmadığım arabam No name akü ile tekte çalıştı. Ben şans işi diyorum bazı ucuz aküler cidden iyi oluyor.Atölye yapımı yada el yapımı diye bahsedilenlere de bakmak lazım derim..
Tartışmasız Varta ;) Vartanın 74 amperi diger markaların 72 amperine denktir Yani fabrika cıkısı 72 amper olan araçlar vartanın 74'lünü alıp taksın daha mantıklı ;)
varta ve ac delco daha iyi akü yok bence...Her ikisinide uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız zaten piyasada yakın fiyatları...
Akü yapmak cok zor bi iş degil "elektrik teknisyeniyim" bunu bile bile varta ya da delphi gibi yabancı markalara goturup para vermek istemediğim icin 80 a mutlu almıstım od başıma bela actı kac kez.
Bir sonraki tercihim inci ya da yiğit olacak yerli malı yurdun malında ısrar ediyorum !
şimdi koçtaştan 60A inci akü aldım
advanced Ca-Ca silver tin alloy
Extreme CCA performance
149 tl
kartfinansa 8+3ay erteleme
maximuma 8 taksit
Bu akü ters kutup değil değil mi ? Normal kutup
http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vfnff.png
Turkiyenin en iyi akusu incidir..turkiyedeki aku teknolojisindeki ilkler incinindir..yuasa ve eas akulerinin turkiye distirubutoru ve ortagidir rusya ve diger ulkelerde aku fabrikalari bulunmaktadir..yani inci bir dunya markasidir arkadaslar
yuasa kullanıyorum 3 yıldır çok memnunum
Bence bu işi ikiye ayırmak lazım yoksa çorba olur yerli ve yabancı diye..
Yabancılarda bence en iyisi Varta acdelco bosch
Yuasa bu işin piri bir firma arabalar için aküsü varmı bilmiyorum ama ben motorsikletimde kullanıyorum çok memnunum.. zaten arkadaşda yazmış hastaneler ups ünitelerinde falan büyük firmalar yuasa kullanır..
Yerlide ise : İnci derim..
Tercihde geri kalan ayrım tamamen para çokomel ilişkisi :)