Tam tembel işi, nanolex şampuan + nanolex washcoat. Sonuç fenalarda :D
http://img690.imageshack.us/img690/51/ze9w.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
Tam tembel işi, nanolex şampuan + nanolex washcoat. Sonuç fenalarda :D
http://img690.imageshack.us/img690/51/ze9w.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Maşallah güzel olmuş,washcoat en güzel yanını araçlar kirlenince görüyorsun araç kirlenmiyor :)
Sağolasın, bugune kadar epeyce marka denedim, muhteşem. Çok sevdim bu nanolex işini. Onurcanla konuşup bir iki ürün daha alırım.
Off Alper off masrafa sokturucan şimdi sen beni :D
Şampuan kaça onurcan...
maşallah :)
Maşallah Alper Abi :)
Alper abi şahane görünüyor güle güle kirlet, :) benimde bugün elime geçti henüz kullanamadım, birde Nanolex trim rejuvenator ürününü muhakkak edin :)
maşallah. nanolex öncesi çekilmiş foto varmı yıkanmış halde :)
Biliyorsunki bu işler hastalık sebebi abi :D Abi bez malesef yok, sterlin fiyatı 3,4 lira kargosu vs. masraflı oluyor diye getirmiyorum, istersen erdem boyada var banada çok yakın yardımcı olurum, yada kendin sipariş verebilirsin.
Eline saglik, vallahi boyle konulari gordukce cok mutlu oluyorum : )
Çok güzel görünüyor,güle güle kirlet abi.Komple boya kaça yaparlar bizim araçlara,cam tavan indirimiyle :)
maşallah morukcum...güzel sonuç veriyor washcoat cidden,bende çok memnun kaldım :)
Abi uzuyosun bizi, sogutma bizi arabamizdan :)
Harika olmuş maşallah :)
Bende şampuanla birlikte aldım. Washcoat uygulaması sonrası araba nihayet kirlendiğinde :) O şampuanla arabayı yıkamak ayrı bir keyif veriyor :) enteresan bir yüzey oluşuyor yıkama sırsasında yüzeyde ve mf eldiven ile yıkıyorsanız bu yüzeyi hissedebiliyorsunuz :)
cok güzel olmuş maşallah nanolex şampuan nerden temin edeceğiz ???..............
41 kere masallah kac senedir bu meslekteyim artık nanoya merhaba demenin zamanı gelmiş geciyo bile
forum kurallarına aykırı olursa cok ozur dilerim Nanolex 200ml Washcoat 39,99 TL Sanalpazar.com'da (kodu:11883183) buradan temin edebilirsin onurcan arkadasımız burdan satıyo
abi ürün elime yarın ulasıcak allah nasip ederse bi sny sakin ol ilk once kendi aracıma uygulucam :D sıra ile lutfen :) ayrıca bu uygulamayı bursada sanırım ilk yaparak bir ilke imza atıcaz sanırım ayrıca onurcan arkadasımızdan allah razı olsun daha cok bilgi ve urun hakkında yardımcı olucak kendisi ile en kısa zamanda yuzyuze irtibata gecip bu konuyu derinlestiricez dukkanı nano ile donatlamyı planlıyoruz :) cıgır acmanın zamanı gelmişti ;)
çok güzel olmuş Alper abi
hepsini sabah yazacagim ; )
onurcan bence sen sabah bir konu ac ve icinde nano teknoloji hakkıda tum kullandıgın urunlerin piyasada hangi markalar daha iyi sıralamaya gore ne oldugu hangi ozelliklere sahip oldugu fiyatı vb. toptan ve perakende fiyatı :) gibi geniş kapsamlı bir konu rica ediyorum hatta cok geniş kapsamlı olursa daha iyi olur şimdiden tsk ler emegine eline koluna saglık
Malzemeler Onurcan da, Volkan :D
Teşekkürler Cihan :D
Sabah konuşuruz.
Aynen direk yüzeye yapışıyor, şampuanda çok ilginç.
Sağolasın Ozan.
Dun akşam aracı canlı canlı gormus biri olarak soyluyorum. Bildiginiz tum şampuan ve hızlı cilaları unutun. Arabanın uzerinde elimi gezdirdim sanki daha yeni boya korumadan cıkmıs gibi kaygan. Renk desen; alısveris merkezinin kapalı otoparkında kaputa florasan ısık yukarıdan vurdugundan lacivert gibi kapılara yandan vurdugundan mavi. Resmen boyadaki tum tonlar kendini gosteriyor. Sanki photoshop yapılmıs resmin icindesiniz. Parayı denkleştireyim ilk fırsatta alıcam şampuan artı washcoat . . .
Çok güzel maşallah :)
Meg bunun yanında pril kalır :D
kesinlikle öyle morukcum,bulcam hal çaresini :D:D