-
E36 M3 Coupe - Estoril
-
PEHHH renge bak ya maşallah
-
maşallah hiç bukadar düzgününü görmemiştim arabaya bakmak bu oluyor işte tekrar maşallah
-
gündüzde videolarını izlemiştim maşallah çok ateşli :) allah kaza bela vermesin
-
-
Masallah pamki kazasiz belasiz
-
kız gibi kız maşallah güzelliğe bak, şu e36 e30 gibi araçları sözde "hastası" olan arkadaşlar alıp soytarı arabasına çeviriyo ya çok üzülüyorum ya, böyle orjinal tertemiz biniceksin işte
-
-
Alıntı:
timucintt Nickli Üyeden Alıntı
Justice... :D
:D
Allah kaza bela vermesin. İnşallah allah birgün bizede nasip eder :)
-
Soyle boyle olsaydi sanki daha guzel olabilirdi denecek hicbirsey yok . Sanki bir ara satiliktaydi egerki ciddi maddi sorun yoksa kesinlikle satma omur boyu sakla. Allah kaza bela gostermesin.
-
Kusursuz bi güzellik maşallah
-
ALLAH Kaza bela vermesin, Maşallah
-
maaasallah gercekten coook guzel
-
Şahane ötesi bir M3. Maşallah.
-
Makineye 41 kere maşallah, mükemmel bakmışsınız.Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.;)
-
-
Allah nazarlardan saklasın çok çok güzel :)
-
-
Çok güzel . Kazasız belasız. Maşallah
-
maşallah rengiyle duruşuyla 10 numara.Allah kaza bela vermesin
-
Sabah sabah uykumu açtı valla :D Ötesi yok e36 m3 dediğin böyle olur...
-
Şimdi bu fotoğrafları görenler araç satılıkken neden almadık diyecekler bence :) muazzam duruyor elinize emeğinize sağlık :)
-
Müzelik mübarek..maşallah allah kaza bela göstermesin
-
söylenecek birşey yok çok güzel saklamışsınız ve bakmışşsınız kocaman bir maşallah benden kazasız belasız :icon_tup:
-
MaşAllah, tiril tiril görünüyor. :)
Kazasız belasız sürüşler. :)
-
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Elimden geldiğince iyi saklamaya çalışıyorum. Aracı satma sebebim pist için yapacağım bir araç almaktı. Fakat vazgeçtim E36'yı satmaktan. Cidden satarsam çok arar ve üzülürüm. Pist için de farklı bir araç daha alıp devam edebilirim. Kısmet artık :)
-
Maaşallah! Kazasız Belasız.
-
maaşallah gerçekten müthiş bi araç
-
Ateş ediyo Maşallah.. Sen almadan onceden beri begendiğim araba ılanda bende niyetlenmiştim hatta biara :)
Allah kazadan beladan uzak eylesin inş..
-
Aşırı güzel , Allah kaza bela göstermesin , Hep böyle kalması dileğiyle ...
-
düşünüpte almayanlar kafasını duvara vuruyordur şimdi, herşeyiyle kusursuz duruyor, maşallah
bu m3 se bendeki ne:p
-
Eğer hüsnü yine ayfonla çektiyse kafama sıkarım bu sefer. Maaşallah biblo gibi.
-
Maşallah abi ALLAH nazardan saklasın tekerine taş değmesin :)
-
Çok iyi yaa, maşallah abicim kazasız belasız :)
-
-
Maşallah çok iyi herşeyi ile.
-
çok etkileyici iç dış motor muazzam görünüyor...Ellerinize sağlık Müzelik..Maşallah
-
maşallahhh...nefis gözüküyor,kazasız belasız kullanın :)
-
En begendıgım m3lerden, yalnız arkada kanat tek kat olsa, far yıkama, film ve on taraf az daha duserse 15 numara olur:D
-
spoiler tek kat zaten :) cift katli cok daha yuksek. Uzerindeki E36 m3 gt2'nin orjinal spoilerı :)