Çok güzel bi gündü herkesin eline sağlık kış bastırmadan güzel bir gün geçirdik :)
29-12-2013, 23:49
Görkem
2013 e hızlı bi kapanış yaptık gerçektende :) gündüz gözüyle rolingide özlemişiz o yüzden pazar pazar dediğime değdiğini düşünüyorum :icon_tup:
denemelerde oldukca denk ve keyifliydi bende arabamın ufak tefek ayarlar öncesi son halini görmüş oldum, GTC miz için gelen güzel yorumlar içinde sağolun beyler,Boosterım Performansım Erhan ustama burdan da tekrar selamlarımı iletiyorum :p yazılım başta olmak üzere her türlü işlemde emeğin çok kanka ne desek boş ;)
videoları çekip ekleyenlerinde ellerine sağlık :heyoo: subaru gc8-golf gti-astra gtc denemesinde vites kaçırdığımdan dolayı bıraktım ;)
30-12-2013, 01:44
Z20LET
Deneyen arabalara masallah :)
30-12-2013, 07:50
Ertug_T.
Biraz geciktik yetisemedik denemelere ama cok guzel olmus butun deneyen araclara masallah :)
30-12-2013, 08:39
PD130
bu yaz denemeler çekişmeli geçecek gibi görünüyor.baya güçlenmiş araç gelecek..
30-12-2013, 09:26
Chatin
Herkese maşallah.
30-12-2013, 09:39
flexamin
maşallah araçlara. şehir dışındaydım gece gelmeseydim buluşmaya gelecektim. duyduğuma göre bana göre de rakipler varmış. neyse can sağlığı olsun :)
30-12-2013, 09:51
by wodoo
Güzel gündü gerçekten. Bu bahaneylede s13 ü ilk kez denemiş oldum. :)
30-12-2013, 09:54
snan1910
Maşallah araçlara,
Gündüz denemeleri ayrı bir güzel :)
30-12-2013, 10:34
cheers
Güzel gündü.Teşekkürler herkese.
Maşallah Görkem canavar baya iyi.
30-12-2013, 10:35
Westi555
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
Benım GoPro ile çektigim videolar Zevkli Gündü gelen herkesee teşekkurler :)
go pro ile videolar çok daha güzel, elinize sağlık mertcan :) sana biraz daha güçlü rakipler lazım sanırım :rolleyes:
30-12-2013, 11:22
Letkid
maşallah tüm deneyen araçlara gerçekten de gündüz çekimlerini izlemesi ayrı güzel. bu arada Görkemin astraya ayrı bi maşallah çok güzel zevkli olmuş kanka tekerine taş değmesin
30-12-2013, 11:46
serkanokan
Gündüz vakti, bol denemeli, güzel bi gündü..
Hala köprünün üzerinde o kalabalığın içinde anlamsızca gazlama olayını çözemedik yalnız, kötü bir hadise yaşanmadan akıllanamayacağız sanırım.
Burdaki STI in özellikleri nedir bilen var mı acaba ?
30-12-2013, 13:17
Görkem
Alıntı:
cheers Nickli Üyeden Alıntı
Güzel gündü.Teşekkürler herkese.
Maşallah Görkem canavar baya iyi.
çok teşekkürler kardeşim,
Alıntı:
Letkid Nickli Üyeden Alıntı
maşallah tüm deneyen araçlara gerçekten de gündüz çekimlerini izlemesi ayrı güzel. bu arada Görkemin astraya ayrı bi maşallah çok güzel zevkli olmuş kanka tekerine taş değmesin
eyvallah Alperim :icon_tup:
Alıntı:
penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı
Burdaki STI in özellikleri nedir bilen var mı acaba ?
bende tam bilmiyorum ama yazılım egzoz çıtır yüklü sanırım ...
30-12-2013, 15:00
bLackModeL
s13 niye oyle olmus yaa al vti hayalim benim zaten :D
30-12-2013, 15:23
fatiii
deneyen araçlara maşşallah gündüz gözüyle güzel olmuş
30-12-2013, 15:27
by wodoo
Alıntı:
bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı
s13 niye oyle olmus yaa al vti hayalim benim zaten :D
S13 un turbosu arizali olugu icin su an ayarlarida kısık durumda. O yuzden fazla sıkıstırmadım. Bu durumda ne kdar gidiyoruz bi fikir olur diye ciktim mertcan abilerin arkasindan. :)
30-12-2013, 16:18
erh
Güzel gündü çok soğuk olmadan izleyebildik. Daha ilk denemesine göre gayet tatminkar görkem gtcmiz. Ufak tefek dokunuşlarla biraz daha iyi olacaktır. Zamanla +25 hp gelince üstüne yeni parçamızla 300ler kulubünün ortalarında geziniriz :)
30-12-2013, 22:46
chiefkadir
Güzel denemeler olmuş,
Mertcan sen tam coşmuşun,maşallah vtece :D
Görkem kardeşim Astra olmuş sanada maşallah :)
30-12-2013, 23:11
MeRtCaN
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Güzel denemeler olmuş,
filtre eksoz ile bu kadar gidiyor abı yapabılecegım baska bısı yok :)
S13 un turbosu arizali olugu icin su an ayarlarida kısık durumda. O yuzden fazla sıkıstırmadım. Bu durumda ne kdar gidiyoruz bi fikir olur diye ciktim mertcan abilerin arkasindan. :)
maşşallah kardesim yanlıs anlamadın ınsallah sorun oldugunu sezdıgım ıcın sordum allahım kaza bela vermesın
31-12-2013, 12:02
Görkem
Alıntı:
erh Nickli Üyeden Alıntı
Güzel gündü çok soğuk olmadan izleyebildik. Daha ilk denemesine göre gayet tatminkar görkem gtcmiz. Ufak tefek dokunuşlarla biraz daha iyi olacaktır. Zamanla +25 hp gelince üstüne yeni parçamızla 300ler kulubünün ortalarında geziniriz :)
ne diyim ellerinden öptü öpmeyede devam eder kanka :D
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Güzel denemeler olmuş,
teşekkürler Kadir abim sende öle diyosan olmuştur :)
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
filtre eksoz ile bu kadar gidiyor abı yapabılecegım baska bısı yok :)