Printable View
Link isteyenlere :)
Toyota Celica GT-S 2ZZGE VS Integra Type R Dc2 B18c - YouTube
celica ne güzel ötüyo öye
aslında türkiyede iki araçda mevcut denemek gerek :) yada T-Sportla dc2 integra güzel olur
bence dc2 geçer eşit kondisyonda 150 kg civarında ağırlık farkı var avantaj olarak..
videoya bakarsakta celicada en azından filtre egzoz var ama dc2 nin sesi çıkmıyo pek :)
celica sürmüş biri olarak böyle bişeyin olacağına ihtimal bile vermiyorum dersem çok yalan söylemiş olmam heralde :)
Araçların specleri bile belli değilken neden ihtimal vermiyorsunuz anlayamadım ? Celica sürmüş olabilirsiniz ama nasıl bir celica sürdünüz bilemiyorum...
Şu an aynı model Celica ya sahip biri olarak bende aynı araçla yarışsam daha fazla fark açacağımı söylesem yalan söylemiş olmam heralde...
Buyrun buda aracımı Specleri:
1.8 Blok
Darton Dry Sleeves
Je Pistonlar
Carrillo Kollar
RC 440cc Enjektörler
Tomson Intercooler
GT28R Turbo
Greddy Blow Off
DTA S60 ECU
Çift piston frenler EBC Balatalar
18" Jant / Advan 225/18/40 Lastikler
ön-arka & üst-alt kule gergileri
full coilover sertlik ayarlı ön arka
HKS Egzoz
Veilside Bodykit
Greddy Boost & EGT
1.1 Bar'da 320 hp
Bu videoda aracıma aittir, size biraz fikir verebilir...
Bu yorumlar hep bilmemekten oluyor
Valla ben T-Sportu aldıgımda da bır kac denemem ımkansız gelıyordu arkadaslara ama vıdeoları gorunce resetler geldı :) kısacası celıca b serısı olarak her bırının onunde olacagından rahatca emınım b22 olsa ne olur kestıremıyorum sadece :)
celica effssane duruyor batmanin arabası gibi siyah :D cilalı kırmızısını düşünemiyorum bile sesimi duy kuzen :D
abi senın arabanın motorunun birde 2zz-ge degilde 1zz oldugunu belirtmek lazım yani orjınalı 140-150 hp arası diyelim o parçalarla cok guzel güç cıkmıs
yok sonunda satıcam arabamı alıcam celıca o olucak bilgilendirme amaçlı :D galiba oylede olucak
aynı model olduğunu nerden anladınızki şeklindenmi ? gayet bakımlı 2004 model toyota servis sahibinin şahsından alınmış bi araç
şu yaptığınız yorum gerçekten komik olmuş N/A bi araç ile turbo bi aracı nasıl kıyaslayabiliyorsunuz amaç burda kendi aracınızı göstermekmi yoksa gerçekten bilmediğinizdenmi merak ettim tabiki turbo bi celica ile dc2 ile yarışılsa fark bundan fazla olur bunu bu işi bilmeyen biri bile mantık yürütse söyler diye düşünüyorum.
marka fanatikliğini bırakalım mantıklı konuşmak lazım....
marka fanatıklıgı yok sadece turkıyede 2 3 tane olan ve cogu kısının bılmedıgını bıldıgınden bır vıdeosunu paylasmak ıstemıs ferdı abı
b serısının de 2zz ye tutunması ımkansız kardesım :) e tabı sen stock celıca surdun o nedenle bu sekilde dusunmen normal hatta kımın arabasını kullandıgınıda bılıyorum adanada.
suan fn2 ler tam esıtlık salıyor celıca olsun T-Sport olsun kglar aynı parcalar aynı olunca sanzıman faktorunden olsa gerek belkıde, 2zz ler hep onde denedımde soyluyorum sallamasyon anımasyon yok k20 esdeger saglıyor ama fn2 de
http://i.imgur.com/f1zlNsk.jpg
http://i.imgur.com/9gEZzG1.jpg
madem bukadar meraklısın bu aracıda iyi bilmen lazım 2004 model TRye fuar için gelen 2 adet siyah ve kırmızı TSPORT olan model... gts modeli değil bindiğim :D
şunuda söyleyim bi çok araca bindim ama celica kadar konforlu gösterişli kullanımı rahat bi araç görmedim ama güzel bi b20 işini görür diye düşünüyorum :D
2side aynı klasın aracı, çekişmede oluyor haliyle :D
2zzge 'nin neler yapabilecegini Lotus 2-Eleven 'da görebilirsiniz, sıkı japoncular bilir , yeterki hafifletin :D
bende alıcam belkı kısmetse aynı oda kırmızı 2000 model 2zz ge cok dıkkatımı cektı yoksa kendı aracımı satmaya kalkmam ama sen ınan bu araclar hakkında bır sey bılmıyorsun denemelerım var konularıma bakarsan aracımın ortalama nasıl gıttıgını gorursun ve celıcanın sanzımanı daha iyi corolladan daha ıyı gıder dıye dusunuyorum
:D dogru diyosun
benı illaa gecmıse goturucen he illa gecmıse :D
al sana su bir ip ucu olsun daha da gecmıs hakkında bırsey yazmam
http://www.techturkey.com/forum/vide...dbs-typer.html
eee burdan ne anladık senin honda üzerine prof olduğunumu ???
yapma güzel kardeşim allah kaza bela vermesin hızlısın anladık ama bi yere kadar dimi :D
bu arada tartışma ortamı yaratmak için yada marka dan dolayı söylemde bulunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın ben celica kullandığım için durumu anlatmaya çalıştım ama arkadaş saolsun iice cahil etti bişey bilmiyorsuna getirdi durumu canı saolsun ne diyelim :D
Komik olan ne ? ben özellikle belirttim specleri bilmeden neye göre ihtimal veremediniz diye ? Asıl ortada araçlarla ilgili bir bilgi yokken böyle büyük konuşmanız çok komik oldu ama ben kabalık etmek istememiştim.
Aracımın reklamını yapmak gibi bir amacım yok, ayrıca ne için olsun ki ? İnsanlar burada arabamı görüp yarışmak mı isteyecekler ? Polonya'da yaşadığımı hatırlatmak isterim. Size sadece küçük gördüğünüz ve geçemez dediğiniz celica nın ne kadar güçlü olabileceğini örnekle göstermek istedim...
Marka fanatikliği ne alaka onuda anlamadım.. Mantıklı konuşma konusunda sizinle hemfikirim :)
komik olan N/A bi araç videosuna turbo bi aracın videosunu koyup güçlü olabiliyor denmesi :icon_tup: dc2 nin 750 hp lik videosunu koysam bak dc2 böyle ama turbo yaparsan böyle olabiliyor desem mantıklı olurmu ???
kalabalık etmeyle alakası yok burası forum ise herkes fikrini söylemekte özgürdür.
hatırlatmanıza gerek yol solda avatarda insanların yaşadıkları yer yazıyor zaten
benim celicayı küşümsediğim falan yok hırsla yazdığınız burdan belli sakinleşip biraz yazılarınları okursanız celica ile ilgili düşüncelerimi daha mantıklı anlayabilirsiniz
marka fanatikliğini açıklayim size mesela polonyada yaşan biri var diye düşünelim celicası var ( allah kaza bela vermesin ) atmo bi celicanın videosunun altına turbo aracının videosunu ekleyip baakk o araba öyle ama yaparsan böyle de gider demiş varsayalım bu marka fanatikliğidir
:D karmaşık gelen bişe yok ben gerekli şekilde sorularınızı cevapladım
b serisi araca sahibim ve b serisi hakkında kendime göre bildiklerim var
celica yıda hem yarışta hem günlük kullandığım için de tecrübelerim var
daha size bunu nasıl aktarabilirim onuda düşünmüyor değilim ..
en ıyısımı bu turkıyeye gumrukten gelen bır arac vardı onunla bır deneme ayarlıyalımda T-Sportla bakalım nasıl oluyormus sonuc burda kırılmaya gerek yok ben sevmım ınsanlarla ters dusmeyı :D
Can sen neden tsport u satıp celice alıyorsun ki ?
aslında T-Sport alma nedenımde celıcaydı :) ilk celicaya gonul koydum o zamanlar bende typer vardı bu ne yavas falan dıye dalga gecerken bır baktım kı 2zz varmıs o sırada zaman gectı bekcılere yalvar yalkar adamın daıresını ogrendım zaten bekcıler bıle yılmıs hep araba hakkında soru sormalarından, sonrasında gittim konustum derken ılk sert cıkmıstı satmam 55bın euro verdım 2000yılında fuardan aldım dıyerek sıtemde bulunmustu sonra bende corollayı aldım tabı bu arada arayı acmamaya calıstım artık kız kardesıyle bıle kankayım o derece satsın dıye sımdı coılover fln almıs 3 bın devırı gecmıyorum dıyerek daha da tahrık ettı laf arasında satmıycakmısın dıye sıkıstırınca yaza kalmadan belkı satarım cevabı verdı bende satarsam eger alırım cok ıstedıgım bır arac motoru ozellıkle 2zzde olunca cok cezbediyor yerımde kım olsa aynı seyı yapardı dıye dusunuyorum :)
stock celica 2zz ile k20 rsx artık full bolt ons yazmıslar acura ıcın neler vardır bılmıyorum b serısının hıc sansı varmı aynı parcalarla 2zz karsısında ?
bence bu amerikanyalıların değil de keiichi ustanın kullandığı araçlara bakmak lazım,
bakınız ; Celica C-One 1.8 200hp vs Orido Integra 2.0 210hp
Keichii Celica C-One 1.8 200hp vs Orido Integra 2.0 210hp - YouTube
b16 nın yok ama adam akıllı bi dc2 yani b18c, celicayı da corollayı da haşat eder bence :) mr-s 2zz olursa b22 gelsin ama :D
subjektif olmanın gereği yok objektif yaklaşmak lazım olaya bence :) konu başındaki videolar pek kıstas olacak gibi görünmüyor bana..
DC2 alayınıza kafa atar... hadi bye...