İzmir Roll Gecesi ( Tsi cupra , Polo gti, Meriva opc, E36 3.28, turbo yaris )
Öncelikle gelen herkezin ayağına sağlık.
Davet edildik gittik bizde makarasına güzel denemeler oldu stres attık geldik.
Tsi ların specleri hakkında pek bilgim yok arkadaşlar kendileri yazar eksik yazıdıgım yerleri. Db cupra benim arkadasımdı onun tam biliyorum herşeyini sadece.
Db cupra specler : dp,dv,filtr,egsoz
Ar polo gti :dv, filtre ve orta susturucu iptali
Meriva opc : dp, egsoz
Gri cupra ve diğer beyaz polo gti'ın speclerini bilmiyorum stock lar sanırım .
E36 da 3.20 den 3.28 e çevrilme sanırım , Turbo yaris de ayrı bi çılgın zaten yazmaya gerek yok :D Yanlış yazdıysam arkadaşlar düzeltsin lütfen seviyeli güzel bi ortamda makarasına stres attık .
Arçların hepsine kocaman maşallahh.
Güzel denemeler olmuş,aynı speclerde Cupra'nın Gti'ı bu kadar geçmesi şaşırtıcı :)
09-01-2014, 01:00
levent
Maşallah hepsine teker teker,
Yaris çok fena geçen hafta tadına baktık :)
09-01-2014, 05:36
speed_emre
polo stock arkadaslar yay bıle yok. herkese cok tskler guzel geceydi. bu arada ar polo gtıdakı abımız ılk defa rolling yapıyor. Kırmadı bızı sağolsun geldi. vitesler hep 7000 de kendısı attı araba. masallah merıva cok ıyı gıdıyor :)
09-01-2014, 07:38
HaLuK-35
Aracların hepsine maasallah,dun gece bende ordaydım canlı canlı izleme fırsatım oldu ve cok keyif aldım,seviyorum boyle temiz sorunsuz eglenceli roll gecelerini :D Kendi yorumumu katacak olursam butun aracların kondisyonu yerindeydi benim izlenimlerime göre,enginin db cuprası hani derler ya bazıları doğuştan sanslı olur diye o sekilde ,cunku kendi muadili ne kadar tsi la denediyse hepsini gecti, maasallah diyorum ayrıca,ve meriva opc bana göre dun kendi tarihini yeniden yazdı,o kadar agır bi arac olması ve buyuk jantlarla ve uzerinde dp ve egsoz dısında hiç bi mod olmadan 3,28 veya polo gti vs tarzı araclarla bu sekilde yuruyebilmesi beni hem sasırttı hem sevindirdi,kazasız belasız denemeler herkese :)
09-01-2014, 07:59
Görkem
tüm araçlara maaşallah,değişik araçların birbirleriyle denemeleri zevkli oluyor,
özellikle meriva opc gidişini merak ettiğimiz araçlardandı,ağırlığına göre güzel gitmiş ;) .
09-01-2014, 08:05
mert1612
güzel geceydi :) tüm araçlara maşallah
09-01-2014, 08:08
GokhanG
araçlara maşallah,
bir aile babası olarak merivaya acil yazılım yapılması gerektiğini düşünüyorum :) bugün geçildiklerini yazılımdan sonra geçebileceği inanıyorum yada inanmak istiyorum :)
halukkk insan haber verir len gelırdık bızde maşallah ıyı denemeler olmus cuma aksamı gelcekmısnız
09-01-2014, 08:16
mert1612
engin abinin cupranın cidden maşallahı var fena gidiyor :)
09-01-2014, 08:24
taytay
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
polo stock arkadaslar yay bıle yok. herkese cok tskler guzel geceydi. bu arada ar polo gtıdakı abımız ılk defa rolling yapıyor. Kırmadı bızı sağolsun geldi. vitesler hep 7000 de kendısı attı araba. masallah merıva cok ıyı gıdıyor :)
Valla ilk gelen polo gti sahibi arkadaş bana bunları söyledi 2 tane polo gti vardı hangisinde ne var tam emin değilim bu arada dsg yi kullanmak bu kadar zormu yaw engin hiç yabancılık çekmedi aldıgı gündne beri koşturuo ilk aldıgı zaman ilk denemesini vtecle yapmıştık gayet de güzel gidiyordu hiç alışmadan şuanki hali ile bi fark yok :)) . Benim aracımdada yay yok mesela :D 1500 kusur kg :D maksat eğlenmekti stres attık zaten güzel oldu :icon_tup:
Engin maşallah kanka cupran çok çok iyi yürüyor her zaman söylüyorum sana bu farklı gidior diye Allah kaza bela vermesin .
Yaris çok tatlı maşallah çok hoşumuza gitti çok eğlenceli olmuşş.
Dayıcım güzel yorumların için çok teşekkür ederim :D aile spec denedik geldik istesek çok daha ileriye götürücez ama nasip kısmet buna kıymak istemiyoruz yoksa neler olucagını tahmin edebiliyorum :D güzel geceydi..
Yorum yapan herkeze tşkkr ederim.
09-01-2014, 08:25
honour35
güzel geceydi. sıkıntısız, fileto tarzında bi gece oldu, herkes aracını görmüş oldu. ekibin çoğunluğu zaten tanıdığımız insanlardı, hoş sohbet ettik. her araca ayrıca maşallah.
09-01-2014, 08:31
CeM öZeR
Maşallah çok güzel denemiş ve belliki eğlenmişsiniz. Allah kaza bela vermesin. Db plaka olan cupra makyajlı yeni kasa mı stoplardan öyle gibi geldi ama ? Eğer öyleyse onun tam eşit speclerinde gti'la denendi mi onu tam anlayamadım. Denenirse sonuç tam olarak ne oluyor acaba :) Bide orta susturucu iptali olan gti ortayı geri taksın derim. 1-2 boy kayıp yaşatır...
09-01-2014, 08:46
Orçun Dikayak
Yaris çok tatlı maşallah sanayide bir kaç defa denk geldim.Zaten Meriva kilosuna ve aerosuna göre çok iyi iş çıkarmış maşallah araca farklı olmak güzel olsa gerek :) Polo GTI'da sanırım pilotaj sorunu var zamanla toparlanır diye düşünüyorum ilk roll denemesi olduğuna göre gayet normal durum.DB'ye de maşallah deriz başka bişey demek düşmez :)
09-01-2014, 08:46
mert1612
Alıntı:
taytay Nickli Üyeden Alıntı
Valla ilk gelen polo gti sahibi arkadaş bana bunları söyledi 2 tane polo gti vardı hangisinde ne var tam emin değilim bu arada dsg yi kullanmak bu kadar zormu yaw engin hiç yabancılık çekmedi aldıgı gündne beri koşturuo ilk aldıgı zaman ilk denemesini vtecle yapmıştık gayet de güzel gidiyordu hiç alışmadan şuanki hali ile bi fark yok :)) .
katılıyorum dsg li araba kullanmak o kadarda zor değildir heralde :D ;)
09-01-2014, 08:48
Harunde
deneyen araçların hepsine kocaman maşallah... yaris nekadar güzel gidiyor valla süper.
engin cupra zaten doğuştan giderli ee birde engin olunca kocaman maşallah çok iyi gidiyor.
tafo sonunda aile arabasını çıkarmış. maşallah kardeşim o kadar ağırlığa rağmen çok güzel yürümüş... polo ile güzel gitmişsin kardeşim...
not... engin tafo size göre çok güzel bir araba var elimde :) yazmadan geçemiyeceğim...
09-01-2014, 08:49
CRX
Maaşallah tüm araçlara, Allah kaza bela vermesin :)
09-01-2014, 08:57
Umut melek
Maşallah allah kaza bela vermesin araçların hepsine güzel denemeler olmuş zaten en önemlisi de muhabbet sohbet makara ortamlarında olması hepsine 41,5 kere maşallah diyorum
09-01-2014, 09:02
cenk_35
Maşallah deneyen araçlara. Cupraya dicek yok zaten ;)
Meriva zaten ayrı bi cins :D Her zaman olduğu gibi beni gene şaşırttı :D
Yaris ayrı bi tatlı :)
Güzel zevkli denemeler oldu. Herkezin ayağına saglık :icon_tup::icon_tup:
Not: Polo zaten DSG. Bilmedğimden soruyrm. Normalde kaç da vites atması gerekiyor?
09-01-2014, 09:12
GokHan35
Alıntı:
cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı
Yaris ayrı bi tatlı :) Maşallah araçlara.
Not: Polo zaten DSG. Bilmedğimden soruyrm. Normalde kaç da vites atması gerekiyor?
cenk arkadaşım ''BLP'' ile denemek istıyodum bende fakat kıstıramadm seni en kısa zamanda denemek isterim ama tamamen dostane olsun :)
09-01-2014, 09:13
ahk
değişik denemeler olmuş polo daha iyi yürür diye beklerdim.
Burası karşıyaka tarafıysa gece ilerleyen saatlerde çiğ yağıyor asfalta dikkat edin.
09-01-2014, 09:16
sercanavcı
maşallah izmirimizin giderli araçlarına :) yaris ne öyle yaa maşallahhh çok şirin :)
09-01-2014, 09:16
taytay
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
tüm araçlara maaşallah,değişik araçların birbirleriyle denemeleri zevkli oluyor,
özellikle meriva opc gidişini merak ettiğimiz araçlardandı,ağırlığına göre güzel gitmiş ;) .
Tşkkr ederim çok soran merak eden oluyordu merivanın gidişini zaten bi örnek olsun buda :)
Alıntı:
GokhanG Nickli Üyeden Alıntı
araçlara maşallah,
bir aile babası olarak merivaya acil yazılım yapılması gerektiğini düşünüyorum :) bugün geçildiklerini yazılımdan sonra geçebileceği inanıyorum yada inanmak istiyorum :)
Tşkkr ederim , yazılım yapsak baya bi değşiceginin farkındayım nasip bakalım :) Farklı bireyler yapıp en son yazlılmla daha hard bişiy de yapabilirim yada böyle kalırr hiç belli değil :))
Alıntı:
mert1612 Nickli Üyeden Alıntı
katılıyorum dsg li araba kullanmak o kadarda zor değildir heralde :D ;)
Valla bende anlamadım :D Sen aynı Berkaya benziyorsun yaw o sandım seni valla arabadan inince :))
Alıntı:
Harunde Nickli Üyeden Alıntı
deneyen araçların hepsine kocaman maşallah... yaris nekadar güzel gidiyor valla süper.
engin cupra zaten doğuştan giderli ee birde engin olunca kocaman maşallah çok iyi gidiyor.
tafo sonunda aile arabasını çıkarmış. maşallah kardeşim o kadar ağırlığa rağmen çok güzel yürümüş... polo ile güzel gitmişsin kardeşim...
not... engin tafo size göre çok güzel bir araba var elimde :) yazmadan geçemiyeceğim...
İzmire sen gel kardeşim sanada bi organizasyon yaparız alevli dumanlı :p
Alıntı:
cenk_35 Nickli Üyeden Alıntı
Yaris ayrı bi tatlı :) Maşallah araçlara.
haha gecenin yıldızı Blp olumm :D bırak şimdi dsg yi falan rocco manuel :cool:
09-01-2014, 09:18
GokHan35
Tay tay maşallah tosuna ne güzel gıdıyo öyle :) bütün araçlara maşallah kazasız belasız...
09-01-2014, 09:20
taytay
Alıntı:
ahk Nickli Üyeden Alıntı
değişik denemeler olmuş polo daha iyi yürür diye beklerdim.
Burası karşıyaka tarafıysa gece ilerleyen saatlerde çiğ yağıyor asfalta dikkat edin.
Sasalıda bastık çok fazla çiğ yoktu fazla geç saate kalmadık zaten tşkkrler.
09-01-2014, 09:25
SDR_07
maşşallah keyifli olmuş böyle güzel denemeler görünce insan tekrar polo yapası geliyor
09-01-2014, 09:30
ahk
Alıntı:
Sasalıda bastık çok fazla çiğ yoktu fazla geç saate kalmadık zaten tşkkrler.
fazla video koymayın herkes o tarafa gelmesin deneme cenneti. :D Arabanda şaka makinesi hiç kimse öyle bir arabadan böyle bir performans beklemez.
E36 328 benim aracla denemek için hüseyin'i arayan arkadaş mı?
09-01-2014, 09:35
taytay
Alıntı:
ahk Nickli Üyeden Alıntı
fazla video koymayın herkes o tarafa gelmesin deneme cenneti. :D Arabanda şaka makinesi hiç kimse öyle bir arabadan böyle bir performans beklemez.
E36 328 benim aracla denemek için hüseyin'i arayan arkadaş mı?
Valla en güzel deneme yeri sasalı açıkcası cuma günleri çiftede araba denemek beni sarmıyor otobana 50 araba çıkılıyor deneme yapıcak arabadan fazla yancılar oluyor. En güzeli hafta içi böyle anlaşıp denemek .
Arabam hakkındaki yorumun için tşkkr ederim evet çok şaşıran oluyor özellikle trafikte çok eğlenceli :D
Muhtemelen seninle denemek isteyen e36 bu arkadaştır kendisi de yazar zaten.
Cupra 2013 ise normal sonuc daha hizlilar polo'lardan.
Deneyen tum araclara nazar degmesin ..
09-01-2014, 09:36
Cglrgncl
masallah araclara hepsi cok iyidi , opc beni cok sasirtti onca kilosuna rağmen cok iyi yurudu yaris projesi cok keyifli cok eglenceli bi proje olmus masallah emegine saglik mert, engin abi dun masallahin vardi cupramizda efsanedi :)
09-01-2014, 09:37
ahmet_xy
Alıntı:
guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı
bu bilgiyi nerden öğrendiniz? denemelerden mi?
09-01-2014, 09:38
taytay
Db Cupra 2013 arkadaşlar bu arada. Gri olan da 2013
09-01-2014, 09:40
guwen_ar
Alıntı:
ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı
bu bilgiyi nerden öğrendiniz? denemelerden mi?
Aynen abi.
Hem denedik gorduk hemde yazilim ve sanziman farki var 2013 cupra larda.
Deneyen tum araclara nazar degmesin ..
Tşkkr ederim evet biraz değişik ve eğlencelidir kendisi :)
Alıntı:
Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı
masallah araclara hepsi cok iyidi , opc beni cok sasirtti onca kilosuna rağmen cok iyi yurudu yaris projesi cok keyifli cok eglenceli bi proje olmus masallah emegine saglik mert, engin abi dun masallahin vardi cupramizda efsanedi :)
Çağlarım Allah razı olsun Cvk yıda dekor yaptık :D
09-01-2014, 09:42
ahk
Alıntı:
Db Cupra 2013 arkadaşlar bu arada. Gri olan da 2013
gri olan 07 plaka mı?
09-01-2014, 09:48
ggtoker
maşallah araçlara...
09-01-2014, 09:50
engin vti
Arkadaşlar ben DB Cupranın sahibiyim tüm araçlara maşallah diyorum güzel geceydi benim aracım 2013 model aynı speclerdeki polo Gti lerle denedim hem stockken hemde şimdi hepsinde öndeydim sebebi hem hafiflik hem airodinamik sanzuman oranlarıda iyileştirme yapmış seat çok başarılı :) herkese teşekkür ederim. Dün yine
Mahcup etmedi cupram beni :) bu arada Opc gercekten çok keyifli dün izmirin gözdesi Cvk da oradaydı ona rakip olmadığı için keyifle izlemekle yetindi herkese tekrar teşekkür ederim yarise emeklerinden dolayı tebrik ederim diğer araçlarada maşallah diyorum
09-01-2014, 09:52
taytay
Alıntı:
ahk Nickli Üyeden Alıntı
gri olan 07 plaka mı?
Aynen 07 plaka.
09-01-2014, 09:56
shumi
tüm araçlara maşallah,güzel zaman geçirmişsiniz :)
enginim db ye maşallah...arabasıda kendi gibi mert kardeşim :)