-
4.Ağustosta drag pistimizin asfaltı dökülüyor...
-
pistin uzunlugu projenin teknik cizimi falan??
-
-
-
-
uzunluk 400mt... Bu arada pist konyada...
-
pist 400metre uzunlugundamı yoksa asfalt 400m mi olucak? çünkü pistin 400mt olması yarış mesafesinin yine kısa olucagını gösterir.
-
asfaltı fln güzel olur işallah bu kadar emek harcanmış oldumu tam olsun :) ilk başta dar gibi geldi ama problem olmaz herhalde
-
facebookta grup var ankaraya drag pisti istiyoruz diyen kac kisi var diye bunların hepsini toplasakta birseyler yapsak ?
-
oncelikle ellerinize saglik
konyada nerde acaba? yani hani istanbula veya ankaraya uzakligi acisindan soruyorum, bide alp1903un sordugu gibi pist uzunlugu derken, asfaltin uzunlugumu yoksa sadece ivmelenme kismi mi 400m? fren mesafesi icin rampa gordum sanki, bu bolum kac metre acaba?
-
4oo mt kalkışa müsait bir pist oluyor.... eni dar gibi gözüküyor ama yaklaşınca baya geniş...
-
Alıntı:
mody Nickli Üyeden Alıntı
oncelikle ellerinize saglik
konyada nerde acaba? yani hani istanbula veya ankaraya uzakligi acisindan soruyorum, bide alp1903un sordugu gibi pist uzunlugu derken, asfaltin uzunlugumu yoksa sadece ivmelenme kismi mi 400m? fren mesafesi icin rampa gordum sanki, bu bolum kac metre acaba?
konyada rampa yapmak zor ***** dümdüz... o yüzden rampa yok.. saraçoğlu diye bir mevki var o civarda.. ivmelenme 400
-
toplamda asfat mesafesi ne kadar olacak?
-
Hadi hayırlısı olsun ama kimseyi aydınlatamamışsınız.
400 metre zaten yarışın uzunluğu ondan sonra direk duvar yok yani dimi durmak için mesafesi kaç metre ?
-
anladigim kadari ile durma mesafeside dahil toplam asfalt 400m...
-
toplamda 950 metre diye biliyorum ben..
-
Alıntı:
PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı
toplamda 950 metre diye biliyorum ben..
eger oyleyse cok iyi :icon_tup:
-
"zunluğu 950m genışliği 17m ve 2 adet hem sagda hemde solda 4 er m likdönüş yolu vardır totalde 25m e enı vardır. pistimiz ayın 6sında faal duruma gecıcek olup 9-10 agustosta ılk motodrag yarısıyla sezona acılısını yapacagız''
genel bilgisi bu...
-
ellerınıze saglık muhtesem oluyor
-
iyimiş o zaman hadi hayırlısı olsun diyelim.
Şart şart burayada şart bi doğru düzgün PİST diyebileceğimiz bi yer
-
konyada saraçoğlu mevkiinde yapılıyor.9 ay önce honda elit motorda incelemiştim pistin taslağını.kesin 950mt olacak yarışlar 400mt yapılacak deniyordu.tribün ıvır zıvır ışıklandırma hepsi yapılacakmış.pek yapılacağına inanmamıştım.ama helal olsun hakketen yapıyorlarmış.istenilen bilgiye elit motordan ulaşılır diye tahmin ediyorum
-
super olmuş cok guzel, artık ciddi anlamda 400mt yarısa hazırlanmak lazım
-
Cok güzel haber.. Yapanları tebrik ederim..
-
ufak bilgi:
istanbul-konya=668km
ankara-konya=258km
izmir-konya=550km
(kgm'den alintidir)
-
çok güzel olmuş emeği geçenleri tebrik ederimm.. darısı Ankara'ya en kısa zamanda
-
keske ankarada da gorsek boyle projeler..
-
-
-
çok güzel bir haber.. inşallah kazasız beklasız uzun ömürlü olur..
asfaltından yzıda bahsedilmemiş ama sanırım dünya standartlarında kalitedilir ? Msupra'nın sarmadığı bir kalkış görmek istiyoruz.. :p
-
güzel haber
darısı ankaranın başına:D
-
hayırlı olsun konyalılara ozamn beton duwar sart bu arada ankaradayada yenı drag pıstı ıcın bende warım:)
-
Vatana millete hayırlı olsun, burda da sart artık birseyler :)
-
valla bunu yaptıranlarda motorcular.bizim sektörde daha çok para dönüyor daha çok şey yapılıyor ama neden bi pist yok anlamıyorum.adamlar yine düşünmüş geniş yapmışlar arabada yarışsın die.ki konuştuğuma göre canımız sıkılan bir akşam gidip cüzi fiyatlara zevki kalkış yapabilecekmişiz.zaman süre epey bişeyden bahsetti.inşallah dedikleri gibi olur
-
cok guzel bi proje hayırlı ugurlu olsun insallah bizde yaralamabiliriz kısmet olursa.turkiyede bu tarz seylere cok ihtiyac var ama malesef bole tek tuk cıkyo insallahankarada cok kısa zamanda bole bir yere sahip olur herkez rahat eder
-
Alıntı:
vtechasan Nickli Üyeden Alıntı
valla bunu yaptıranlarda motorcular.bizim sektörde daha çok para dönüyor daha çok şey yapılıyor ama neden bi pist yok anlamıyorum.adamlar yine düşünmüş geniş yapmışlar arabada yarışsın die.ki konuştuğuma göre canımız sıkılan bir akşam gidip cüzi fiyatlara zevki kalkış yapabilecekmişiz.zaman süre epey bişeyden bahsetti.inşallah dedikleri gibi olur
Federasyon izin vermez ona büyük ihtimalle..
-
Alıntı:
se®k@n Nickli Üyeden Alıntı
Federasyon izin vermez ona büyük ihtimalle..
otodrom'da oluyordu ama..
-
hayırlı olsun.
darısı bizimde başımıza.
-
nie vermesinki.pek prosedür nedir bilmiyorum ama sanmıyorum öyle izin falan gerekeceğini.konuştuğumda orayı sadece yarış için deil akşamları oturup muhabbet etmek çıkıp deneyip eğlenmek amacıyla yaptırıyorlar daha çok.zaten konyadan öyle profesyonel hazırlanıp yarış kovalayan az kişi var.daha çok amatör zevk için yapanlar var.şahsen bende gece bi vakit çıkıp yolda karanlıkta deneyeceğime gündüz olur akşam olur para verilir rahat rahat polis köpek korkusu olmadan herhangi bir zarardan kaçınarak denerim:)böyle bişeyde teşvik yaratır ayrıca
-
Girişimci ruh:)
süper ya insallah açılışa gelmek nasip olur.
-
bravo demekten başka bişey denemez galiba.akhisarıda motorcular yaptırmıştı.adamlar icraat yapıoyor.bizide sokarlar mı acaba piste VHT ile kaplancakmı bide?