https://www.facebook.com/photo.php?v=10151833951226403
34DC5674
yazık harbiden ya. az önce face de gördüm paylaşmak istedim
Printable View
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151833951226403
34DC5674
yazık harbiden ya. az önce face de gördüm paylaşmak istedim
serefsız baska bısı degıl
İnsan hayatı bu kadar ucuz işte bizim memlekette. . .
Kansız köpek.birde kaçmış.
Annesi kötü kadın .
EGM - Ihbar
icabına bakıyorlar şiakyet edelim
Allah bililr ya arabadan indirsen köpek gibi kuyruğunu kıstırır, kaçacak yer arar...
Kansiz serefsiz ....
bütün türkiye anasına sövuyor şimdi,haberlerede çıkar umarım,rahatlamıştır her emniyet şeridine girdiğinde her motorlu gördüğünde aklına gelir artık yakar bi sigara
34 DC 5674 plaka değilmi ?
ruhsat Mehmet akardere ve hasan aydın ortaklar adına yazmıs bı kac kısı yorumlarda
Nasıl bi cesaret var bu insanlarda motor görünce önüne arkasına geçmemeye dikkat ediyorm adam içinden geçmeye çalışmış
tırın kamyonun biride gelir onun agzına kırar tepesinden gecerde anlar azda olsa umarım. oc .
konu baslıgna plakayıda yazalım bence olurda kim bana sövüyo diye ararsa görsün
Binmeyin abi motora filan, yazik yani okuzun biri gelip caniniza mal olmasin. Bu memleketin isi degil motorsiklete binmek, aci ama gercek...
Motorcular kimbilir akşama kadar kaç tane hayvanla uğraşıyo , yazık .
hayvan oglu hayvan
şerefsizlik başka bir şey değil sırf ibneliğine yakın geçiyor allah korusun motorcunun dalgınlığna gelse biraz panik yapıp sağa sola kırsa adam pisi pisine kaza yapacak belki canından olcak o.ç'nin yüzünden...
siteye konuyu açmak için girdim zaten açmışsın sabah bende işe gelirken hayvanın biri ters yonden yola öyle bir kontrolsüz çıktı ki son anda durabildim arkasına bakmadı bile sorsam motor ufak görmedim diyecek
yolda görüp videoyu göstercen kafasını kaputa sokcan şerefsizin anca o işten anlar şerefsiz.
ihbar edemezmiyiz bunu adam öldürmeye kastetmekten
Sabah izledim facete agzima ne gelirse soylendim.cahil mi bu insanlar anlamdim ki
Yok arkadaşlar, bizim çekimlerimizle olmuyor. Böyle kaç tane görüntü, fotoğraf gönderdim Egm 155 ihbar sitesine, baktım bir gelişme yok, işlem yapılıyor mu yapımıyor mu diye sordum mail ile, gelen cevap : Sayın vatandaş; gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz ancak resmi ekipler haricindeki verileri işlem yapmak için kullanamamaktayız.
Yani diyor ki; sen de uğraşma, bizi de meşkul etme, bırak biz 10 ekip arabasıyla eksozu body kit i var diye civic çevirelim !
Bunlardan türkiyede daha çok var aynı olay başka şehirde başka bir motorcuya oldu adam bunlar yüzünden motoru bıraktı kansızlar yüzünden daha ediceğim çok laf varda banlanmaktan korkuyorum
Cahillikten, birseylerin farkinda olmadan Allah'a emanet yasamaktan baska birsey degil.
Numarasını sistemde göremiyorum maalesef...
http://i.hizliresim.com/eXXaZ0.png
Yapılan hareket şerefsizlik vede adilik adam motorundan düşse direkt cinayetden alırlardı bunu... motosiklet sürücüsü gereken yerlere gereken şikayetini yapmıştır zaten boşuna herkes kaskına go proyu laf olsun diye takmıyor...
ayrıca kardeşim senin yaptığında güzel birşey değil ;) milletin plakasından arattırıp milleti ifşa etmeler vs araç kullanıcı bilgilerini orta yerde dağıtmak felan senin iş ahlakın yok sanırım...
bende gideyim kanka olduğum muhtardan hepinizin tc kimliği ile hepinizin adresini telefonlarını burda ifşa edeyim ne güzel olur değilmi... özel hayat diye bir şey var, şikayetin varsa gidersin mahkeme veya karakol yoluyla gerekeni yaparsın... hemende herkes asıp kesme moduna linç etmeye hazır adamı... kusura bakmayında sizinde Audi kullanıcısından farkınız yok...
Asıl Böyle şerefsizi ifşa etmeyenin ahlakını sorgulamak lazım.
Tumucin konuyu okumadın galiba egm ye yapılan ihbara gelen cevap var konuda.
Evrilme ve gelisimin ugramadigi bir ulke de yasiyoruz...embriyoda kalsaymis keske organik cocugu
Yazın E5 de motorum ile seyahat ederken adam harfiyat kamyonunu bilerek ve isteyerek resmen üstüme sürdü gazı açıp kaçmasam muhtemelen ezilecektim. Artık şaşırmıyorum sadece bu ve benzeri konularda ülkemin sistemlerinin ne kadar aciz kaldığını görüp üzülüyorum.
totoş desek ayıp olur mu?
bu lavuğun yaptığıı gerçekten tam bi şerefsizliktirr
fakat ülkemizdeki BAZI motor sürücüleride melek diil
neredeyse duran trafikte sağınızdan solunuzdan nerdeyse arabya sürterek geçen mübarekleride hoşça anıyoruzz
İnşallah aynı hareketi tır veya otobüs bu ibneye yapar ebesinin ... nı görür karaktersiz:(
Napıyo ? Biri anlatıversin de bende söveyim... İşyerinden face e giremiyorum
A4u kullanani dogusa havale ediyorum
Doğuş Reis - YouTube
vay be nasıl bi gaddar adammış motor sürücüsü sakin olamasa ani bişey yapsa muhtemelen kaza yapıcak bununda farkında ama umurunda değil insanlıktan nasibini alamamış cahil
Allahtan şu trafikte bazı şeylere önem veren insanlar var bizim gibiler olmasa eyvah eyvah