Denemeler dosthane yapılmıştır polo'nun dewrinde basılmıştır uzunda zz ies farkı açıyor yorumlar seviyeli olsun lütfen herkeze iyi seyirler!!:icon_tup:
Printable View
Denemeler dosthane yapılmıştır polo'nun dewrinde basılmıştır uzunda zz ies farkı açıyor yorumlar seviyeli olsun lütfen herkeze iyi seyirler!!:icon_tup:
ZZ formunda Maşallah
Link bekliyoruz.
beyler plaka yanlışş olmuşş HD polo gtı cansın arkadasımızın aracı
Maşallah deneyen araçlara, gti cansın aracımı ?
Maşallah Ertuğrul abi ZZ formunda , lastiğine taş değmesin .
Keyifli denemler oldu.
Fakat deneme sonrasi atasehirde arkadaslar kafa kafaya gittigini falan soluyolardi muhabete dahil olmak istemedim video koyulmasi en azindan kafadaki soru isaretlerini kaldirmis oldu :icon_tup:
Zz turbo ile bir butunsun ertugrul abicm ;)
Deneyen araclara nazar degmesin ..
Maşallah araçlara zz çok hızlanmıs ilk burgazda görmüstüm hd polo ile denerkende izledim catara patara gidiyodu :) tekrar maşallah nazar degmesin.
Oww yeeaah :D
Son denediğimiz benim devrimdi. Diğerleri senin devrin :D
Araban çok fena gidiyor hacı :D
300den fazla sana söyleyeyim :)
Dyno sonucunu 1.1 ile çarp :)
Pm ledim teli ;)
Civic cigerli gitmis :) masallah araclara :)
bende 60km basılan video var ama sağ tarafımda kalmışsın :D
aynen öyle maksat eglenmek serkan abi aracılığı ile ataşehir tarafında bikaç dost daha edindik :D
zz TurBO civic 60-240 - YouTube
Cansın difizörü sök bana sat 300 liraya 3 boy daha hızlanırsın kanka :D Maşallah iki aracada.
maşallah ikisinede, cansın speclerin nedir?
maşallah zz her zamanki gibi güzel gitmiş sonuç normal zaten zz zorlanmaz ;)
Maşallah iki aracada cansın poloyu zaten bılıyoruz civic hızlıymıs
Erto yawru zz yine formunda maşallah d16 turbo na :) :) poloyada kocaman maşallah güzel yürümüş kazasız belasız gazlamalar herkese :icon_tup:
maşallah ikisine de
cıvıc guzel gıtmıs ıkı aracada masallah :)
Maşallah güzel deneme olmuş
Masallah 2 aracada hd polo zaten cok basarili gayet biliniyo yani :D ertugrul abi zz gercekten bencede 300 den fazla canli canlida sahit olmus biri olarak zz hakkaten cok hizli:) masallah kazasiz belasiz:)
çok saol kardeşm teşşekkür ederim
benim arabamın 300hp oldugunu kim söyledi size bilmiyorum ama zz ies 301hp:D
http://i58.tinypic.com/24fwv0x.jpg
maasallah 2 aracada
ies formunda soluksuz kosuyor maasallah
Erturul corluda roll var koş atasehirde var koş beylikdüzünde var koş kardesim bi kerede geri yap bee ZZ'de bu yakısırdı masallah..
Ertuğtul maşallah sana ve ZZ ye Allah nazarldan saklasın ;)
maşşallah iki araçta çok güzel gidiyor hd poloda çok güzel gidiyor :)