ford c max aracıma en mükemmel mid-tiz düşünüyorum kapılara fiyatı 0 ve 2-3 bin tl olsun piyango vurdu :) günümüz şartlarında en iyi 3 seriyi yazarsanız sevinirim 2 çift alınacak
Printable View
ford c max aracıma en mükemmel mid-tiz düşünüyorum kapılara fiyatı 0 ve 2-3 bin tl olsun piyango vurdu :) günümüz şartlarında en iyi 3 seriyi yazarsanız sevinirim 2 çift alınacak
yok o kadar mükemmel olmasın 0 ve 2-3 bin arası olursa sevinirim :D ve türkiyede olursa daha güzel olur. yazımı düzelttim
yok abi :D o kadar olmasın iyi ki hazırlamamışsın hık diye gidecektim :D
şu çok ucuz ama sese bakarmısınız
ürün bu
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...49408481/detay
videosu
https://www.youtube.com/watch?v=FN06CIylvyI
focal 165 k3 olabilir yada k2 power :)
dls nin de midleri çok iyidir. 1300-2000 tl arası alacağınız bi dls çok iyi ses verir.
Ancak tam verim almak için anfi+teyp+izalasyon(olmassa olmaz) ve iyi kablolama olmalıdır.
Aslında bu işin son noktası sq sistem ama oda bi araba parasına yapılıyor :)
1000-1500 tl aralığındaki çoğu sistemi denedik,hepsi hemen hemen aynı. Markaya çok takılmayın bence,izolasyon ve kablolama sistemine takılın :)
bende focal diyorum bütceniz içindeki serilere bakabilirsiniz içinden seçtiğiniz birkaç modelide dinleyip alabilirsiniz
orjin sony teyple idare eder bir veri alabılırmıyım peki
2 takım 3-3500 olabilir tek takım basit kaçar
Focal yada dls öneririm
birde güzel amfi dls yada helix seçim yapabilirsiniz.
ama izolasyon amfi kablolar ve 2 takım mid set için 3bin tl düşük bir bütçe :)
Pioneer'ın prs serisi midlerini al ve sonsuza kadar arkana bakma. :)
bir sorum olacak tekrarlayayım sorumu sony müzik sistemi var fabrika çıkışlı üstünde çok kötü bir durum olur mu yoksa idare eder mi
Bahsettiğın aralıktaki ürünleri amfi kullanmadan OEM ana ünitelerle sürmeye çalışırsan parana yazık edersin.
Kenwood ya da Alpine bir ana ünite,kaliteli kabloları ile kaliteli ses alırsın.
ana ünitenin değişmesi gerektiğini biliyorum ama kalkıp ta bu arabaya pioner veya alpine takamam ki nereye takacaz :) ön göğüs olduğu gibi fonksiyon kaynıyor
cevirici takip orj sony kullanicaksan bosa ugrasma. mondeoda ugrastim orj teyple tesisat olmaz. amfi cikisli bi teyp al guzel kablolamayla ugrastigina deysin bari
yatar o zaman bizim iş
2013 ford cmax in orjinal teybinin arkadan anfi çıkışı yokmu.. kesin vardır.. 2013 model aracın teybinde anfi çıkışı olmazmı..
Focal krx3 kullanıyorum ama ;( ana üniteyle kullanıyorum goldmaster gibi çalıyor ;)
Focal in herhangi bir komponent takimi + bakır kablo + wurth izolasyon ;)
vaziyet ana ünüte orjin olunca tamamen sıkıntı biliyorum ama orjinal teyp sony olunca acaba etki edermi diye düşündüm
Dls ve tarantula ların (soundstream) üst serilerini cvl modelleri var kesinlikle bak crosorvırları bile ben buyum diyor...
orjinale bağlama diyorlar üstad yoksa dls ve focal tarzı düşünüyordum
bence kulakdan dolma hareket etmeyin.. girin bir tesisatçıya söksün baksın arkasına teybi çıkartıp arkasına bakıp geri takması 5 dakkasını almaz siz bile yaparsınız. yanda tırnakları falan vardır yada bir tesisatçıya gidin iki dakka bakı versin para alıcak değilya bir bakmaya..
en azından emin olursunuz.. nette böyle basit ibr şeyi araştırmaya gerek bile yok..
en azından emin olursunuz yoksa zaten hiç girme tesisat işine.. yada aracın için orjinal aracının beyniyle entegre çalışan oem bir ana ünite al öyle devam et projene..
illa da çıtırdan bir şey olsun dersen stock sistemden biraz tatlı ve güçlü versin çeviri yaptırırsın arkada anfi çıkışı yoksa çeviriciyi anfiye bağlatırsın fazlada abartı olmayan infinity tarzı orta kalite bir mid takımı alır hem ucuz hemde stock sistemden çok daha kaliteli güzel bir ses yakalarsın.
İyi bi tesisatciya git ben uzun süre cevirici ile kullandim.
Söylendiği kadar gerek yok masraf yapma denicek kadar da kötü değil ki benim punto 2004 model 30 liralik cevirici ile gayet iyi bi şekilde çaliyordu dls midler vardi sonra da kicker taktim.
Bence bi git konuş 2 takim mid biraz da kaliteli bi cevirici ile tatmin edici sesler alirsin.
Daha önce çeviricile polo aracıma buffer bağlamıştım oem teybe çok güzel olmuştu ama kaliteli mid-tiz denememiştim merak ediyorum o yüzden.
söktüreyimde iyice baktım nerden sökecek onu bile merak ediyorum inanın :) anlarım az çok kuzenim oto elektirikçi bir baktırayım olmazsa