-
Sarı Bravo HGT | 37 NZ 977
-
Büyükşehirler dışında da böyle araçların varlığı bilmel çok güzel.
Maşallahı var İtalyanın ;)
-
Maşallah kazasız belasız sarı :)
-
çok güzel maşallah.
hep ilgi duymuşumdur sarı hgt'lere :)
-
Aşkın kardeşim teşekkürler konuyu açtığın için
böyle temizlikteki arabalar bazen bazi hayelleri erteletebiliyor :)Temiz araba oldumu biliyorsun dayanamıyorum şimdilik böyle idare et gönlümüzdeki aslan belli alıcaz onuda merak etme :)
-
Rengi guzelmis kazasiz belasiz :)
-
-
Maşallah nazar değmesin birde marea farlar olsa süper olurmuş
-
Aracınız çok temiz duruyoz kazasız belasız sürüşler
-
-
Maşallah aracınıza çok diri görünüyor. Sarı renge bitiyorum :)
-
Alıntı:
individual Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah nazar değmesin birde marea farlar olsa süper olurmuş
Marea aracında var vakit bulupta mercek farları geciremedim oda olucak zamanla inşallah ıyi dileklerinizden dolayı tesekkur ederim
-
Marea farlar geliyor yakinda mercekli Orjinal :)
-
Maşallah Çok Temiz Sarı Renk Ayrı Yakışmış
-
hep hayran oldugum bı araba fakat bı turlu cesaret edıp alamadım masallah kazasız belasız
-
Maşallah çok temiz ve hep öyle kalması dileği ile iyi günlerde kullanın :)
-
maşallah gerek rengi olsun gerek temizliği olsun 10 üzerinden 11 duruyor maşallah :)
-
Cok guzel duruyor bu arac sirf sesi icin bile alinir renk falan tartismasiz.
Nazar degmesin kazasiz belasiz ins.
-
Sesi gerçekten mukemmel bence hgtlerin iyi bi egsoz seçimiyle :) 5 tokmagin sesi ayri valla.bence temizi bulununca cesaret edilebilir..daha oncede vardi hgt ankaraya satilan vın plakali sari :icon_tup:
-
Alıntı:
skyhigh Nickli Üyeden Alıntı
hep hayran oldugum bı araba fakat bı turlu cesaret edıp alamadım masallah kazasız belasız
Gerçekten başka hgt olsa bu kadar cesaretli binemezdim arabanın eveliyatını bildiğim için gönül rahatlığıyla biniyorum düzgün bir hgt bulursan 3e 5e bakma al derim çok keyifli ve konforlu bir kullanışı var
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim .
Elimizden geldiğince orjinalliği korunarak binilecektir.
-
HGT her zaman çok keyifli ve özel bi araba olarak kalcak benim için,5 sene kullandım,,Vın ı da çok yakın abime gelip biz almıştık,,,bu arabada şevketin heralde yoksa siz mi aldınız ondan ?
-
maşallah kazasız belasız bu kdr temiz hgt olduğunu görmek güzel bu araçlarda yavaş yavaş tükeniyor...
-
-
Bircok araba kullandim fakat hgt nin bambaska bendeki yeri kazasiz belasiz .....
-
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
HGT her zaman çok keyifli ve özel bi araba olarak kalcak benim için,5 sene kullandım,,Vın ı da çok yakın abime gelip biz almıştık,,,bu arabada şevketin heralde yoksa siz mi aldınız ondan ?
Evet sevket abiden alindi :)
-
Çok güzel duruyor, Maşallah.
-
Sevket camcinin araciydi massalahi var eski 34 AR.... kazasiz belasiz kullanin ins...
-
Maşallah, çok canlı duruyor.
-
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
Doğrudur sevketin eski arabası diyelim artık bende bir hondaci olarak temiz araba oldumu gözüm görmüyor sevketle cok eski bir dostluğumuz vardır vın ida Ankaraya biz sattık kuzendeydi
-
Alıntı:
muratburunce Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız bu kdr temiz hgt olduğunu görmek güzel bu araçlarda yavaş yavaş tükeniyor...
İyi dileklerinden dolayı teşekkürler kardeşim
-
Sahip olmak istediğim bir araç gerçekten. Kazasız belasız kullanın. Bende iş bilmeyen ustalar yüzünden sanırım hiç sahip olmayacağım.
-
İlk çıktığında da çok hoşuma gitmişti, şimdi de görsem döner bakarım bu arabaya:)
maaşallah kazasız belasız inş
-
Alıntı:
c20let Nickli Üyeden Alıntı
Sahip olmak istediğim bir araç gerçekten. Kazasız belasız kullanın. Bende iş bilmeyen ustalar yüzünden sanırım hiç sahip olmayacağım.
Rabbim gönlüne göre versin kardeşim inşallah
-
çok temiz görünüyor, maşallah
-
Maşallah allah kaza bela vermesin toprak plakasını görmek iyi oldu :) hele ki böyle bir arabada görmek ayrı bir mutlu etti beni
-
Maşallah boncuk mübarek,
1 tanede feriköy civarı vardı sanırım yanlışmı hatırlıyorum Süslü?
bu araç o değil ama galiba. :beuj:
Kazasız belasız kullanasınız cidden kalem gibi :)
-
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah boncuk mübarek,
1 tanede feriköy civarı vardı sanırım yanlışmı hatırlıyorum Süslü?
bu araç o değil ama galiba. :beuj:
Kazasız belasız kullanasınız cidden kalem gibi :)
Çok teşekkür ederim.
Kastamonuyu biyerlere getirebilirsek ne mutlu :)
Önümüzdeki ay fitre yay birde mercek far yaptık mı iş tamam :)
-
araç gerçekten iyi duruyor maşallah, jantlarına hastayımdır bunların hem hafif hemde sağlam. kullanmıştım bi arabamda :D
-
Alıntı:
muratburunce Nickli Üyeden Alıntı
Elimizden geldiğince muhafaza etmeye çalışıyoruz kardeşim.
-
aracın sahibi sizsiniz sanırım okulun önüne vti geliyordu okuldan tanıdık vardı sanırım o zamanlar orda lisede okuyordum aytaç eruz da
Kastamonuda hgt den anlayacak usta yok daha doğrusu USTA yok ama çok temiz gerçekten maşallah :) kazasız belasız