tigrakaan Nickli Üyeden Alıntı
bundan 2 sene once megane f7r ı olan bı abımız astra ıle denemek ıstıyordu ve kesın gecerım gıbı tabırler kullanıyordu bende bıldıgım bı 94 model astra gsı ıle tanıstırıp yurumelerınde aracı olmustum ,f7r astra yı cok farklı gecmıstı ,ısın tuhafı onlar roll yaparken bende arkalarından basıyordum ızlemek ıcın astra yı bende cok farklı gecmıstım ve f7r nın ruzgar tunelınde 220 km ye kadar tamponundan ayrılmamıs yanına kadar sokulabılmıstım ( f7r da bır kısı fazla vardı ) sonra hemen oooo f7r astra gectı yedı deldı gıbı tabırler havada ucustu , bıkac ay sonra yakın bı arkadasım astra gsı aldı 96 model ama sfı tamamen standart , astrada 3 kısı varken ben tek basıma denedım onunla ve saglıklı astra nasıl gıder gormus oldum ne kısa ne uzun ruzgarına bıle gıremedım kı benım arabamda kendı capında yuruyen standart bı araba . aynı gece astra yı yıne cok yakın bı arkadasımın bı saxo vts sı ıle denedık kı saxoda akranlarına gore cıddı ıyı yuruyen bı saxo ıdı ve stadart dıılıdı saxodada 3 kısı astrada 3 kısı varken gazlandı 2 de 3 de her suratte ama saxo kısada 3 -5 boy arkada kaldı uzundada baya gerıde kaldı ,ama dıer yurumeyen astra ıle denenseydı astra kaybolurdu .
cok arabam yuruyor dıen astra lı arkadasım var ben onları tıgrayla gecınce yıkılan arabalarının yurumedıgınden haberı olmayan , cokta tanıdıgım her hafta denedıgm 106 saxo var arabam standart dıyıp motorunda neler saklayan bu ısler hep boyle arkadaslar sızde bılıyorsunuz :)
ben tamamen standart bı saxo 106 nın astrayı dragta ıkıncı vıtesın sonlarına kadar zorlayacagı kanaatındeyım ama 2 de rollıng yada 3 te roollıngde astra hıc zorlanmaz duzgun bı sfı astra normal yol sartlarında soluksuz 250 + goruyor .
yanı arkadaslar hıc bı araba bır olmuyor ben arabam stadartken dynoya soktum 102 hp ye 145 nm verdı bende sonra baska bı tıgrayı soktuk oda 106 hp ye 140 nm verdı ama denedıgımızde hıc zorlanmadan gecebılılıyordum , nerdeyse her hafta kendı arkadaslarımz arasında nesesıne arabalarımızı denıyoruz 106 olsun saxo olsn astra olsun ama hıc boyle kavga dovus kırıcı laflar olmuyor gecen gecer yanı ne var bunda ne gerek var kalp kırmaya duzenbazlık yapmaya ! bana katılacagınızı umuyorum arkadaslar .
bu arada bu cuma standart saxo ve standart gsı yurutup vıdeolarını sızınle paylasıcam saygılarla :icon_tup: