Lütfen rica edicem gereksiz luzumsuz yorumlarda kimse bulunmasın biz serhatla aynı garajın adamlarıyız zevkli deneme yaptık eğlendik döndük videoların hepsini eksiksiz koydum bütün denemeler mevcuttur
Opette 97 oktan yoktu 95 koyduk ve araç deli avans vurmaya başladı bana görede geriye düştü golf erdiyi ben davet ettim kırmamak adına birkezde onla bastım sonra gazlamayı bırakmak zorunda kaldık kimse kusura bakmasın suçlu opet 95 oktan :)
01-03-2014, 02:42
Bulut Y.
Maşallah BS Typer filanlı, sarı eğ de stok blok kafasına göre 10 numara 5 yıldıZ maşallah araçlara.
01-03-2014, 03:04
FaTlH
Maşallah her iki aracada. Aletler gergin ,her iki makinada hakkını vermiş yolda.Birde düzgün kalp kırmadan yorumlar yapılırsa tatından geçilmez bu videoların.
01-03-2014, 04:29
levent
Ben ciddi keyif aldım, ikisine de maşallah teker teker :)
Golf'e ayrı bi maşallah lazım, bir de dbn alınmalı ondan da derim..
01-03-2014, 04:49
Dou
Maşallah deneyen araçlara
Çekim çok iyiymiş teşekkürler.
01-03-2014, 05:46
y.güner
Her ikisinede maşallh vites atan bilekleriniz zeval görmesin
01-03-2014, 05:54
BAR22
iki aracada Maşallah güzel denemeler olmuş...
95 oktan olayı kötü olmuş
01-03-2014, 06:13
AEAlmas
Hersey e ragmen maşallah cok iyi olmus
01-03-2014, 06:43
XoR
Maşallah temiz denemeler olmuş ayağınıza sağlık :)
01-03-2014, 06:58
PiscocuK
araçlara maşallah vites geçişleri çok iyi olmuş
yanlız ufak bir eleştri yapıcam..fn2 yolda çok sabit duramamış gibi geldi bana..önüne araçmı çıkıyor yoksa direksiyon hakimiyetimi zayıf hemen hemen her denemede şeridinden çıkmış
01-03-2014, 07:33
@rd@
Alıntı:
PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
yanlız ufak bir eleştri yapıcam..fn2 yolda çok sabit duramamış gibi geldi bana..önüne araçmı çıkıyor yoksa direksiyon hakimiyetimi zayıf hemen hemen her denemede şeridinden çıkmış
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
Golf de maşallah ışınlanmış
Fn2 nın önüne baya tır çıkmış o yüzden şerit degıstırıyor ....
01-03-2014, 07:35
Erol
Mşllh deneyen
Araçlara
01-03-2014, 07:51
Okan D.
guzel bı akşam geçirmişsiniz iki aracasda maşallah gol 5ayrı bi maşallah hızlı dizel.
01-03-2014, 07:57
KA®ANLIK
Hey maşallah Golf e hayran kaldım...
adeta ışınlanmış...
FN2 EG denemesi de güzel olmuş maşallah araçlara...
01-03-2014, 08:24
ErT_ThM
maşallah deneyen araçlaraa temiz bir rolling olmuş....
01-03-2014, 08:25
EEE
Maşallah....
01-03-2014, 08:26
XoR
Golf'de setup nedir bilen varmı :) ?
01-03-2014, 08:27
Serhat Y.
Hilmi tebrik ederim valla iyi kullaniyosun araci ama biraz arkadan gelip gaza oturma aliskanligi gelismis kanka sende, araclari sabitleyip ayni anda gaza oturdugumuz 2 deneme var ordaki farklarda 1 boy gibi bisey oluyor. Aradaki 250 kg.in farki her viteste hissediliyor ozellikle ilk gaza oturuldugunda. 5 sonu 1 deneme haric hepsinde ondeydin tekrar tebrik ederim şahsını.
Bendeki arac ici videolari gun icinde koyucam bakariz onlarada:)
01-03-2014, 08:28
Sh4rk
Masallah guzel denemeler olmus kameranin acisida cok iyi olmus kesenize bereket
01-03-2014, 08:28
shumi
cok keyıflı bır vıdeoydu,her ıkı aracada masallah
01-03-2014, 08:54
sipsak
vitesler vitesler :icon_tup:
01-03-2014, 09:02
ggtoker
maşallah araçlara keyifle izledim walla
01-03-2014, 09:03
TaGo
fn2 baya baya iyi gitmiş. Ağır bir araca göre tabi. Demekki özel diyet uygulansa rahat 10 sn altı iyi süre elde edilirmiş.
Golf 4 zaten nedir ben anlıyamadım.
01-03-2014, 09:04
Bulut Y.
kepçük erdiyi 24 le bi salıverseniz diyorum hilmi abi ???
bilmeyenler için söyliyim golf pd 105 / 2260vk+nos
01-03-2014, 09:07
CocoRe
egk20 gidişi belli olan bir araç denemelerde genelde 1 boy öndeydi şöförüde çok tecrübeli MASALLAH
Golf zaten ayrı bir dünya, fazlasıyla emek taşıyor.. MASALLAH
BS bizi gidişiyle çok şaşırttı... kendi motoruyla bs yi geçebilecek bir 2.0litre olduğunu düşünmüyorum istanbulda... eline koluna saglık team pasaoglu kesene bereket serhat reyis....:heyoo::heyoo::heyoo:
01-03-2014, 09:11
D.CaN
Maşallah iki aracada, egk20 hızlı vitesler muazzam..
01-03-2014, 09:17
yasin_R
Sonuc bana gayet normal geldi 2 pilotuda tebrik ederim tecrübe başka bişey
01-03-2014, 09:22
By_HaNNibaLL
Güzel denemeler güzel video güzel vitesler maşallah
BS içi sökük mu ?
01-03-2014, 09:22
Resul911
maşallah iki aracada, baya trafik varmış :( tırlar yine anlamlı kornalar çalmış :D
01-03-2014, 09:26
Enes-x
Güzel denemeler oldu kamera açısı apaçık göstermiş her ayrıntıyı.
İki tarafıda tebrik ediyorum Maşallah.
01-03-2014, 09:39
Honda Type_R
masallah cok guzel denemeler olmus her iki arabayida tebrik ederim.
01-03-2014, 09:41
miniks
Alıntı:
Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı
Hilmi tebrik ederim valla iyi kullaniyosun araci ama biraz arkadan gelip gaza oturma aliskanligi gelismis kanka sende, araclari sabitleyip ayni anda gaza oturdugumuz 2 deneme var ordaki farklarda 1 boy gibi bisey oluyor. Aradaki 250 kg.in farki her viteste hissediliyor ozellikle ilk gaza oturuldugunda. 5 sonu 1 deneme haric hepsinde ondeydin tekrar tebrik ederim şahsını.
Bendeki arac ici videolari gun icinde koyucam bakariz onlarada:)
Serhat sana şu muhabbetleri yapma dedim yok yan yanaymış yok akıtmaymış
İnandırma böyle şeylere kendini videoda herşey ortada izleyende görüyor ne oldugunu
Eger yarım boy ve daha geç basmaya sen akıtma diyorsan bunları sadece hırsından diyırsun
Dün gecede dedim akıtma maıtma yok benzinlikte durduk 1 boy falan oluyor dediniz hatta uzman saçmaladı nerdeyse aynısınız dedi bende güldüm geçtim videoları izler öyle yorumlarız diye
Ben 6 ya aldığımda bile daha fazla hızlanıyorum senden kusura bakmada opetten çıktıktan sonra ne *** okduysa oldu bir tane yan yana gitmişliğimiz var
Orası galiba hafif rampa yukarıydı hayvan gibi avans vurdu araba ve yığıldır resmen ikincisinde yine çok fark oldu :)
Ben ne akıtma yaptım ne erken bastım nede başka bişi sende de videolar var izle koy kardeşim heyecanından kaç sefer erken oturdun ben yinede gazlamayı bırakmadım
Sana da dün whatsapptan bu yersiz muhabbetler olmasın desim ama ısrarla olmamış şeyleri olmuş gibi lanse etmenizi anlıyamıyorum
01-03-2014, 09:43
Patisever
3. deneme cok iyi olacakmıs top speed tır cıkmasaymıs ıleriden masallah araçlara 2. denemede güzeldi
01-03-2014, 09:45
miniks
Alıntı:
PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
Tahmin etmek zor olmasa gerek
Rüzgar ...
01-03-2014, 09:45
orcunnn
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Serhat sana şu muhabbetleri yapma dedim yok yan yanaymış yok akıtmaymış
İnandırma böyle şeylere kendini videoda herşey ortada izleyende görüyor ne oldugunu
Eger yarım boy ve daha geç basmaya sen akıtma diyorsan bunları sadece hırsından diyırsun
Dün gecede dedim akıtma maıtma yok benzinlikte durduk 1 boy falan oluyor dediniz hatta uzman saçmaladı nerdeyse aynısınız dedi bende güldüm geçtim videoları izler öyle yorumlarız diye
Ben 6 ya aldığımda bile daha fazla hızlanıyorum senden kusura bakmada opetten çıktıktan sonra ne *** okduysa oldu bir tane yan yana gitmişliğimiz var
Orası galiba hafif rampa yukarıydı hayvan gibi avans vurdu araba ve yığıldır resmen ikincisinde yine çok fark oldu :)
Ben ne akıtma yaptım ne erken bastım nede başka bişi sende de videolar var izle koy kardeşim heyecanından kaç sefer erken oturdun ben yinede gazlamayı bırakmadım
Sana da dün whatsapptan bu yersiz muhabbetler olmasın desim ama ısrarla olmamış şeyleri olmuş gibi lanse etmenizi anlıyamıyorum
abi herşey net gözüküyor farzet erken bastın diyelim yaptın öyle şeyler :D
eg her vites te açıla açıla gidiyor
aynı hızlanma oranlarına sahip olsaydınız zaten yakardın ne kadar akıtmada olsa erken basmada olsada
çünkü sonuç net görülecek kadar uzun basabilmişsiniz
maşallah arabalarada güzel deneme izlemiş olduk
01-03-2014, 09:49
miniks
Alıntı:
2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı
3. deneme cok iyi olacakmıs top speed tır cıkmasaymıs ıleriden masallah araçlara 2. denemede güzeldi
Çağrı 3. Deneme güzel oldu zaten ben geç bastığım için yakın gittik ondada 6 ya alınca zaten yine açılıyorum sonra serhat gazı bırakıyor
Ben her denemede 6 ya attım 240 ı geçtim
Birtek opetten ilk çıkış 5 bitiremedim bile okadar
01-03-2014, 09:52
taytay
Araçlara maşallah çok güzel denemeler olmuş izlemesi zevk verdi.
Tartışma amaçlı yazmıyorum video açısındanmı farklı gözüküyor merak ettim 1 boy denilmiş ama egk20 daha fazla açıyor gibi . Bi avans vuruo denilen videoda yanyana gitmiş.
01-03-2014, 09:55
Patisever
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Çağrı 3. Deneme güzel oldu zaten ben geç bastığım için yakın gittik ondada 6 ya alınca zaten yine açılıyorum sonra serhat gazı bırakıyor
Ben her denemede 6 ya attım 240 ı geçtim
Birtek opetten ilk çıkış 5 bitiremedim bile okadar
üstadım izledim komple sesler 3. viteste yakın olunca daha kulağa hoş geliyor yoksa her deneme ayrı güzel ayrıca senin pılotaj cok ayrı güzel sırf o yuzden 5 kere izledim videoyu :) 95 oktan sıkıntı olmus ama hakkını vermişsin yine k20'nin eline bileğine sağlık cem abinin kesesine bereket daha ilerilere tasır aracı insallah masallah serhat kardeşimizede tesekkürler fn2 de çığır açtı
01-03-2014, 09:55
8.000rpm
Hilmi bileklerine sağlık kardeşim..
Maaşallah her iki araca da..
01-03-2014, 09:56
Mpower
Maşallah denemeler güzel olmuş golf ayrı bi güzel dumanlaya dumanlaya gidiyor fakat herkes golf 4 demiş araç golf 5 değil mi ?