yarın bir tane jako alıyorum isim için en güzel ve egzotik olanından isimleri bekliyorum bana kalsa rambo koyacam ama yaratıcı fikirleri olan bir forumla karşı karşıyayız o yüzden sormakta fayda var :)
Printable View
yarın bir tane jako alıyorum isim için en güzel ve egzotik olanından isimleri bekliyorum bana kalsa rambo koyacam ama yaratıcı fikirleri olan bir forumla karşı karşıyayız o yüzden sormakta fayda var :)
Haydar :D.
jako bence yeterince egzotik bir isim : )
haydar iyidir :D
Şapşik olsun
Gazoz Koy :D Çarli dizisinde vardı gazoz isminde bi papağan :D
Buda papağan gazozun geldigi bölüm :D Çarli 19.bölüm - YouTube
Popi olsun :)
Öğretilecek kelime literatürüne göre güzel isimler verilebilir.Arkadaşımın vardı bir tane envai çeşit küfür biliyordu adı da pislik ti :)
dil ünsüzleriyle olan bir isim olunca daha kolay söylüyorlar dudak olmadığından dolayı dudak ünsüzlerinde zorlanabilirler mesela pislik teki S dil olduğundan rahat söyleyebiliyor güzel isimmiş :D şevket katamam kardeşimin kaynının adı ayıp :D recep katayım diyorum patronun adı oda olmuyor :D
haydara kafam takıldı :D
bence kamil koy :) yada hamzada olabilir
hayvancağızı doğarken öldürtecek isimler yahu :D haydar kamil cezmi :D
Jakoben koy :)
Papa :D
10krktr
jakops koy
Bilal koy son gunlerin moda ismi :)
yakup olabilir konuşan bir kaç tane yakup isimli jako gördüm
munjo :D:D:D
"maşuk"
Bizimkiler dizisinde de vardı hatırlarsan :)
bende bir soru sormak istiyorum ? biraz sonra sıçıcamda ? acaba alafırangayamı otursam yoksa öbürünemi ?
bi abimde var cinside ismide jakoooooo
gti yada vtec mi katsak acaba
Sahte Kabadayı filminde ki papağan aklıma geldi "Ziya" olsun :D
ziya meşhur türk filminde konulan papağan ismidir :)
bendede var jako papağanı. şimdiden Allah sabır versin=) isim zor iş. Ben Behlül koydum adını.
tabiki sıkıntı yok. yardımcı olmaya çalışırım.
Genelde yakip koyuyolar niyeyse banda hediye geldi benimkide yakup ama dikkat et pitbulldan daha tehlikeli ve sinsi bir hayvan
Bendede muhabbet kuşu var enişteme benziyo diye onun adını koydum.Şerafettin
bende jumbo cinsi muhabbet var adı hıçkırık :D
;):icon_tup:
....
http://www.techturkey.com/forum/sohb...l-yaparim.html