2. dakikadan sonrası..
Ek4 t VS gsxr 750 - YouTube
300 e doğru
http://i.hizliresim.com/e2VWz2.jpg
Printable View
2. dakikadan sonrası..
Ek4 t VS gsxr 750 - YouTube
300 e doğru
http://i.hizliresim.com/e2VWz2.jpg
fake olabilir mi acaba kadran? yani b16yı ne kadar turbolasan da bunun gibi bişey çıkacağını sanmam
nasil bi spec harbiden
civic uçmuş ?
cıvıc resmen ısınlanmıs gıbı bısıy olmus :)
Motorun kadranda vardır sapma ;)
turbo vti lerin piyasasını arttırır bu video :) uçuyo resmen
Sasirtici bi video.dewir ve kadran normal gibi duruyo.pilotajda saglam.gaza oturduklarinda bile cikamio.
600-700 hp arti nos falan vardir bu isin icinde.kafa bile cikaramio motor.
Civicin daha gideri var. Vitesler yavaş gibi. Hilmi abi sürse 5-6 boyu daha var :))
motorda bi sıkıntı var yürümüyo :D
yani yürürü gideri belli gerçekten muazzam ancak naçisane bir sorum olacaktı. dikkatimden kaçmadıysa aracın b serisi olduğunu nerden anladınız yani swap falan yada h/f tipi motor swaplanmadığını? tekrar baktım ama sadece ek4 yazmışta..:beuj:
bende bunu sorcaktim belki k20 turbodur:)
bendeki turbovtec güçlerindedir.(450-480)
600rr ve gsxr-750 likle denedim geçiyordum.
hatta m6-turbovtec denememde var gsx-r 750'lik ilk başda kafa çıkarıyor ama 4. başı gibi geçiyordum.
Video açıklamasında B16T yazıyor, yeterli sanırım :D
PT6262 var, 2 bar diyor bu videodaki açıklamada da.
https://www.youtube.com/watch?v=s6OvlBx0GZ8
Ben hala inanmiorm.videodaki motor kadrana ve devire gore 1000 lerden bile hizli.adam 300 u zank diye dewiriyor ki dahada gidiyor.
Ki zaten stock gsxr 750 100-200 4.8-5 sn civari kiyaslamak tabikide yanlis ama en azindan 200 e kadar onde olmasi gerekir.
Ole 400-500 hp bi araba bu guclerdeki motoru gecebilecegini dusunmuyorum.
kardeş adamlar zaten hiç 100 den basmamışki kafa çıkarsın bi kere 130 gibi basmışlar diğerlerinde utanmasalar 200 den basacaklar.ona görede sonuç normal kafa takacak bi durum yok
Motoru olanların bukadar duygusal olmasına şaşıyorum sanki kendi motorları geçilmiş gibi hissediyorlar
kardeşim rahat ol bak ben hepsini sürdüm tecrübe konuşuyor burda :)
ahahahahhaahah kanka bayrak gibi sallandın kesici yapınca ahahahahah buda hilmiyle denerkene vay amk videolar unutulmaş falan filan :D
bu işi yapmak için 300hp bile yeterlidir. 750 lik motor o kadar hızlı gitmiyor.
fakat 300km/h hızlar gerçekten etkileyici
o kadar gidiyor zaten. yani ne gidiyorsa gitmiş
aynen doğru gözlem. tahmin ediyorum ki deneme yaptığınız 600 lük videodaki 750 den hızlı
1000lik oldumu iş değişiyor. diğer motorların nefesinin kesildiği yerde o hala devam ediyor
Konuda süper muhabbet dönmüş :)
o araçlarla o süratleri yapmak gerçekten etkileyici..
düşünsene hondanın o hızda gitmesini. ters bir rüzgar,hareket. devamını sen hayal et. ön cam lastiği falan çıkmıyormu yerinden mesela. yada hava basıncından tavan açılırı fırmlamıyormu. aynaların yaptığı hava akımı yada ondan çıkan sesler... korku tüneli gibidir o araba.
etkileyici olan bu..
6262s 85mm piston b16a2 krank 600rr ile 100-110 arası bastiğimda her viteste fark açarak gidiyordum gayet normal böyle gitmesi