https://www.youtube.com/watch?v=yLYL...e_gdata_player
Printable View
ulan turgay nerden bulursun boyle anormal seylerı :D dayı baya sıkıntılı geldı bana
dayı iyi saydırmış valla :)
auhauahuahhuauhha :ÇD:D:DD:D:
yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin
dedi yaaaaa
yemin ediyorum ağladım :D:D:D:D:D
süper yaaaa :D
yok böyle bişey yaa :D
"sana ehliyet verenin allah belasını versin yaa" :D aahhaha bu dayı ile araba kullanmasını öğrenmek imkansız :D
bizimde bi terdirgin arkadaş var, bir gün başka bir arkadaşımın arabasını kullanıyor. Ehliyeti var ama araba kullanmasını bilmiyor.
Neyse ilerde kavşakta araba yola çıkıyor ve direksiyon başındaki arkadaştan bomba geliyor.
-lan araba çıktı frene basayım mı? :D
Hhaha dayı sınırlı baya :D
Uzun zaman sonra hakikaten güldüm yahu :) kaldıki bu tarz videolar pek komik gelmez bana normalde de bu bambaşkaymış.. ''sebebi neydi ki ?'' .... :)
Ahauahauhauahq :D
Huahsuhsu:D gozumden yas geldi :D
ahahahahha ben de yerleşim yerinde araba kullanman doğru değil dediğin de koptum ya :D :D :D :D
dayı nereli acaba ahuahhushuahusa :D
Ne makara yapılır ah varya dayı :D
sabah sabah iyi güldüm :D
Uzun süredir bir videoya cidden bukadar çok güldüm :D :D "kaç kendini kurtar kızım" assdljkasdk :D
arkadaki kızı: -Baba sağa dönsün az ilerde inecem ben
Babası:-Canını kurtar yavrum
ahauahuahauahau bu kısımda ve yerleşim yerleri kısmında koptum :D :D
3kere aynı boku yedin :D
ehahahhaha :D
hhahahah efsane efsane :D :D sebebi neydi kiii :D:D
-yerleşim yerlerinde senin araba sürmen doğru değil, sana ehliyet verenin allah belasını versin
- baba saga donsun az ıelrde ınıcem ben canını kurtar yavrum :D :D
agladım resmen hahahahhahahahahh :D
Videoyu 5-10 saniye ancak izledim sinirlenince kapattım. 2 kişiye araba sürmeyi öğrettim ve yeter dedim. benim dünyadaki yapmam gerekn iş tamamdır. One zülümdür öyle :D
Öğretmenlik çok zor. Hele ki karşındaki kişide biraz kıtsa. :D Ben hiç beceremem başkasına bir şey öğretmeyi. :D
Dün facede gordum yarıldım yaa amca baya sıkıntı bi tip :)
Bu tarz bir öğretme ile zaten kişinin öğrenmesi imkansız :) Allah yardımcısı olsun her iki tarafında işi zor :D
yerlere yattım gülmekten bu nedir yahuu adam sinir krizi geçirmiş.
Ahahah amcada boyle sinir olursa kizi sittin sene ogrenemez araba surmeyi. :D
hahahah cok ıyı ya :D
valla yarıldım ahahahhaha :D babayla araba sürme öğrenilmez bunu bilir bunu söylerim arabayı kaçırıp öğrenmek daha mantıklı bi hareket :D
çok iyiymiş ya :D
az gaz ver veriyor baba ver korkma allah belenaı vermesin okadar basmaya ne gerek var hahahahah birde dönüşta adamın anasını..... da koptum hahahah
hahahahahahahaha saga donerkenkı kufurler superdı ahahaha
bu adamın eğittiği kız ilerde anne olacak başımıza taş yağacak
Yazik gunah iste boyle sakirtlerle ayni havayi soluyup esit sartlarda oy kullaniyoruz su ulkede, kizina ana avrat soven adamdan ne beklersin ki ..
sebebi neydi ki ? hahaha :D
adamın terbiyesizliğinden başka bir şey yok, gülemedim ya la :D :D
çok iyi ya dayı contayı yakmış :D
kaç kurtar canını yavrum yıkıldım resmen :D :D
hahahahahahhaha yarıldım ya dayı efsane çıktı :D :D
sebebi neydi ki nedir ya ahahahahah
Yine ordünaryus profesörler oy muhabbetine yönlendirmeye çalışmış.. Hey Allamyarabbim )) Gül geç, izleme, aha bak sağ üst köşede çarpı işareti.. Mac varsa solda kırmızı olan.. klick yani..