:)honda integra kulanıcısıyım herkeze selam:heyoo:
Printable View
:)honda integra kulanıcısıyım herkeze selam:heyoo:
hoş geldin
hoşgeldin iyi forumlar
hoşgeldin keyifli forumlar
Hosgeldiniz:)
Hoşgeldin.
Hoşgeldin.
Hoşgeldin hemşerim keyifli forumlar;)
Hoşgeldinnn
hepinize tşk ler hoşbulduk sanırım izmir li arkadaşlar cok sanırım aralarında beni tanıyanlarda vardır tekrar merhaba:):):):)
hosgeldın ıyı forumlar
hoşgeldin integranı biliyoruz izmirli olarak :)
Tabii ki tanıdım:) msn.imi de kaydedermisin... srk@srkshop.com
Hoşgeldiniz. :)
hoşgeldin iyi forumlar
tekrar hoşbulduk tüm techturkeyciler
Hoşgeldin..
sende h.g. telefonla görüşme dedinde o ben değilimdir arabayı alalı 3 hafta oldu genede tanıştığımıza memnun oldum
haaa öyle mi eyvallah sevindim senin adına sanırım bu hale getiren saybiyle konşmuştuk bendede var teg te bende cok istedim vtec cevireyim ama bu baya bir rakkamı buluyor ama allah nasip ederse eninde sonun da yapıcam nasıl memnunmusun o arkadaşın dediği kadar varmı baya sahlammı kacıyo vtec olunca s 2000 cıvıctyper ları geciyormu aslında ben sata bilseydim arabamı bu arabaya taliptim ama benimkide fena değildir yaptım bişeyler belki resimlerini görmek istersin fotolar bölümünde intgram diye var bak istersen işte onu satamıyoz rakkam cok geliyo burdakilere o yüzden alamadım o arabayı ama allah sana güle güle kullanmayı nasip etsin bende tanıştığımıza sevindim:):):)
yo yo üst kapak olmadığını biliyorum o araç komple herşeyi değişti hatta bende tüm değişen parcaların resimleri var zaten sadece üst kapak değişimi olmuyo diğer parcalarıda değiştirmesi gerekiyorki değiştirdi ve tam bir vtec oldu yani gercekten tehlikeli bir araba sanırım diğer bahsi gecenleri gecme konusunda pek üzüleceğini sanmam:):):)
hoşgeldin..
hoşgeldin:)