bursada ki aracdan kısa bır vıdeo masallah sesı guzel bırde 2. vitesı bıraz daha bekletse daha ıyı olacakmıs :)
masallah tekrar
Printable View
bursada ki aracdan kısa bır vıdeo masallah sesı guzel bırde 2. vitesı bıraz daha bekletse daha ıyı olacakmıs :)
masallah tekrar
Bildigin typer mubarek. Seninkinide dort gozle bekliyorum Can. :)
Link alabilir miyiz?
lastik yokmuş heralde arkadaşta Can :)
ses muazzam
Link plsssss
T Sport Full Throttle - YouTube
kopegın olsun
masallah typer bıldiğin :D
2zz denince benim aklıma şöyle bir şey geliyor,
Corolla Compressor Launch Control - YouTube
bu da bonus olsun, facebook harici hiçbir yerde yok :)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
yaw youtube'a giremiyosak napcaz :D
Benim dns değişikti dün giriyordum ama bugün oda iptal oldu,hiçbir videoyu izleyemiyorum :) herşeyi kapattılar,şu benim araba borcumuda kapatsalar süper olucak :)
chrome zenmate yükleyin beyler, dns de değişin değişemeyen facedeki videoyu izlesin. facesi de olmayan kendine izleme yolu bulsun ahahahha :D
Ben de senin aracın sandım la :Deli:
Masallah :)
Sizin aracın durumu nedir ? Basladınız mı roccoları dogramaya ?
Can's bey her T-sport konusu açtığınızda heyecanla açıyorum videoyu ama hep başka araçları paylaşıyorsunuz.
Aracınızın bıtmıs halını merakla bekleyenler arasındayım.İnşallah sorunsuz sıkıntısız bıtırırsınız ve inşallah deneme fırsatı buluruz.Araçlarımızı dahada geliştirmek adına güzel bi tecrübe olur.
aracım bitti çok şükür ama öyle ooff ufff bir fark yok çünkü extra bir vida bile takılmadı hatta inadımdan vazgeçip bir kaç araçla denersem olduda araç eskisinden iyi gidiyor derlerse diyerek bloga kapagın takılırken ki videosunu çektım sonra race port bılmem ne yapılmıs demesinler diye saol iyi dileklerin için :icon_tup:
Aynı parcalara gelelım bır gun gelırız denerız ama senın rs arabanla denerım baska rslerle denemıyorum :) bu arada cvk gıbı gıdıyor mu aracın ortalama yada tahmınden daha iyi bir bilgi var mı?
Hasan Diye Bir Kardesimizin Araci ***** sitede ilani var arabasi stock filtre eksoz var sadece Masallah :)
Adaletsız olmaz ya sen aracını toplarsan ıcını vs ben burda cok denedım rslerle kapakları ıslı guzel gıden arabalarla sorun yok yanı toplarsan ıcını kısanı sokersen zevklı olur
Cvk istanbuldayken samimi arkadasımdaydı denedıgımde 5 sonunda 2 max3 boy oluyordu video bulursam inşallah yüklerim senın araca baktıgımda onunla aynı dolulukta degıl egzantrik yok sende ama kısa ve sokukluk hat safada bende tam kestıremedım ne olucagını Tsport bıraz fazla agır soksem benım cok ısıme yarar aslında ama bakalım kısmet 100-200 sure olcucem bugun yarın bakalım ne cıkıcak foto koyarım sende olcersen az cok kıyaslamıs oluruz sokuk halde ne olucagını
vay arkadaş bizim aracın videosu paylaşılmış :D içimizde derin devlet var video hemen youtube'ya yüklenmiş :D
araçta komple kış lastiği var gene sarıyor meret :D
paylaşım için teşekkürler can :)
Zevk alinacak araclardan biri zamanında degerini bilemediler :)
Specler ney senin tam olarak?
Simdi icini tak demeni anlarimda kisayi cikar demen biraz komik. Kim deneme yaparken arabasini yavaslatir :)
Cvk la denerken egzantrigi cikar mi dedin :) yada bende egzantrik olsaydi onu onudami cikar diyecektin :)
100-200 konusundada istanbulla ankara arasinda baya fark oluyo.kiyaslama yanlis olur.
bence zevkli olur ibo-can denemesi..
T-sportun daha önceki yürüyüşünü biliyorum rs lerle gerçekten diğer t-sportlardan daha başka gidiyor araçtan araca değişiyor tabiki ama ibo ankarada denediği gibi sökük olursa t-sport un pek şansı yok çünkü ibonun rs şuan cvk ayarında gidiyordur bence ama içini takarsa chip filtre egzos kısa speclerinde zevkli olabilir kısada rs hafifliğini konuşturur uzunda t-sport gücünü konuşturabilir denenmesi lazım :)
Bu arada videodaki araçta iyimiş :D bende bi tane 1-2 vites videosu koysammı :D
Yasasin bi deneme izlicez, merakla takipteyim konuyu :)
Beyler Tsportla denemelere cikmiycam suan icin gerek yok gucu zaten benim icin belli bu aracla denemeye karsi olmamin nedeninde kiyamamam suan typer aldik kuzenimle ortak olarak , bir hafta icinde butun rslere her yerden gider
@ Can's
Hahahaha :) valla saka bi yana bende kiyamiyorum arabaya semih. Aldigimdan beri 1 kere denedim. Hayirlisi bakalim.
Laaa haci denicegim adamda 45 yasinda sorunyok o yuzden. Bizim denemmize bakma sen haci, 60da baslariz 120de birakiriz 5000 devri gecmeden :) orta yasa gelince bole oluyor :)
tıc ciddi yürüyen araç su anda sanırım onu geçebilecek rs yokdur diye düşünüyorum simdilik bu t sportda bazı videolarını izledim sesi solugu güzel araç sokme işine gelince arabayı topla olayı biraz ozel ıstek olmus
Abi tsport suan ıcın denemeyı dusunmuyorum eger ibrahım arkadas ıcınde uygunsa typerım var deneyelım ortk yerde bulusup istedıgı zaman eger neden denemıyorsun dersen cok emek harcadım oem motorla kosturmak ıstemıyorum illa tsport denırse ılerleyen zamanda baska motora projelerım olucak o zaman tabıkıde denerım
kardeşim o type r ağır gelir rs için ama tıcda ciğerlidir zevklide olur ıllakı gri senin type r değilmi ep3 ayrıca hazır değilse zaten hiç t sport konusu olmasın bıle emeğinin hakkını versin tamamlansın araba oyle dusun yollara ıbo kankama uyarsa deneyın bizde izleyelım iki safkan makınayı ep3 ile rs 'i
O değilde Okan'ı kim dirgenledi:D