http://www.dragturk.com/dragturk.jpg
Saygıdeğer Federasyonumuzun Olaya El Atması Sonucunda Yarış İptal Edilmiştir.
http://www.dragturk.com/dragturk.jpg
Saygıdeğer Federasyonumuzun Olaya El Atması Sonucunda Yarış İptal Edilmiştir.
inşallah çok güzel bi yarış olacak
walla cok guzel olcak pufur pufur yarıs...ben ankaradakı tum ımprezaları beklıyorum...doyalım ımpo sesıne:)
Çok güzel bir haber istanbuldan içim ürperdi bian gözümün önüne getirdimde o pisti.
Güzel yarış olcağa benziyo bi aksilik olmazsa bizde izlemeye geliriz :)
pistin herhangi bir resmi falan mevcut mu?
benı 1.6 turbolarla yarıştımayın bende geliyim :D:D yoksa gelmem bıde tunay- alper ıkılısıyle gelırım cidden prof. hazırlanmış bi org. olacağa benzıyor elinixze sağlık
.....................................
1000 ytl ödül her katagori için mi yoksa en iyi dereceyi yapana mı ?
Çünkü en iyi gereceyi büyük ihtimalle 5000cc olursa onlardan yapan çıkar yada Msupra yaparsa yapar yani 2000cc nin pek şansı olmaz :D
Çok güzel bir çalışma gerçekten allah utandırmasın.
Çok iyi bir organizasyon olacağa benziyor.
git gel rodaj olur bana
Tünay, eğer 2 litre atmosferik için katılım fazla olucaksa, 0-1600, 1600-2200, 2200-3000 arası yapıp ara bir grup açabiliriz. Dizel grubunu kapatırız.
VIP, Görevli, Pilot ve Servis için otel bilekliklerinden dağıtılacak ve pist içinde gereksiz insan kalmaması için görevlilere tam yetki vereceğim.
Ayrıca boosted_pug, sence tek besleme ile çift beslemenin aynı grupta olması mantıklımı?
Arkadaşlar organizasyon için istekleriniz, talepleriniz varsa bana bildirmekten çekinmeyiniz.
Gönül isterdi her kategoriye vermek ama para ödülü yarışta 0-402 metreyi en hızlı geçen tek bir araca verilecek.
güzel bi organizasyon olacağa benziyo
400 metrede hersey ortaya cıkıcak peki en hızlı aracta 5000cc atmosferik, yada 3000cc tek beslemeli, yada 2000cc cift beslemeli hangi grupta 1000ytl hediye olucak???
Birde buyuk buyuk yazmıssınız, heralde 0-1600cc tek beslemeli, 0-1600cc nos ve turbo, 1601cc- 2000cc turbo ve bunların turbo nos uygulamalı araçları ayrı olucak.
+ 400 metrede birde yarıs sıkıntısı yok, sonradan turbolanmıs vti, gti gibi araçlar ile mini coopers ler 1.8t için ayrı sınıf olucaktır, 1.8t de araç getiricem bende
grup farketmez, isterse kategori 1 deki, ister kategori 6 daki dereceyi yapsın, ödül ona gidicek. günün en hızlısını arayacağız. 1. olması önemli değil, aracın kırılması bozulması sorun değil, 1 sefere mahsus best time çıkartması yeterli.
kategorileri bu aksam 2 litre atmosferikler için revize edip size bilgi vereceğim.
çok güzel olucağa benziyo , inşallah bende gelebilirim , bide pistin fotoğrafları varmı ?
1600-3000cc aşırı beslemeli(tek-çift farketmez) 2 çeker
5000cc ve üzeri atmosferiklerle 3000cc ve üzeri aşırı beslemeliler 2 çeker
4 çeker (impreza evo lar) bunların grubu ayrı olsa güzel olur.
birde her aracın o gece yaptığı en iyi süreyi en son zamanlama olarak yazılırsa daha faydalı bilgiler edinmiş oluruz hemde izlemesi daha güzel daha çekişmeli olur.
tribün falan var mı nerelerden izlenebiliyo?
internette bulduğum en son halinden resimler (dahada gelişme oldumu bilmem , forumdaki son resimler bunlardı )
http://img137.imageshack.us/img137/6451/dscf1889ji0.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/3933/dscf1891vv2.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/19/dscf1897ie2.jpg
Doğan abı İzlemeye gelen araçlar nerede durucak?
Start ışıkları tribıunvs.. mevcutmudur?
Tribünler yapılıyor o güne yetişicek.
Ayrıca her kalkıştada saniyeler anons edilecek. Yarış sonundada herkesin best time süresini yayınlayacağız.
B.Aktepe kardeşim grupları gece netleştirip koyacağım buraya, önerin için sağolasın fakat 1600-3000cc aralığı tek grup olması bence adil değil.
hayırlı uğurlu olsun konyaya ...emeği geçen herkezin eline sağlık güzel bir pist olmuş allah izin verirse bizde geliceğiz...
mini cooper s ve 1.8t a4 lerin tek besleme ve cift besleme olarak grupları yapın lutfen.
birde s3 heralde subarular ile kalmaz digmi 4x4 ve s3 sınıfı ayrı olucak
abı s3 ıle subaru farklı olacaksa nasıl olcak..?sende haklısın mını cooper ıle turbo vtec asla bır olamaz ama yapacak bısey yok bence...bende bu durumdan muzdarıpım sc lı vtec ıle turbo vtec turbo saxo bugaru aynı sınıfta:)
aslında bole sınıf bulunamayan arabaları bır sınıf yapıp kaldırabılırız... mını coopers 1.8t a4 ler s3 ler sclı vtecler bır sınıf olabılır:)
dogan abı;
yarıslar bıttıkten sonra gosterı kalkısı tarzında ısteyenın ıstedıgı ıle kalkması gıbı bı olay olabılır mı?
kardes sonucta bu bir modifiye yarışı, aracını iyi modifiye eden, reflexi iyi olan kazanır o yüzden maalesef vtec turbo ile 1.8T turboları aynı gruba alacağız,
Tünay organizasyonu akşam yapacağımız için söz vermeyim, elimizden geldiği kadar hızlı bitirmeye çalışacağız o yüzden gösteri kalkışına biraz zor ihtimaliyle bakıyorum.
Ama b20 leri aynı grup yapıp istanbul ankara ve izmirdeki arkadaşları aynı kategoride eşit şekilde yarıştırmak isterim.
Tribünün üstü kapalımı olucak acıkmı ?
çok güzel olacağa benziyor.şimdiden katılacaklara başarılar dilerim.yakın olsada keşke gelebilsem ama nafile :)
helal olsun abi 10 numara pist oldu emeği gecen herkese helal olsun
eminin 30 ağustos geceside süper olucak :)
Dün ben yarış pistindeydim, pistimiz güzel oldu. Tribünleri filan inş o güne yetişir, katılacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.