Herkese iyi aksamlar 2011 model boyasiz hatasiz Fabia Rs hakkinda iyi kotu yorumlarinizi alabilirmiyim? Bu arac alinir mi? Simdiden tesekkurler..
Printable View
Herkese iyi aksamlar 2011 model boyasiz hatasiz Fabia Rs hakkinda iyi kotu yorumlarinizi alabilirmiyim? Bu arac alinir mi? Simdiden tesekkurler..
Alınır tabiki ama satmakta çok fazla zorlanırsın,çok uygun fiyata alman gerekiyor.
Cupra ve GTİ ile aynı motoru kullanıyolar. Ama illa Tsi olucaksa ben o parayı Cupraya verirdim
2011 tsi motorlarda cupra , polo ve fabia vrs gore yavas ama bakalim kismet hala dusunuyoruz bu arac hakkinda
polo al ne alırken ne satarken sıkıntın olur
Al be kardesim deigisiklik olsun sen satamazsan kimse satamaz hem onu ogrenmis oluruz bakalim satilmazi zor mu gercekten :D
3 tane tanıdıgım kısa zaman aralıklarla aldılar ve üçüde bi müddet sonra sırayla sattı
satmak için bikaç ay bekleyen oldu tabi
İlla satmak icin polo almak biraz sacma
sonucta polo dediğin araba fabianın laciverti cupranın kahverengisi yani :)
Fiyatı paylaşırsan yardımcı olmamız daha kolay olur.
Fabia RS 3 tanıdığımda vardı 1i sattı ötekiler kullanmaya devam ediyor, herkes memnun halinden :)
Fabia alın bencede hemde diğerlerinden farklı olursunuz heryerde polo ibiza var :) Satma meselesi tamamen şans işi ama her malın alıcısı vardır biz aracı almadan önce herkes almayın satamassınız diyordu aracı aldıktan sonra ne teklifler geldi şuan bile istediğimiz an satarız ama bellide olmuyo bu iş tamamen şans ve çevreyle alakalı :)
Satış iş tam şans içi cevremde fabia rs i olan herkez sattı.
Farklı olmak istiyorsanız 5kapı kuralınız varsa bence alın.
Ya aslında farklı olmak her zaman güzeldir satmaktan yana pek korkum yok acıkcası ama kafa karıştıran bir araç.Sahibiyle anlasabılırsek kısmetse alıcaz suan beklemedeyiz hala :)
gdt45'ten bahsediyosun sanırım,2-3 fazla koy bi tık daha iyisini, Polo gti al derim,cupra olayı farklı biraz hastasının tercihi,şahsen o arka tamponu benide cezbediyor ama fabianın hiç bi olayı yok bu iki araç karşısında.
Fabia'yı sadece 1.9 RS dizel TDi ise tercih etmek lazım. :)
sanırım memlekette ki en hızlı rs benimkisidir. Stock kullanıyor neredeyse herkes.Stock ve düzgün olanlarını 2. elde hızlı gidiyor, evlat olma durumu asla yok. Çok memnunum 50-150 8,xx 100-200 14,xx yapıyorum sökmeden, yakıt koymadan. 7 litre civarında yakıyor stage 2 hali ile. Fiyatı mantıklı ise 37-38 civarı düşünmeden alınır
Fabia RS candir :)
aynı mokun soyu 4 kardeş. 185lik a1 de var :D
arkadaşlar daha almadan satmaya çalısıyosunuz arabayı. yada satmak içinmi alıyosunuz zevkiniz içinmi. 0.5 saniye digerinden yavas olsa nolucak .farklı olmak isteyen onu begenen alsın yürüsün motor belli sanzıman belli 3 günde satılmaz 10 günde satılır yada.polo çupra sahipleri gibi fayiş fiyat çekmessin anında gider
temiz polo / ibiza bulmandan daha kolay olucaktır .sahibindendeki siyah olan dediği gibi tertermizse zaten uyguna almıs oluyosun o fiyata 3-5 parca / pertden asagı gti-çupra yok zaten a1 i saymıyorum bile :)
fabia alırken ucuz alırsın satarken zarar etmezsin zarar edende en fazla 1-2 bin eder
2011 Tsi lar içinde deneyenlerden duydugum kadarıyla Sıralama GTİ,VRs,Cupra diye biliyorum,2013 modeller için konusmuyorum :)
Orda yazım yanlışı yaptığım için yanlış anlasılmısım,Cupra, Polo gti ve vrs'e göre daha yavaş demek istedim
http://i784.photobucket.com/albums/y...ts/weight8.jpg
Arka tampon içindeki şu ağılıkları da sökersiniz :D
2013 Cupra ve 2013 Polo gti hızları aynı defalarca denendi
fabia ise Cupra dan 40 kg polo dan 30 kg ağır (kantar kilosu)
bende 2013 Cupra var cth motor 183 hp dyno verisi
videodaki fabia sürücü de dahil benden 70 kg ağırdı
genelde fabia ları 1-2 boy geçebiliyorum (max 180 km)
ibiza cupra &fabia rs tsi 180 rolling - YouTube
yusuf abı bu denedıgınde arabanda herhangı bırsey varmıydı chıp fln.
edit : en temiz fabia rs cam tavanlı modelıne kadar verilmeli :)
2 arkadaşımda vardı şimdi biri sattı aldığı fiyata (yağ yaktığı için motor değişimi olduğu halde) defalarca Rolling yaptım 2 boy anca geçebiliyorum
2 araçta stock videoda... herhangibir modifiye yok
ibiza cupra &fabia rs tsi 180 rolling - YouTube
satma korkusundan değilde, hem polo hemde cupranın daha güzel olması fabiayı almamak için yeterli bir neden bence.
Abi yolladigin link acilmadi bende ama bahsettigin araclar 2013 tsi grubu, Dedigin dogru 2013 polo ve cupra kafa burun gidiyorlar hemen hemen, ama 2011 tsi olarak Gti,Vrs,cupra olarak siralaniyor ,izledigim ve deneyen arkadaslarin soyledigine gore. 2013 Vrs daha goremedigim icin yorum yapamiyorum 😃
Yusuf abinin dedigi kisilerden biri benim... araci 4 bin km de aldim 11 km de sattim.. sahsen satarker hic zorlanmadim.. aractan zarar da etmedim.. yine bu ucluden birini alacak olsam yine vrs'i alirim.. 4 kapi ici genis ve farkli.. kesinlikle polo ve cupra dan daha farkli bir arac birde kimse fabia dan o hizi beklemiyor, bu sebeb ile insanlari uzmek cok zevkli oluyor... :)
alirken bir rs e en fazla ama en fazla 39 bin tl para verilir.. hatta 38 bin e alabiliyorsaniz cok daha iyi olur.. adana da satilik sunrooflu yesil vardi bir tane.. ona da bir bakin derim.. ayrica araci alabiliyorsaniz dod dan akin ve 1 senelik garanti alin yaninda...
Connecting site...
ucuk rakam yazmış buna :) valla 40 lıraya stage 2 lı bıle satan vardı :) aku durumları nasıl bunlarda ondemı arkadamı?
Akuler onde rs lerde... o yuzden arka tampon altinda agirlik var..