S2k atmosferik kendi arabasina guvenen arkadaslarla denemek isterim.Varsa atmosferik s2k anadolu yakisi ***** yere bekliyorum maksat muhabbet olsun.
0532 397 47 53 fatih
Printable View
S2k atmosferik kendi arabasina guvenen arkadaslarla denemek isterim.Varsa atmosferik s2k anadolu yakisi ***** yere bekliyorum maksat muhabbet olsun.
0532 397 47 53 fatih
Ah be abım denemek nasip olmadı basınç sorunu var çözemedim 0.5-0.7 üstüne cıkamıyorum. :(
Egzantriklide kabulumdur sikinti yok.
Evet yokmu s2k kendine güvenen?
feh/kpro lu typer da olur :)
Olur deneriz s2k bulamiyacagiz tamam bekliyorum bugece tel acarsin
Egzantirk varmi aracta
Fn2 hafif kalir ama deneriz sıkıntı yok
v12 olur mu? :D
Anlamadığım bu 2.nci s2000 deneme talebi konusu kaçtane yürüyen hızlı n/a s2000 varki ısrarla diretiyosun abi sen zaten inceden gıdıklanmış s2000'ler ile arabanın ne olduğunu biliyosn bencede artık fn2&ep3'lere geçme zamanın geldi :)
Arabasına güvenen olsa yazardı herhalde fn2&ep3 dewam
fn2 ile denendimi ?
sonuç nedir bizler öğrenebiliyiromuyuz :)
Evet kim yürek kim ciğer yemiş sonuç?
Gec gordum konuyu kabul olurmu bılmem ama haftaya falan dızel ıbızamla basarım.
70-260
ooo herkez gelmiş
günaydın herkeze
Sonuçlar tolga ile tahmin ettiğimiz gibi çıktı yanlız fn2 hafif koltuklar yokken ve hafif jantlarla gerçekten umduğumdan daha iyi yurudu sabahki yüregin faydası olmuş.
la o kadar giderli yazdık konuya rating çeksn kavga olsun millet çekirdek yesin diye yine bi elentriklenme çıkmadı sağlık olsun kanka bi dahakine :D
evet ben çevremdeki fn2 sahiplerine söyledim hafifletin diye kimse dinlemedi . Araç suan 1250 kg . aslında ep3 ağırlıgına bile inmedi daha .
daha gideri var ozmn fn2 nin bi 50kg.daha atılır sekli semali bozulmadan:) 100-200 1 sec.düşer tahminim..