Beyler koç gibi çevre yolumuz var burayı neden değerlendirmiyoruz ? Gaziantep'te denemeciler buraya bir yazsın da birşeyler yapalım. :)
Printable View
Beyler koç gibi çevre yolumuz var burayı neden değerlendirmiyoruz ? Gaziantep'te denemeciler buraya bir yazsın da birşeyler yapalım. :)
napyn orda ankaraya gel senin focusla deneyelim stock stock:)
Hemen şimdi mi? :D
Edit: Araç nedir?
denenecek araç nedir :??
Cuma gecesi gazimuhtar isiklarinda beyaz bir focus 3 ile kalktim o siz olabilirmisiniz :)
Getzimiz var bi de C4'ümüz var 110'luk. Müsait bi zamanda deneyebiliriz ama ben drag yapmıyorum artık getz'e geçildiğimden beri. :D
Bakalım önümüzdeki haftasonu ayarlanır bişeyler olmadı herzamanki gibi oturur çay içeriz. :)
Bu gece hareket yoktu polo gti ile gazladik caddeler sessizdi genellikle cumartesi gunleri kaşinan daha cok oluyor :)
@Bomonti: Sizin aracın plakası 06'mı?
Yokmu hareket antepde bu gecelik burdayim :D
5.2 v8 Drag yaparım ama elimde kalabilir 94 araba :D
Onun dışında heyecan antepde tam yaz döneminde oluyor benim gördüğüm onun dışında hep sakin. Eskiden bizler çıkardık şimdi bizde arabaları sattık bizim dışımızda bmwciler ezelden beri toplanırlar her hafta onlar sabit artık neredeyse.
Ya tamam da üniversite yolunda kaşınan olsa ne olucak ? bir ışıktan bir ışığa mı gazlancak ? ben o işlere hiç girmiyorum özellikle antepte.
Hemen hemen her haftasonu çevre yolu yapıyorum roll yapan görürmüyüm diye yok varsada şahin doğan..
Daraldım yani yeter :D
Bu akşam ben gelemem galiba,projem var. :/
1 saate kalmaz biter benim işim. Varsa program katılabilirim Low&Slow C4'ümle. :)
Hava baya kotu bugun saatlerdir durmadi yagmur
Akşam 9-10 gibi metro yolu-üniversite arası baya canlıydı. Passat,Civic,Focus bi de ben baya oynaştık sonra polis anons edince dağılmak zorunda kaldık. :D
Ankara ya git gel yaptım.. Bütün sıkıntımı otobana boşalttım :) Pozantı da bir e200 bir de a180 ciyi fena hırpaladım ( virajlar... ) adamlar evlerine varır varmaz mersoları satıp focus alır kesin :)
Bugün arabayı servise bırakıyorum bakım için.. Haftaya buluşalım artık.
Pazartesi günceli:)
Evet, 23 Nisan ve iş yeri tatil :) şaka gibi... Çocukken bile bu kadar sevinmedim..
Yarın müsait olanlar parmak kaldırsın.
Bize final projesini dayadılar,o yüzden yerimden oynayamıyorum ama perşembe akşamı belki yapılabilir bişeyler. :)
Perşembe günü günceli... Antepliler buda son güncelim, amma işiniz gücünüz varmış arkadaş :)