GTA Ankara - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
acaba kadının sorunu neydi ? :)
Printable View
GTA Ankara - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
acaba kadının sorunu neydi ? :)
kadın pek soğuk kanlı :D bizim polislerde eliyle durdurmaya çalışıyor kır camı al hemen.Sivillerin arabasına da sürttü zaten bana yapsaydı camı ben kırardım polisden önce
konuşmalarda 100 tane araca vurdu diyo :D polis de kendini hulk zannediyo aracı itmeye calışıyo hahaha :D
ya demek ki biz kaçmaya çalışsak tüm ankara gelse durduramayacak şu kadını zar zor durdurdular helal olsun.
biz kaçsak böle arkamızdan sıkar polis
sorunları olan bi kadın belli ki.
Biz kaçsak 6 yıldız olur tank gelir ha :D
Teyze baya gergin ;)
Israrla durmadi
Kadında az değil kürtajdan sağ kurtulmuş gibi :D
yok artık olaya bak :D :D
Yanlız dikkat ettinizmi sol ön teker patlamamış hala havası var gibi duruyor son zamanlarda :)
Hahahah Turan Gunes'in ortasinda trafik dolu ayrica pesinde o kadar polis var kadindaki rahatliga bak :D eliyle arabayi tutmaya calisan polis abimiz adam gibi adam
sebebi neydi ki?
acizliğin videosu valla her tarafı kapalı yerden cıkardılar helal olsun onunu actı hatta
01:10 dakı ekıp arabasını kullanan polıs gercekten beeeeppp :)
Haberlere çıkmıştı psikolojik sorunları olduğundan bahsetmişlerdi
gelde özenme adamlara;
Polis suçluyu rehinenin yanında vurdu! - Dünya Videoları - Habertürk Video
hoş bizim polise bu yetkiyi versen bu sefer egosundan geçilmez
kadın manyak sanırım hayır hıcmı bıısy bılmıo bu polısler kır camı al hemen ala ala onudamı tt soylesın abıcım :D
leavemealone yazsa kurtulacak halbuki..
Bizim polislere güya eğitim veriliyor, adamlar olaylarda bildiğin doğaçlama davranıyorlar :)
Kadının da baya gözü karaymış valla :D
Valla kadın sigarasını bile içiyor bizim polisler ablukaya aldıkları kadın sürücüyü araçtan çıkaramıyor helal olsun.. Kapanı bile açarken eline yüzüne bulaştıracaktı neredeyse...
Beceriksizliğin böylesi. Bunlar mı koruyacak halkı ? Bunlar mı durduracak suçluları ?
hahahahahhaha çok iyi kaçmış :D
Kadın yıllarca GTA serilerinde büyün bölümleri takılmadan bitirmiş :) leavemealone yazmış ama tuş basmamış yoksa 5 yıldıza kadar yolu varmış :D
bıraz daha dırenebılseydı zaten tank fln gelcektı havadan mudahale yapılcaktı helal olsun kadına :)
kadın diye heralde ilk başlarda sert davranmıyolar , aynısını bi erkek yapsın direk patlatır camı :)
o değilde arabanın önünden çekilen polisde tam bi kazmaymış :D
huahuauh gülme geldi yeminederim sesli kahkaha attım arabaya yaslandığında:D hey allaım ya :D rıza baba'yı izlememiş hiç bunlar :D 2araba kesseler önünü makas V kaçamazdı :D
kıyamam en son köpeği bağlamışlar bitanesi alamamışmı kucağına tamam bişey yok sakin ol vs diyip hey allahım ya..Arabayı eliyle durdurmayı düşünen insanın bunu düşünememesi normal gerçi..