http://myspacetv.com/index.cfm?fusea...deoid=41317490
Printable View
Güzel görünüyor :)
Tarz biraz degismis, sanırım cok fazla otomobil göremeyecegiz.
Japona kıyasla daha cok amerikan dolu bir film gibi :)
Sonunda Vin Diesel döndü:)
Diesel varsa sorun yok ben izlerim bunu
biraz hırsız-polis filmi gibi olmuş sanki :)
ama vardır yine bi numaralar heralde
kurşunsuzoğlu na bak hele
çok patlamalı olmuş aksiyon dolu güzele benzio bekliyoruz sabırsızlıkla :)
1:39da s14 var :D
bkz. algida secicilik
Sabırsızlıkla bekliyorum :) Yalnız trailerin görüntü kalitesine dikkat eden oldumu? :)
high definition olmasın sakın :):):)
sanırsam yenı subaruda vardı yan yan hafıf:)
sti falanda var güzel bi filim olacak bence hd de evde izlemek istiyenler için süper olur valla...
baslangıcı cok kolpa olmus ama ilerleri haraketli :)
kadro için izlenir ama :)
Hemen bi amerikanlığı korumayamı almışlar nee 3 civic gitmiş yerine amerikanlar gelmiş.
İllla silah olacak geniş geniş yaşayan gazcı yokmu gezegende
trailer başı yok artık lebron james dedirtiyo:D bu dominic hiç akıllanmıcak ya:D:D
Gayet güzel bir film olmuş.
Özellikle kadro ve American araçları için izlerim. :)
FF1 Kadrosu için bile izlenir bu flim ..
güzele benziyor :)
bası biraz haywani olmusta güzel olcak gibi duruyo
sonunda beklenen fılm.
Bende ilginç bi şekilde Ford RS200 gördüm. 1.44 de. inanılmaz ya ne diyim. rallikros falan olabilir işin içinde. RS200 Bu arada Grup B ralli otomobilinin yol versiyonu:D
http://img507.imageshack.us/img507/183/rs200az6.jpg
Nefret ediyorum bu filmden yahu..
ilk kadronun olması güzel , merakla bekliyoruz :)
Tokyodan çok daha başarılı olacağına eminim :) Kesinlikle izlenir...
Sağlam bişeye benzıyor :)
two fast and two ............
5 haziran 2009 gösterim tarihi, buda sitelerinden alıntı..
Alıntı:
Vin Diesel and Paul Walker reteam for the ultimate chapter of the franchise built on speed—Fast & Furious. Heading back to the streets where it all began, they rejoin Michelle Rodriguez and Jordana Brewster to blast muscle, tuner and exotic cars across Los Angeles and floor through the Mexican desert in the new high-octane action-thriller.
When a crime brings them back to L.A., fugitive ex-con Dom Toretto (Diesel) reignites his feud with agent Brian O’Conner (Walker). But as they are forced to confront a shared enemy, Dom and Brian must give in to an uncertain new trust if they hope to outmanuever him. And from convoy heists to precision tunnel crawls across international lines, two men will find the best way to get revenge: push the limits of what’s possible behind the wheel.
lost daki ana lucia da kadrodaymış :) ...
daha cok warmiş ya :S
TOKYO faciasından sonra bu çok güzel duruyo...
herşey çok güzelde vin dieselin kullandığı sanırım malibuya tır arkadan öyle gömdükten hemen sonraki sahnede arabanın arkası fabrikadan dün çıkmış gibi ne iş anlamadım
bide kamyoncuk sola doğru devriliyo ama uçtuğu uçurum sağ tarafta :D