-
Doğan S Ama Ben SS Diorum... ''16 SS 617'
-
araba guzel ama acıl basman lazım yere bunun gibi ola bılır mesela
kazasız belasız
http://img207.imageshack.us/img207/5388/grnt0111my9.jpg
-
maşallah kazasız belasız :) bizim araçlara yay lazım haberin olsun :)
-
Alıntı:
vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı
saolasın abıcımde bu kadar bastıkmı bursada gdemeyz yolda :D
Alıntı:
BarBo Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız :) bizim araçlara yay lazım haberin olsun :)
staj baslasın tempraların yayları var baqalım onlardan alcam olursa. kesmem bn yayları :D
-
-
-
Alıntı:
aca-R Nickli Üyeden Alıntı
staj baslasın tempraların yayları var baqalım onlardan alcam olursa. kesmem bn yayları :D
nasıl yani tempra için spor yay var ve o yaylar bizim araçlarada mı uyuyor yoksa ben kafamda mı kurdum bu olayı :beuj::icon_wack
-
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
harbı SS mıs yaws
ss tir ehüehüe
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah :)
saolasın abıcım
Alıntı:
nasıl yani tempra için spor yay var ve o yaylar bizim araçlarada mı uyuyor yoksa ben kafamda mı kurdum bu olayı :beuj::icon_wack
eet tempralar ıcın var 291 ytl mydı neydı eger onlar olursa bımkılere onlardan takcam markasıda VOGTLAND olursa takarız olmassa bole devam :D ozelden lınk atayım ıstersen
-
masallah bu arada jantlar resmen mugenın modelı he :)
-
Lastikleri nedense bridgestone adrenaline benzettim.
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
masallah bu arada jantlar resmen mugenın modelı he :)
saolasın abi babam beynmedı jantları ama parayı ben verınce mcbur taktırrdı :D
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Lastikleri nedense bridgestone adrenaline benzettim.
gt radial abı lastıklerın markası
-
ahaha jant lastık satılıkmı :D
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
ahaha jant lastık satılıkmı :D
ehüehüeühü yoq abicm hevesımı alayım bıraz :D saç jantlardan bıktım :D
-
15 se bunlar talıp olabılırız aklında olsun kardesım ;)
-
195/50R15 Tmm abi satarsam ılk sızı solucem
-
Düşünmedim deil bende hea jantların ağırlıklarına baktınmı kardeşim.
-
Alıntı:
MiaMi Nickli Üyeden Alıntı
Düşünmedim deil bende hea jantların ağırlıklarına baktınmı kardeşim.
yoq vallahı abıcım baqmadım performance le alakamız olmadıgı ıcın hıc sormadım bıle kac kg dıe
-
Alıntı:
aca-R Nickli Üyeden Alıntı
eet tempralar ıcın var 291 ytl mydı neydı eger onlar olursa bımkılere onlardan takcam markasıda VOGTLAND olursa takarız olmassa bole devam :D ozelden lınk atayım ıstersen
xtreme'de gördüm tamam.e takan olmuşmu tipo/tempra tamam uyucakta bakalım bizim araçlara da kesin uyucak mı ?
-
acill en sürüngenlerden birine çevir arabayı boşver yolu falan.yavaş yavaş takılırsın.maaşallah
-
maşallah ama biras sürünmek istiyo araçjantlar yakışmış gerçekten
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
15 se bunlar talıp olabılırız aklında olsun kardesım ;)
ben bi bakayım belki bulabilirim size o jantlardan kataloğa bakmam lazım modeline haber veririm ;)
-
Alıntı:
xtreme'de gördüm tamam.e takan olmuşmu tipo/tempra tamam uyucakta bakalım bizim araçlara da kesin uyucak mı ?
bn tahmın yuruttum ısın acıkcası bızım bı eleman toyota corollanınkılerı takmıstı baya ııydı.Tempranınkını secme nedenımde tempra tahmınımce dogandan daha ağar tahmın tabı bu bılgı deıl bu yay temprayla tıpoya uygunsa sonucta doganda bunların kg agırlıklarının arsında bı agırlıgı var bnce olur :D
Alıntı:
gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı
acill en sürüngenlerden birine çevir arabayı boşver yolu falan.yavaş yavaş takılırsın.maaşallah
vallahı egr dedıgım yay olursa alıcam onları saolasın yorumun ıcın
Alıntı:
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ama biras sürünmek istiyo araçjantlar yakışmış gerçekten
saolasın abıcım
-
başarılı olmuş ben caddede görüyom bu ss i kazasız belasız bencede biraz basmalısın
-
DAha farklı bi jant secimiyle, yere basmaya calışırdım ayrıca stickırlardan kurtul bence.
-
Güzel araç severim beyaj larını bu şahin ve doğanların en iyisi hangisi oluyor ?
-
Alıntı:
16EC913 Nickli Üyeden Alıntı
başarılı olmuş ben caddede görüyom bu ss i kazasız belasız bencede biraz basmalısın
saolasın abıcım bnde senın sıkıyı bılıorum
Alıntı:
emr_ Nickli Üyeden Alıntı
DAha farklı bi jant secimiyle, yere basmaya calışırdım ayrıca stickırlardan kurtul bence.
saolasın ama bole güzel bnce
Alıntı:
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı
Güzel araç severim beyaj larını bu şahin ve doğanların en iyisi hangisi oluyor ?
saolasın abıcım doğan slx i.e en ıısı oluyor abıcım onda hıdrolık dıreksyon tek noktada enjeksyonlu falan
-
Alıntı:
doğan slx :D
-
Şahin ler ile doğanların arasında motor farkı varmı peki şahin ie ile doğan slx ie nin farkı nedir maşallah aracınada bu arada.
-
Alıntı:
Şahin ler ile doğanların arasında motor farkı varmı peki şahin ie ile doğan slx ie nin farkı nedir maşallah aracınada bu arada.
abicim sımdı sahın normalse yanı sahın s deılse ustunde murat 131 ın 1600cc motoru var 93 yılındakı ve sonrasındakı doganlarda ve sahın s lerde ıse tempra motoru var bnmkındede tempra motoru var ustten egzantrıklı sahınlerde alttan egzantrıklı sahınler 86 doganlarda 96hp dıe hatırlıorum he bıde sahın normal konfor sıfır denebılır ıcerı cok ses alır doganda bu olay bı nebze azaltılmıstır slx lux anlamına gelıo bıyerde
-
-
masallah.yas 17 yazmısın ehlıyetsızmı kullanıyosun arabayı
-
tempra yayı sahine yada doğana olmaz tempraların yayları daha geniş sahin-dağana göre maşallah bu arada al bı takım kartal yayı onları kes
-
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
MF10 lar yakışmış :)
saolasın abıcım
Alıntı:
yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı
masallah.yas 17 yazmısın ehlıyetsızmı kullanıyosun arabayı
eett abi biraz oyle oluo :D
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
tempra yayı sahine yada doğana olmaz tempraların yayları daha geniş sahin-dağana göre maşallah bu arada al bı takım kartal yayı onları kes
hımm tahmın tutmadı yanı pekı baska aracların yayılarını denesek nasıl bn pek kesme tarftarı deılım arkdasın arabnın yayları kesık tak tuk sesler gelıo konfor sıfıra dusuo
Alıntı:
yusuf_200sx Nickli Üyeden Alıntı
off süper olmus elıne saglık abi ama bu kadarda basamayız :D
-
-
Az düşmüş o kadar gitmesine ragmen ?
-
Alıntı:
emr_ Nickli Üyeden Alıntı
Az düşmüş o kadar gitmesine ragmen ?
bana yetio ya bundan dağa düşünüğünü yolda giderken düşünemiom 14-15 gündür böyle araba bıktım zıplamaktan
-
maşallahı var beyaz zaten ekol ama guzel parcalarla suslenmıs ...
-
murat kardeşim güzel olmuş rolling spec şekli :)
maşallah..
-