Arkadaslar anadolu yakasında 100 oktan satan shell nerde var ? aldıgım yerlerden kaldırmıslar bulamadım.
Printable View
Arkadaslar anadolu yakasında 100 oktan satan shell nerde var ? aldıgım yerlerden kaldırmıslar bulamadım.
Kazasker Shell vardı ama komple tadilata girdi. bide maltepe de var aklıma yeni geldi bostancı sanayi çıkışında e-5 kenarında shell var 100 oktan satıyodu ama son duyumlarıma göre artık satmıyomuş ama emin değilim
üsküdarda var
kartal köprüsünü geçtikten sonra pendiğe doğru giderken sağdaki shell dede var...
Ataşehirde de var diye biliyorum..
sahil yolunda kartalın sonunda ışıklardan solda ara sokaktaki shellde vardı bundan 2hafta önce.
Çekmeköyde otobanın üstünde büyük bi shell var oraya bakarım yarın..
Kaldırılma nedeni hakkında bilginiz var mı?
satılmamasından dolayı.
Çengelköy Shell'de var mesela...
Selamiçeşme Shell'den almayın çok net 100 oktan değil o , çatur çutur avans vuruyor her ordan benzin alışımda...
selamiçeşmeeeeeeeeeeee..
Selamiçeşme Shell, Minibüs caddesi-Maltepe Shell, Bostancı yan yol (deniz tarfı) Shell direkt Shell türkiye'ye bağlı. Bir cacık olacağını sanmıyorum. Oralarda da oluyorsa vay halimize.
100 çoğu yerde yok. 98+ versiyonu mevcut.
Opet'lerde de 97+ diye ürün var.
ataşehirdede var gebzedede var
selamiçeşme den dün aldım bostancı sonax yanındakinde var dı geçen aya kadar da ordan alıyodum
anadolu demişsin biliorumda aklında bulunsun balmumcu shell de var.
maltepe minibus yolu üzerindeki shellde mewcut =;-)
Çekmeköy de şile otobanı üzerindeki shellde de varmış..2 gün önce sordum..
Caddebostan shell'de herzaman var.
kızıltoprak şel den dün aldım motorsiklete
Valla aynı problem başka bir type-r'lı arkadaşımın başınada geldi 100 oktan olmadığından eminim diyebilirim selamiçeşmenin :)
Konusu geçmişken bişey soriim bende.
94 Astra GSI'a 100 oktan koymanın bi + veya -'si olur mu? Eski teknoloji motor olduğundan dolayı bi sıkıntı yaratır mı 100 oktan?
ne kadar doğru bilmiyorum ama ıoo oktan pistonları mı ne eritiyomus doğruluk payı var mı bunun ?.
minibüs caddesi shell de var :D
hımm anlaşıldı rolinglere nie ara verildiği hehehehe :D